Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן קסארה שנת 2000 , יד שניה, אוטומט בנזין.

150 אלף קמ על השלדה , למנוע 30 אלף קמ , מנוע הוחלף לפני 3 שנים למנוע מקורי חדש של חברת סיטרואן ( עם שטר מכר ), קניתי את הרכב אחרי החלפת המנוע לפני 3 שנים ואצלי הוא עשה 30 אלף קמ.

כחלק מישור הקו שלי בוצעה - החלפת מצבר , החלפת רדיאטור, מילוי גז מזגן, החלפת פילטר מזגן וצמת חשמל של מזגן, דיסקים קידמיים ורפידות קדמיות, החלפת גלגלים, תיקון מסרק הגה.

מצב מכני של הרכב תקין, לא מתחמם,רוב הזמן הרכב ללא שימוש - אני עובד בבאר שבע ומבצע איתו נסיעה שבועית אחת ביום שישי לשם ( שאר ימי השבוע אני עם הרכבת ).

מבקש 5500 שח , גמיש מעט ליד הרכב.

0544651166 עומר

אם אני לא עונה ( עובד ) תסמסו או וואטסאפ .

×
×
  • תוכן חדש...