Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הגישה המקורית אצלי לגלגל שנמצא מתחת לרכב הוא דרך תא המטען, שם יש חור ובעזרת כלי מתאים מסובבים את הבורג שתופס אותו והוא נופל לרצפה.

לאור זה ששמו לי בתא המטען מיכל גפ"מ וחסמו לי את הגישה לחור, אז לפני ששמו את המיכל שיחררו לי את הגלגל, כי אחרת לא יהיה לי דרך לשחרר אותו.

השאלה שלי היא האם במקום שיישב לי באוטו הגלגל או שאטרך לשים אותו בבית, האם יש דרך לשים אותו במקומו מתחת לרכב חזרה ולעשות הברגה מכיוון למטה כדי לשחרר אותו,

אם כן איפה עושים דברים כאלה.

תודה רבה.

פורסם

אם כבר היה צורך להוריד את גלגל הספייר, למה לא שמת מיכל במקומו? ואת גלגל הספייר קושר בתא מטען. אין שם מקום למיכל גדול?

בכל מקרה אני לא הייתי מחפש קומבינה כזאת כי לא תמיד יהיה נוח להתכופף מתחת לרכב כדי לשחרר גלגל, ועוד יכול להיפגע מישהו תמים שיחליט שהוא רוצה להסתכל על המחבר/בורג שהוא משחרר והגלגל יפול לו על הפרצוף.

ט.ל.ח

פורסם

בדגם הזה בדכ מרכיבים מיכל תלוי מלמטה.במקרה שלך צריך למקם את מנגנון השיחרור (החלק שעליו מלבישים את הידית)בזוית כזאת שמאפשרת הכנסת ידית דרך חור שקודחים בטאמבון.

פורסם

השימוש בערכת תיקון תקרים ו/או צמיגי ראנפלט נכון (חוקית) רק במידה ויצרן הרכב לא תכנן מקום עבור גלגל חילופי.

כמו כן, במידה ויש כשל קטסטרופי בצמיג, שום ערכה שכזו לא תעזור.

פורסם
אם כבר היה צורך להוריד את גלגל הספייר, למה לא שמת מיכל במקומו? ואת גלגל הספייר קושר בתא מטען. אין שם מקום למיכל גדול?

בכל מקרה אני לא הייתי מחפש קומבינה כזאת כי לא תמיד יהיה נוח להתכופף מתחת לרכב כדי לשחרר גלגל, ועוד יכול להיפגע מישהו תמים שיחליט שהוא רוצה להסתכל על המחבר/בורג שהוא משחרר והגלגל יפול לו על הפרצוף.

אכן, מכיוון שאין שם מקום למיכל גדול ורציתי שיהיה לי יותר ק"מ פר תדלוק החלטתי לעשות שימוש בתא המטען, שגם ככה הוא לא כזה גדול ולא כ"כ שימושי ואני נאלץ לשים מזוודות ועגלות בגג.

ואכן, יש לי ברכב ספריי למקרה שיהיה נקב קטן, אבל אם הוא יקבל קריעה זה לא יעזור לכן הייתי מעדיף כן לשים אותו למטה.

• תוכן חדש...