Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה פריוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות טויטה פריוס 2007 נתונים:

יד ראשונה פרטית, 120,000 ק"מ. מצב מכני וקוסמטי טוב (קיימים שפשופים רגילים ועוד מכה מתחת לדלת-נראה שזה בפח ולא בקורה). מטופלת במוסך מורשה ועם ספר טיפולים מלא. הוא החליף סוללה היברידית חדשה (לפי טענתו שווי כ-8500 ש"ח), צמיגים חדשים (סינים).

כמה לדעתכם הרכב שווה (מחירון ללא שקלול 39,500)?

האם לרכוש רכב היברדי עם שנה ונתונים כאלה זו בחירה נכונה? האם כדאי ללכת על זה?

פורסם (נערך)

האם החליף את הסוללה במסגרת האחריות ? האם במוסך המרכזי ? תבקש חשבונית, לדעתי מחיר הוגן 35-37K ש"ח. מניסיוני, הרכב מומלץ מאוד!!!!!!!!

מצד שני: מכה מתחת לדלת לא תוקנה ???? צמיגים סינים, נראה שמדובר באדם שמחפש השקעה מינימלית לאוטו ולא ישים עליו שקל אלא אם הוא חייב. תבצע בדיקה, אם עובר את הבדיקה תיקח אבל תתמקח טוב טוב במחיר.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני רכשתי כזה רכב בדיוק לפני חודש , ואני יכול להגיד לך שזה רכב כיף! נוח מאוד ,שקט מאוד בנסיעה ובשיוט מרווח מלא בשטויות וגאג'טים. שים לב שצריכת הדלק היא 1/18 בנסיעה רגועה מאוד ( 80-90 קמ"ש)

בכל זאת, אני ממליץ

• תוכן חדש...