Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כרטיסים שקודם נמכרו ב2000$ נמכרים עכשיו ב110$ :lol:

אמנם זה בלי הרולינג סטונס ובוב דילן שהופיעו אתמול, אבל עדיין מחמם את הלב לדעת שהספסרים נדפקו :-P

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההודעה מכוונת למי שנמצא בסביבה ויכול להכנס לאוטו וליסוע 1000 קילומטר בהתראה קצרה בשביל זה (מישהו אמר בנצי? :-) )

אגב עכשיו יש כבר ב99$

פורסם

פרטים בבקשה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דזרט טריפ קליפורניה- פסטיבל מוזיקה ליד פאלם ספרינגס (איפה שנערך קואצ׳לה) בהשתתפות הרולינג סטונס, בוב דילן, ניל יאנג, פול מקרטיני, רוג׳ר וואטרס וthe who

נערך בסוף שבוע הנוכחי ושוב פעם בסוף שבוע הבא.

הכרטיסים נמכרו תוך 3 שעות, אחרי זה נמכרו על ידי ספסרים במחירים מופרכים, ועכשיו נמכרים על ידי ספסרים במחירי הפסד (אחרי שהפסטיבל כבר התחיל)

פורסם

תודה:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בובי, ברור שזה בגלל שזה לא כולל את היום הראשון, אבל לטעמי עדיין שווה 100$

יונתן- כרגע יש רק לשבוע הבא במחיר לא נמוך (אבל עדיין יותר נמוך מהמחיר הרשמי, אאל"ט)-

http://www.stubhub.com/desert-trip-tickets-desert-trip-3-day-pass-indio-empire-polo-field-10-14-2016/event/9581274/?mbox=1&rS=6&abbyo=true&sliderpos=false&qtyq=false&dUpg=false&dUAccr=false&sort=price+asc&qqd=1

אם אתה ממש אמיץ ונחוש שווה להגיע למקום ורק אז לקנות, מצד שני במידה ולא יהיו כרטיסים זולים אז תפסיד יותר כסף רק על ההגעה למקום והלינה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צור קשר אם אתה מגיע,

אני מגיע בטיסה לאונטריו ומשם שוכר רכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השבוע כנראה אנשים למדו משבוע שעבר והבינו שיש עדיין כרטיסים למכירה, כי המחיר משום מה לא יורד מ200 דולר.

הפסטיבל עצמו מטורף, וידאו ארט על מסכי ענק ברזולוציה מדהימה, בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.

גם הסאונד מצויין, כנראה שאני רגיל להופעות החלטוריסטיות בארץ :-P

ולראות את מיק ג׳אגר ממרחק של 5 מטר- הזוי ברמות קשות, לרגעים חשבתי שאני נמצא בתוך איזה סרט הופעה דוקומנטרי

• תוכן חדש...