Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון FR מהיבואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין פה קסמים, לקחת 160 אלף תצטרך להחזיר 160+ריביות.

לפני שאתה מתחייב על הצעות נוצצות בסוכנויות אתה צריך להבין מה היא יכולת ההחזר שלך. במקביל כדאי להבין שכדי לא למצוא את עצמך בצרות עוד כמה שנים, אם תקח הלוואת בלון אתה צריך להיות מוכן להחזר של כ2500 שח לשלוש שנים ואז החלפה. אם אתה רוצה לקחת את כל הסכום ל5 שנים אז תתכונן להחזר חודשי של 3000 שח.

אם הסכומים האלו גדולים עליך, כדאי שתחשב מסלול מחדש לרכב זול יותר משמעותית.

בהצלחה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

לפי הניסיון שלי (קצת, לא הרבה מידי) על 160 אלף על הדף, הרביעית ל5 שנים (הךוואה רגילה, לא בלון ולא נעליים זה בין 5000/7000 ש"ח, יש מצב שאני טועה, אבל זה לא נראה לי הרבה, בן אדם עם עבודה קבוע שאין לו משפחה ומרוויח 8000 בחודש קבוע, יכול להרשות לעצמו את הרכב לדעתי, אם כדי או לא זהֽ כבר סיפור אחר והחלטה של אותו בן אדם.

ולמה כתבתי כל הדף לגביי הרביעית...? כי בתכלס אי אפשר לדעת מה יהיה עוד 3 שנים, המתב יכול להשתנות לטובתנו (קשה להאמין, חחחח) או לרעה פשוט. נכון?

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שמי שמרוויח 8000 לחודש ואין לו משפחה יכול לעמוד בתשלומים ובהחזקת רכב כזה (כל עוד לא מפוטר או חו"ח מתאהב....). אבל זה אומר להוציא אחוז לא מבוטל מההכנסה על רכב.

אני לא אומר להיות סופר מחושב וזהיר ולקנות רק את הרכב המינימלי לצרכים. מותר קצת להתפנק, בטח מי שרכב חשוב לו והוא מפיק ממנו הנאה. אבל למה את כל "תקציב הפינוקים" לשרוף על רכב? מה עם חו"ל, בילויים. וכמובן מילה גסה כמו חסכון.....

מה אגיד לך....? לקחת מימון מלא כדי לקנות רכב חדש במחיר של 20 משכורות + ריבית בעלות של שבועיים שלושה של עבודה נראה לי להציב את הרכב מאוד מאוד גבוה בסדרי העדיפויות. לא סביר לדעתי.

למעלה מ 20 חודשים של עבודה עבור רכב..... אני ממש ממש מקווה שפות"ש מרויח יותר מ 8,000 ש"ח.

פורסם

לאחר שקראתי את כל התגובות שלכם יצא לי לחשוב לא מעט, הבנתי שהעסק הזה ענק מדי בשבילי והחלטתי לרדת מכל העניין הזה, אני מרוויח פחות מ 8 אלף ורוב המשכורת עוברת למשפחה.

לא ממהר להתחדש ברכב חדש ומתחיל לחסוך כסף בשביל לקנות רכב יד שנייה/שלישית עם נתונים טובים במזומן (בעוד כמה שנים יהיו הרבה לאון למכירה ובמחיר נמוך, לא ככה?)

ולא להתעסק עם בנקים והלוואות ואז להגיע למצב כלכלי לא טוב.

מודה שחשבתי שזה עניין "קל" לקנות רכב לאחר שראיתי הרבה חברה צעירים שקונים את הלאון, אבל עכשיו אני רואה מה הסכומים מאחורי ה"קל" הזה.

תודה רבה לכולם שעזרתם לי לא לעשות טעות עכשיו, באמת מודה על כל התגובות שלכם והעזרה.

גמר חתימה טובה לכולם :)

פורסם

ידידי, כל אותם הצעירים קונים רכב "מגניב" וקושרים חייהם בזה. היום הצעיר גר עם ההורים או מקסימום בשכירות עם שותפים, אז לשלם 1300 ש"ח זה לא ביג דיל בשביל אוטו "מגניב". אבל בעוד 3 שנים כשידפקו על הדלת ויגידו חביבי, איפה ה20 אלף? תתחיל הבעיה.

יתרה מכך, גם זה שהתכונן מבעוד מועד וחסך את הכסף לצורך כך, הרי שעבד חייו לצורך הרכב. כמה הוא כבר יחסוך אם הוא גם משלם על האוטו, גם ביטוחים ודלק, וגם בזבוזים שכל צעיר רוצה? ואז הוא נשאר בלי כלום. בקיצור, עשית בחוכמה. לטעמי אסור לעבור את ה-10% תשלומי הלוואת רכב מההכנסה של משק הבית. וזאת במידה שיש גם חוסן כלכלי להשלים פערים בסוף תקופת ההלוואה, וגם לעמוד בהוצאות של ביטוחים, דלק, טיפולים ותקלות שיכולות לקרות.

אכן כן יהיו לא מעט כאלו רכבים בשוק, ותוכל לרכוש יד שנייה. וגם אם לא, יש רכבים טובים לא פחות בשוק יותר זולים גם כן.

פורסם
לאחר שקראתי את כל התגובות שלכם יצא לי לחשוב לא מעט, הבנתי שהעסק הזה ענק מדי בשבילי והחלטתי לרדת מכל העניין הזה, אני מרוויח פחות מ 8 אלף ורוב המשכורת עוברת למשפחה.

לא ממהר להתחדש ברכב חדש ומתחיל לחסוך כסף בשביל לקנות רכב יד שנייה/שלישית עם נתונים טובים במזומן (בעוד כמה שנים יהיו הרבה לאון למכירה ובמחיר נמוך, לא ככה?)

ולא להתעסק עם בנקים והלוואות ואז להגיע למצב כלכלי לא טוב.

מודה שחשבתי שזה עניין "קל" לקנות רכב לאחר שראיתי הרבה חברה צעירים שקונים את הלאון, אבל עכשיו אני רואה מה הסכומים מאחורי ה"קל" הזה.

תודה רבה לכולם שעזרתם לי לא לעשות טעות עכשיו, באמת מודה על כל התגובות שלכם והעזרה.

גמר חתימה טובה לכולם :)

אתה צודק שזה קל לקנות ככה רכב. העניין הוא שעל אף שזה קל זה עדיין יקר. וכאן המילכוד בעניין

• תוכן חדש...