Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נוסעת כ- 100 ק"מ על בסיס יומיומי, אני חייבת דחוף רכב שמצד אחד יהיה חסכוני וחזק מספיק ומצד שני אין לי תקציב גדול. הרכב יכול להיות גם קטן (משמש יחיד בלבד) וגם אפשר ידני

רעיונות????

פורסם

אני מחפש איביזה ופאביה,תצטרכי לעלות מעט את התקציב לאזור 33-35 אלף.

הפאביה יותר מרווחת ועם איכות חומרים טובה יותר,האיביזה ניראית מודרנית יותר.

יש גם את הסוזוקי ספלאש ששווה לבדוק אבל גם היא לקראת ה35 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם נסועה כזאת הייתי מחפש רכב כמה שיותר נוח ועם מוניטין אמינות כמה שיותר טוב.

קורולה או סיביק למשל, עם הסטוריית טיפולים וקילומטראז' כמה שיותר נמוך.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היי, אני נוסעת כ- 100 ק"מ על בסיס יומיומי, אני חייבת דחוף רכב שמצד אחד יהיה חסכוני וחזק מספיק ומצד שני אין לי תקציב גדול. הרכב יכול להיות גם קטן (משמש יחיד בלבד) וגם אפשר ידני

רעיונות????

היי אוסנת יש לי פגו 107 2012 ידנית עם קילומטראג נמוך ב27k

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...