Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בחברת כולמביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שני הרכבים האחרונים שלי ביטחתי אצל הסוכנות של היבואן. במקרה שלי מדובר ברכבים יקרים והפער בביטוח המקיף יכול להגיע עד 10K בשנה.

ספציפית לגבי כלמוביל, לא הייתי צריך את שירותם אז קשה לי לומר לך אם הם טובים או לא בהיבט של שירות. מה שכן, ואת זה מישהו כבר אמר, כלמוביל היא לא חברת ביטוח. היא סוכנות ביטוח. אצלי המרצדס היתה מבוטחת ב AIG והרכב הנוכחי באיילון. שתיהן לא החברות המובילות בשוק אבל חבר שעוסק בתחום שנים אמר לי שחברת ביטוח זו חברת ביטוח. מה שחשוב זה הסוכן. סוכן טוב זה כמו עו"ד טוב ולמי שהיה פה משפט והשתמש בשירותיו של עו"ד, יודע למה הכוונה.

כלמוביל היא סוכנות נחשבת. האם בשעת השין יצליחו להוציא לך את כל מה שתדרוש? לא יכול להבטיח.

פורסם

הייתי במצב דומה לשלך, בצע סקר מחירים ותנאים, השתתפות עצמית נמוכה, רכב חלופי, שנתיים תאונה קשה קבלת רכב חדש ודבר חשוב נוסף טיפול לאחר תאונה במוסך יבואן. רכשתי רכב חדש ואחרי חודשיים נזקקתי לטיפול בעת תאונה. היבואן טיפל ברכב עם קבלת רכב חלופי. זה היה שווה את הביטוח בכל מוביל. מתאר לעצמי שגם בחברות אחרות יש תנאים דומים אך צריך לשים לב לכך בפוליסה. בהצלחה!

פורסם

אז זהו הכל סודר בסוף נישארתי בסוכנות שלי למרות דרישתם לאיתורן חצי פעיל הכל בזכות היתמקחות חוזרת על מחיר הפרמיה של הביטוח המחיר שכלל את התוספת השנתית במינוי איתורן כמעט והישתוה התוספת היתה 200 ש"ח במיצטבר על סכום כזה לא היה כבר שווה לעזוב גם ככה במשך הזמן דרישת איתוראן ירד מדרישת הביטוח. אבל למדתי שרק היתמקחות מובילה לשיפור במחיר

תודה לכל החברים שעזרו לי בלהחליט

פורסם

חבל . גם אתה משלם יותר. גם התקינו לך איתוראן (שזה עוד רכיב שצורך זרם, פעיל או לא פעיל) , גם תשלם שנה הבאה דמי מנוי מוזלים.

התייעצת, התייעצת ....

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מיכה נכון היתיעצתי והיתיעצתי והיתרשמתי כאן מאנשים ולקחתי את ההחלטה שגם תשרת אותי בעתיד כלפי הביטוח שלי אגב עם כל המינוי השנתי של איתורן היום אחרי בדיקה מעמיקה וסופית היה פחות מ200 ש"ח וזה לא מה ישינה לי מול החברה שלי שכבר הוכיחה את הנאמנות שלה מולי

• תוכן חדש...