Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות in ear עד 100 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית וצופה בסדרות מהסמאטרפון.

חשוב שיהייה להן שלט עם שלושה כפתורים ומיקרופון, אטימה טובה לרעשים מבחוץ (נוסע הרבה בתחבורה ציבורית).

עד עכשיו היו לי קסיומי פיסטון 3 שמתו שסה"כ היו בסדר אבל אטימה לרעשים שנכנסים מבחוץ לא טובה

כיום אני עם האוזניות של LG QuadBeat 3 שהן פשוט פלאט ואיומות.

חושב לקנות את הקסיומי הייבריד שנחשבות לטובות מאוד.

אשמח להמלצה לאוזניות עד תקציב של 100 ש"ח לשימוש יום יומי.

תודה.

פורסם

אישית משתמש ב-JBL T100A. לדעתי מדובר באוזניות טובות מאד ביחס לעלותן (כמאה שקלים).

לדעתי, האטימה לרעשים טובה מאד. דומה לזו של אטמי מטווחים העשויים מספוג. לכן, תועלת נוספת היא שבמקרים בהם תרצה להירדם במקומות רועשים יחסית, האוזניות יוכלו לשמש כתחליף סביר לפחות לאטמי אוזניים.

באוזניות ישנו כפתור המשמש לביצוע Pause בעת האזנה למוזיקה וכמו כן בלחיצה נוספת ישמש כ-Resume. כמו"כ ישנו מיקרופון, אך לא קיימים כפתורים נוספים כדוגמת אלו המשתמשים להגברה או להנמכה של הווליום.

פורסם

תודה על ההמלצה, אבל חשוב לי שיהייה שלט עם שלושה כפתורים התומך באנדרואיד.

בנתיים אני חושב ללכת שוב על קסיומי והפעם לקנות את הייבריד ואולי להחליף לאטמים טובים יותר.

• תוכן חדש...