Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לעצות וחוות דעת אישיות ומקצועיות על הרכבים- טויטה יאריס 2005-2006 וסוזוקי סוויפט 2007-2008 (שניהם אוטומט)

התקציב כמו שרשמתי בערך 25,000. הקריטריונים המרכזיים שמעניינים אותי ברכב הם:

- אמינות (שלא יהיו הרבה נסיעות למוסך)

- חלקים (שאם כבר נוסעים למוסך שלא יהיה קנס מטורף)

- בטיחות (נסיעות מתוכננות בעיקר בתוך העיר ומדי שבוע גם בינעירוני)

- נוחות (בעיקר בפן של הנהג תוך לקיחה בחשבון שהכלב בינוני-גדול במידותיו מצטרף לרוב הנסיעות הבינעירוניות)

- חסכון בדלק -בעניין זה הבנתי ששתי האופציות די מוצלחות

תודה מראש למגיבים :)

פורסם

תקציב "בערך" זה 25 אלף או גם 30?

אני שואל כי בשביל סוויפט 2007 עם נתונים נורמליים 25 אלף זה לא מספיק.

אני מציע להוסיף לרשימת החיפושים שלך גם סיריון 2008-2009 (מנוע וגיר כמו ביאריס ) והונדה ג'אז 2006-2007

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא רואה גם היגיון לקנות יאריס בתקציב הזה, יכנסו שנתונים נמוכים יחסית.

לדעתי ההמלצות של vladcar טובות, והייתי מוסיף להן את יונדאי גטס, שאמנם היא לא הכי חסכונית אך סבירה למדי בצריכת הדלק, ומצד שני היא מכונית אמינה ולא יקרה לתחזוקה. בראש ובראשונה הייתי מחפש רמות גימור GLS/GLX, ואם לא אז GLI, אבל לא להתפשר על GLF.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין סוויפט נורמלית בפחות ב 30...וגם לא יאריס...סיריון יש

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...