Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lambda Acoustic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בארץ יבוא של הסאבים שלהם ? אני מתאר לעצמי שלא ... דווקא קיבלתי המלצות חמות עליהם בפורומים בחו"ל (וגם על IMAGE DYNAMICS וגם ADIRE AUDIO SHIVA) :roll:

פורסם

אמממ סאב שלא יעבוד טוב עם הרמקולים שלו זה לא דבר נכון לדעתי, כל סאב יכול להשתלב יפה עם כל זוג רמקולים, הכל תלוי בתדרי חיתוך, עוצמתו, וסוג התיבה שבו הוא נמצא.

ויש מה להסתכל על תגובות בחו"ל אם יודעים למי לשמוע, אמת באמת אפשר למצוא תגובה טובה לכל מוצר אבל לא שמעתי אף פעם תגובה רעה על הלמבדה אלא רק שבחים על איכותו.

פורסם

אייל גם אתה יודע שהוא יכול לקנות סאב שלא ישתלב עם המגבר שלו וחבל בכל אופן לא כולם יודעים לחפש את הביקורות במקום הנכון וסאונד זה עניין של טעם, מה שלי ישמע טוב לא בהכרח ישמע לך טוב!

פורסם

סאב שלא ישתלב טוב עם המגבר שלו? הכל עניין של התאמת הספקים והתנגדויות.

אמת יכול להיות שמה שישמע לי טוב לא ישמע לך אבל בסאבים לדעתי זה אפשרי ללכת על פי המלצות במיוחד אם אתה כבר מכיר כמה סאבים ויכול לשאול איך הוא נשמע ביחס לאלו שאתה מכיר. גם ככה הרבה תלוי בתיבה ולשמוע את הסאב בתיבה שבו תשים אותו וברכב שלך זה לא כל כך אפשרי.

פורסם

אין למבדה בארץ והם גם פושטים רגל. אתה יכול להזמין אבל ישירות מהם , הם רוצים 300$ כולל משלוח לארץ. המחיר לפני מכס כמובן.

מבחינת תגובות, כסאב ל SQ שמעתי עליו רק דברים טובים.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...