Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שאלה כללית לגבי רכישה של רכב יד שנייה.

יש לי שני רכבים על הפרק, אותו דגם בדיוק.

אחד שנת 2009 עם בערך 100K ק"מ, נהג יחיד לכל התקופה, בן אדם מבוגר עובד הייטק שיש לו גם אופנוע. עושה רושם של אדם אמין. מבחוץ היו על הרכב כמה שפשופים שאמר שיספוג את העלות אצל פחח לבחירתי. מבפנים הרכב היה literally מצב תצוגה. מבריק (כנראה הדבר נובע מהעבודה שהרכב חונה בחנייה של העבודה [תל אביב] והבחור מגיע לעבודה עם אופנוע).

השני שנת 2011 עם בערך 85K ק"מ, בחור צעיר שהוא היד השנייה, הרכב לא נראה שמור מדי לא מבחוץ ולא מבפנים.

אני תוהה כמה בלאי מגיע מעצם זה שהרכב שנתיים יותר על הכביש?

האם בהכרח יתחילו להופיע תקלות כאלו ואחרות ברכב הישן יותר שנתיים לפני?

פורסם

מדובר אלפא רומיאו מיטו, ה 2009 עברה את כל הטיפולים במוסך המרכזי, ה 2011 בשנתיים האחרונות עברה טיפולים במוסך לא מרכזי (הבחור לקח פירוט מהמוסך המרכזי של 'מה צריך לעשות' והלך עם זה למוסך שלו)

פורסם

אני הייתי מתחיל ברכב הראשון.

נכון שישנם רכיבים כמו צמיגים ומצבר שאורך החיים שלהם נקבע בד'כ לפי זמן השימוש, מאידך, רוב חלקי הרכב בעלי אורך חיים תלוי נסועה, צורת נהיגה ואיכות הטיפולים שהרכב קיבל.

לתחושתי - ולהבנתי גם אתה מרגיש כך -דווקא הרכב הישן במצב טוב יותר.

תתחדש.

פורסם

כמו שגם יעשה לך הרבה יותר טוב על הלב לפי איך שזה נשמע לנסוע על מצב תצוגה

והבחור הראשון מאוד לארג' ומוכן להביא אותו למצב כזה

• תוכן חדש...