Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מגבר עדיף alpine mrvf300 או focal fpp4100 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט של קומפוננט וסאב וצריך לקנות מגבר עם כניסת high power.

אחרי הרבה חפירות ברשת והחלטה על הסכום שאני רוצה להקציב אני מתלבט בין שני המגברים בכותרת.

המחיר זהה.

בקישור למטה יש השוואה בין שניהם.

http://www.crutchfield.com/S-smchdpry2M0/compare_091FPP4100_500MRVF300/Focal-FPP-4100-vs-Alpine-MRV-F300.html

אני לא מבין גדול בתחום, אבל אני מבין שה focal הוא מ class a וה alpine מ class d (מבין שזה עדיף)

תחום התדרים וגם ההספק של ה focal גדול יותר מאשר של ה alpine.

אז באותו מחיר , מה משניהם כדאי לבחור ?

פורסם

אני מציע לציין מה הדגמים של הקומפוננטים והסאב.

ואולי גם באיזה רכב מדובר (ובהתאם איזו יחידת ראש).

מה התקציב שלך?

האם פתוח לאפשרויות נוספות?

האם פתוח למוצרי יד שניה?

פורסם

סאב של סרווין וגה , סט קומפוננט לא זוכר בדיוק , אבל סט מצוין שעלה כמה מאות שקלים לפני כמה שנים.

היה מחובר למערכת לא מקורית ברכב הקודם.

תקציב כ 1400 למגבר + 600 למתקין.

מעדיף להתעסק פחות עם יד 2 כי אני לא יודע מה מצב המגבר אם עבר תיקון ובכלל, נראה לי שעדיף לקנות חדש בשביל השקט והאחריות שמגיעה עם המוצר. לשאלתך, אני פתוח גם למוצרים אחרים במגבלות התקציב אבל חשוב שיהיו איכותיים ולא יפגעו בסאונד שגם ככה לא משהו במערכת מקורית.

אחרי הרבה סקירות שקראתי הגעתי לשני המגברים האלה שקיבלו ציונים ממוצעים של מעל 90 באתרים בחו"ל.

עכשיו נשאר להחליט מה עדיף מבינהם, הבנתי שעדיף מגבר בסכום של מעל 1000 ולא סיני פשוט בתקציב נמוך יותר.

מתכוון להרכיב את המערכת בטויוטה אוריס חדשה.

פורסם

מגברים הם די החלק הפחות רגיש במערכות לרכב.

גם אם מגבר עבר תיקון, אבל כזה שהיה מקצועי, אין עם זה שום בעיה.

רכישת מוצר יד שניה מאפשרת לרוב לרכוש מוצר עדיף באותו מחיר.

קשה לתת המלצה יותר מדויקת בלי מידע על הדגמים המדויקים שברשותך.

אם הציוד בסיסי יחסית (גם אם נשמע לך סבבה), ואין לך כוונות עתידיות להשתדרג, יתכן ותוכל להסתפק במוצרים של חברות מוכרות בתחום תקציב נמוך יותר.

בכל אופן, אני קצת פחות בקיא במלוא האפשרויות בשוק והתמחור שלהם, אבל ראיתי למשל גם את ההרץ HCP 4D סביב 1500 ש"ח.

מגברים של אודיו סיסטם ו-DLS גם סביב התקציב.

• תוכן חדש...