Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם

המאזדה 3 שנת 2006 מנוע 1600 גיר טיפטרוניק.

לאחרונה התחילה למשוך הילוכים כאשר האוטו קר לגמרי אחרי לילה,שהוא מתחמם הוא חוזר לעצמו פחות או יותר.

הייתי במוסך היום הבוחן עשה איזה 2-3 סיבובים ואמר שהוא לא מרגיש שום דבר חריג אבל כאשר כמה אנשים מהמשפחה שלי נסעו עליו עם 30 שנה ניסיון על הכביש גם הם כמוני מרגישים את המשיכות האלה של ההילוכים בעיקר בהילוכים 1,2,3 בהילוך 4 הוא כבר בסדר.

אחד העובדים אמר משהו לגבי החלקה של הגיר ואחד אמר שזה יכול להיות ממיר מומנט משהו כזה או אוליי זה בכלל שמן שלא ידוע לי על מצבו כי שקניתי את הרכב היה שמן גיר אבל אני לא יודע כמה זמן הוא שם ומה מצבו אני רק יודע שעשיתי טיפול 10K לרכב כולל פילטר דלק.

בנוסף יש מנורת צ'ק אנג'ין משחקת מבחינה שהיא נדלקת ונכבית המוסכניק אמר שהיא לא קשורה לעניין ההילוכים.

נ.ב המוסכניק אמר לי להשאיר את הרכב אצלו היום במוסך בסביבות 16:30 בשביל שהאוטו יתקרר לגמרי במהלך הלילה בשביל שמחר בבוקר הוא יוכל לקחת את האוטו ולראות את מה שקורה לי בבוקר כשאני מניע ומתחיל לנסוע...

תודה רבה לעוזרים !

עריכה אחרונה על ידי Maor Hananayev
פורסם

בדיוק, יש להשאיר את הרכב ללילה אחד, על מנת שתיערך נסיעת מבחן מוקדם בבוקר כשהאוטו קר. להערכתי חסר קצת נוזל גיר ולא מעבר.

seat leon 1.8 20v

פורסם

היום הוא אמר שהוא חושב שצריך להחליף שמן גיר מקורי עם מסנן מקורי עלות של 400 שקל לא כולל עבודה...

יכול להיות שזה זה ? הבן אדם שם אמין ביותר אני אישית מכיר אותו הוא לימד אותי בבית ספר אבל השאלה אם זה יכול להיות הבעיה בעיקר.

חוץ מזה הוא בדק ואמר שזה בעיה במאזדות לגביי התחלת נסיעה בבוקר יש את הבעיה הזאת של המשיכה...

פורסם

אם לא בוצעה החלפה / או לא ידוע - תמיד כדאי לאחר בדיקה (והיא בוצעה) להתחיל מזה.

לא הייתי מפרק אגן ומחליף מסנן פנימי, מבצע רק החלפה חלקית של הנוזל באגן.

מאחר ולא ידוע לך את מצב ההחלפות בעבר.

ראה דיונים בעבר - ולהקפיד על נוזל בתקן מאזדה M5.

א - מאזדה 3 בעיות גיר - יש הוראות החלפה, נוזלי ממסרה ותוצאות טובות.

ב - החלפת שמן גיר במאזדה 3 - יש הוראות החלפה, נוזלי ממסרה ותוצאות טובות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...