Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תתאמץ ידידי

ראה את סעיף 84 (ב) תת סעיף 4. במקום תת 2 שהבאת . כמדומני ש 4 הוא הרכב של פות"ש אבל הוא נע(א)לם, לכן נישאר במתח.:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למיטב ידיעתי, ברכב אחוד ובלתי-אחוד -> מספר הנוסעים המירבי המותר, רשום ברישיון הרכב (האם אני טועה ?)

פות"ש ציין שברישיון הרכב אין ציון מידע זה, לכן אני מניח כי המדובר ברכב נוסעים/ פרטי דו-שימושי (ומאחר וציין כי הוא הוסיף ספסל נוסף - זה כנראה גרסת סטיישן).

פורסם

אין לי מושג באיזה רכב מדובר..

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
האם אתה יכול לכתוב לנו באיזה רכב מדובר?

היכן נכתב 5 נוסעים? באיזה ביטוח? החובה?

נשמע כמו תת סעיף 2.

כאשר יענה פות"ש נבין מה זה רכב רגיל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני חדש כאן ולא הבנתי עד עכשיו שפות"ש הכוונה אלי, ולא כינוי של מישהו.

מדובר על סוזוקי סטיישן, שהוסיפו לו ספסל הפוך מאחורה (כמו במזדה 626) הוסיפו את הספסל לפני שקניתי את הרכב, אבל כנראה שזה לא רשמי ברכב. בכל אופן ברשיון רכב שלי לא כתוב כמה נוסעים יש ברכב, כנראה בעקבות הוספת הספסל.

פורסם

בוא תעלה את ההזמנה לדין , תסתיר את פרטיך האישיים.

יש חשיבות לנכתב!!

האם הותקנו גם חגורות לאותו ספסל מאחור?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זהו רכב פרטי (כמדומני שההגדרה המדויקת היא רכב פרטי דו-שימושי). לפיכך נופל תחת ההגדרה של תת-סעיף 2 - מספר נוסעים המורשה לקחת ברכב - כמספר חגורות הבטיחות. במקרה הנוכחי - מותר 4 נוסעים.

במידה ויעלה את הטענה כי ברכב יש ספסל נוסף שאינו רשום ברישיון הרכב - עשויים להוסיף לו אישום גם בשינוי מבנה רכב ללא אישור (זה בסמכות התובע).

פות"ש - זה קיצור בראשי תיבות של : פותח שרשור.

פורסם

הנושא הזה חשוב באופן כללי ולכן אני רוצה להוסיף, בדר"כ בביטוח חובה כתוב מספר נוסעים כחוק וברכה פרטי לא כתוב כמה נוסעים בנוסף לנהג ולכן אם יש חגורות לספסל הנוסף לכאורה אין עבירה על החוק (בהקשר לנושא הבטיחותי בדר"כ רכבי סטיישן הם דומים באורכם לרכבי ה7 מקומות הקטנים ולכן אין באמת הבדל בהגנה על היושבים מאחור, ההבדל היחיד הוא שהפגיעה העיקרית בספסל בסייטשן הוא ברגלים וברכבי ה7 מקומות הוא בעמוד שדרה ומרכז הגוף/צוואר)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...