Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מחפש מולטימדיה עם הנתונים הבאים:

* BT

* כניסה לדיסקים

* 2 יציאות למגבר

* כנסית USB & AUX קידמית

* הרמת\הורדת ווליום דרך גלגל - לא כפתורים.

* אפשרות לחיבור פאלפון (אייפון\אנדרואיד) ואשמח לקבל קצת הסבר בנושא, איך עושים את זה.

חשבתי לקנות מולטימדיה של פיונר אבל לאחר כמה חיפושים אין במולטימדיה אחת שלהם את כל מה שאני צריך (או שאני טועה ויש?) אם יש אשמח לדעת מה הדגם, אם אין אז אשמח להצעות שלכם למולטימדיה איכותית לא פחות טובה מהרמה של פיונר.

יש לי כרגע רדיו דיסק: Pioneer DEH-X6600BT, שהמולטימדיה שאתם מציעים לא תהיה פחות טובה מבחינת סאונד.

ועוד דבר אחד, אני ראיתי את המולטימדיה: Zed ZI-633M אבל לא מצאתי עליה פרטים ברשת זה מוצא רק על 622M, מה דעתכם על הדגם 633M? תומך בכל מה שאני צריך?

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
פורסם (נערך)

נראית טוב, רק דבר אחד אני לא רואה: USB & AUX מקדימה, או שלא הסברתי את עצמי טוב?

אני רוצה שיהיה במולטימדיה USB & AUX במולטימדיה עצמה שלא יהיה צריך להעביר מאחורה את הכבלים

או שבמולטימדיות איכותיות כמו PIONEER \ KENWOOD זה בא רק מאחורה?

לפחות שיהיה רק USB מקדימה (אם יש),

תודה.

פורסם

אם אתה מעוניין כנס לפורום מכירה יש שם חבר פורום שמוכר יחידה של פיוניר מדגם avh-x5750bt

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

AUDIO KING - בדיוק מה שחיפשתי! רק שאלה קטנה:

Pre-out 3RCA: Front/Rear/Subwoofer

זה אומר שיש שם 3 יציאות למגבר נכון? אפילו יותר ממה שאני צריך כרגע? כרגע יש לי מגבר אחד ומחוברים אליו: קומפוננט, 6X9, סאב.

Charger1970 - הייתי שמח לקחת פיונר אבל לא כל כך עומד בדרישות שלי :\

פורסם
אם אתה מעוניין כנס לפורום מכירה יש שם חבר פורום שמוכר יחידה של פיוניר מדגם avh-x5750bt

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

לא קראת את ההודעה הראשונה שלו עד הסוף, אחרת היית מבין למה לא להמליץ לו על פיוניר.

לפותח השרשור - יש בקנווד 3 יציאות למגברים: אחד לבמה הקדמית, אחד לאחורית ואחד לסאב. זה יעבוד עם הסטאפ הקיים שלך.

פורסם (נערך)

אין לי כרגע מכשיר מסוים להמליץ לך לגביו, אבל יש לי מספר הערות/הארות שאתה מוזמן לקחת לתשומת ליבך -

• האם באמת חשוב לך קיומו של קורא דיסקים? כשהרוב בימינו ניתן בקלות להמיר (אם לא כבר כזה) לקובץ שישב על DOK, ומוזיקה ניתן להזרים ב-BT.
  • רוב המולטימדיות מגיעות עם 3 זוגות יציאות להגברה. עבורך מדובר בכל מקרה ביתרון משום שהמגבר 5 ערוצים שלך מקבל 3 זוגות בהתאמה, מה שיאפשר לך שליטה נפרדת על הסאב (ושאר הערוצים) דרך המולטימדיה במקום דרך המגבר.
  • הענין של הכניסות הקדמיות - נתתי לך מענה לענין בשרשור הזה. לדעתי מדובר בפתרון שיכול להיות הרבה יותר נוח, הגם שדורש קצת עבודה מסביב, משום שלא תקוע לך "מול הפרצוף" DOK בולט, או חוטים שתלויים להם. ניתן למקם שקעים כנ"ל במקומות יותר נוחים ופחות מפריעים אולי לתפעול הרכב.
  • את ענין גלגל הווליום אני מבין, אבל אם זה הסייג היחיד שעולה במכשיר נידון, מציע להיות קצת גמיש בנושא אם הוא מציג מפרט עדיף. אם יש לך גם שליטה מההגה ברכב, אז בכלל הענין מתגמד. לדעתי.
  • כל מה שקשור לענייני שיקוף של אנדרואיד/אייפון אני מציע לבדוק היטב מראש. אילו דגמים נתמכים, איזה כבלים בדיוק צריך, איך בדיוק עובד וכו' וכו'. לקחת בחשבון שטלפון שתקנה מחר-מחרתיים לא בהכרח יתמך.

אגב, אולי בכל זאת מכשיר פוטנציאלי - נקאמיצ'י 2650. היה דיון לא מזמן לגביו כולל מכירה שהתבטלה. אולי אותו בחור ישנה שוב דעתו. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

1. קורא דיסקים אני מאוד מעדיף שיהיה, אין לי סיבה מיוחדת למה.

2. הבנתי, אהבתי את הקטע שאפשר לעשות זאת במולטימדיה במקום במגבר.

3. כן ראיתי את התגובה שלך ומאוד אהבתי את הפתרון אבל אני לא יודע אם החנות שאני אקנה ממנה את המולטימדיה ידעו לעשות התקנה כזאת.

4. אין לי שליטה מההגה וכל הזמן היה לי גלגל בשביל ווליום, לעבור מגלגל לכפתורים יהיה כנראה קצת קשה אבל אפשר להתרגל לזה לא?

5. חשבתי על זה קצת ובאמת אפשר לוותר על העניין הזה, נראה לי מסובך לחבר פאלפון למולטימדיה.

בכל מקרה כרגע יש לי 2 התלבטויות:

Kenwood DDX4021BT

Pioneer AVH-X2850BT

2300 שקל לעומת בערך 1600 שקל, ועוד התקנת מתאם שזה בערך 250 שקל או כמה לוקחים על זה (1850-פיונר)

עדיין יותר זול מה KENWOOD.

תודה על התגובה.

פורסם

נחמד מאוד, אני הסתכלתי בזאפ ו 2300 המחיר היחיד שהיה שם.

-

יש במקרה חנות באזור אשקלון-אשדוד שמוכרים את אחת המולטימדיות שציינתי בתגובה קודמת? (כולל התקנה)

תודה!

• תוכן חדש...