Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר ביתי

omricn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעניין..! איך הגעת למידע הזה? האם ידוע לך האם דיאהו מייצרת לעוד חברות מדבקה? משום מה הרוב סוברים שסאוטר היא חברה גרמנית..

עריכה: מצאתי את אתר הבית שלהם, הוא בצרפתית, החברה ידועה ומוכרת בתחום מוצרי החשמל שלה בעיקר בתחום תנורי האפיה ומדיחי הכלים.

עוד עריכה: המקרר מיוצר בקוריאה, אז יש מצב שדיאהו מייצרת. כחברה שהציגה את הנובירה זה מספיק לי כדי להבין שהמקרר איכותי ;).

וברצינות, קוריאה זה טוב?

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

סאוטר היתה חברה צרפתית. מתוך חיפוש בויקיפדיה היא עברה די הרבה גלגולים (משהו לא לגמרי ברור לי, כנראה באיה צורה השתייכה תקופת מה לאלקו הישראלית, אבל הסיפור ממש לא ברור), ולפני כשנתיים פשטה רגל.

ככל הנראה כעת מדובר במותג מדבקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

http://energy.gov.il/subjects/energyconservation/documents/list_of_refrigerators.xls

הרשימה לא מעודכנת,אבל הדגם הזה מופיע שם והוא לא חסכוני בחשמל. לא בטוח שהוא עדיין מייוצר בקוראיה, צריך לבדוק עם היבואן והחנות.

בקצרה, המותג שייך לשלוחה הצרפתית של Fagor הספרדית וכנראה שלאלקטרה יש את הרשיון להשתמש בו.

גם Daewoo והחטיבות השונות עברו הרבה גלגולים, אז המוניטין בעבר לא ממש רלוונטי.

ד.א: אם זה לא דחוף, כדאי להמתין למבצעי ראש השנה. אולי היבואנים יציעו אחריות משופרת.

כרגע התנאים של כולם דומים שנה מלאה +X על המדחס.

פורסם
סאוטר היתה חברה צרפתית. מתוך חיפוש בויקיפדיה היא עברה די הרבה גלגולים (משהו לא לגמרי ברור לי, כנראה באיה צורה השתייכה תקופת מה לאלקו הישראלית, אבל הסיפור ממש לא ברור), ולפני כשנתיים פשטה רגל.

ככל הנראה כעת מדובר במותג מדבקה.

התגובה שלך הפתיעה אותי מאחר ובשבוע שעבר רכשנו תנור בנוי מתוצרת סאוטר לאחר סקר שוק די רציני, ולאחר שנוכחנו כי מדובר במוצר מוקפד ואיכותי ביחס למתחרים במחירים דומים (כ-1500 ש"ח לתנור מכאני).

אני מודה כי סמכתי על עצמי ולא וידאתי כי מדובר במותג שריר וקיים, מאחר והוא מפגין נוכחות רצופה בשוק ולא נעלם לתקופה דוגמת הגרונדיגים למינהם.

גיגול קצר מעלה כי סאוטר נרכשה על ידי פאגור הספרדית שאכן פשטה רגל לפני שנתיים, אך לפני כשנה פאגור נרכשה על ידי BSH (הידועה כבעלת המותגים בוש סימנס וקונסטרוקטה) דבר שאולי מסביר את ארץ הייצור של התנור שרכשתי (פולין, בה מיוצר מרבית הקו הבינוני של BSH).

אני אסייג את דבריי ואציין שאין ודאות שכך אכן אירע גם לגבי פעילות המקררים של סאוטר, ככל והייתה כזו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש לי ניסיון רב שנים עם תנורי סאוטר - היה לי תנור משולב שלהם, תנור BI שלהם, שני כירים גז (אחד מהם מונח במחסן, אחרי שבדירה הנוכחית המערכת הגז נהרסה בשיפוץ) ובמשפחה של אשתי עוד כמה תנורים - כולם היו מצויינים.

כעת אני משתמש בכיריים אינדוקציה באותו מותג, נרכשו ב-2013, וכבר פעם אחת נזקקו לתיקון.

מה שמצאתי הוא מהויקיפדיה, והסיפור שם די מורכב ולא לגמרי ברור. עד כמה שהבנתי סאוטר - כחלק מהקבוצה של פאגור - היו שייכים לחברה צרפתית בשם בראנדט, שתקופה מסויימת במחצית הראשונה של העשור הקודם היתה שייכת לאלקו הישראלית (מסביר את השימוש במותג על ידי אלקטרה\אלקו), וכיום שייכת לחברה אלג'ירית. לפי ערך אחר בויקיפדיה מפעל התנורים שלה בפולין היה אמור להמכר ל-BSH.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי מיקרו חדש יחסית של סאוטר, עובד סבבה והכל אבל יש לו קטע שמראה על רמת ההשקעה - אם לוחצים על הכפתור של ה10 שניות יותר מ6 פעמים אז פתאום מגלים חלקי זמן חדשים שלא ידענו על קיומם, נגיד דקה ו80 שניות למשל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אלקטרה רכשה את הזכות להשתמש בשם של סאוטר ומשווקת את '' מיטב'' התוצרת הסינית

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה חברים, לבסוף, עקב מגבלות גובה ורוחב, רכשתי את המקרר הבא: HISENSE דגם RD53WR4SY1 בגימור נירוסטה, המחיר - 2800 לאחר מיקוח ב - אולסייל (צבע כסוף היה MUST מבחינתי).

ממקררי סמסונג החלטתי להתרחק עקב אין ספור תלונות על רעש מאוד חזק, אשר לאחר מחקר נראה שנובע מקפאון בחלק הפנימי האחורי של המקרר, מה שגורם למאוורר לגרד קרח ולהרעיש ולבסוף אף להשרף.. כמעט כל מקררי סמסונג שחיפשתי עליהם ביקורות בעולם חווים את אותה התקלה, אז - התרחקו.

פורסם
במקררים זה שארפ ! אם לא גם LG מצויינים :

http://www.sharp-israel.co.il/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8%D7%99%D7%9D

דרך אגב, אינספור ביקורות גרועות ביותר על מקררים של Sharp בארץ. ככל הנראה עקב ארץ מוצאם. כל מי ששומע את המילה מקרר + Sharp אומר לי מיד להתרחק כמו מאש.

לעומת זאת LG אמינים בטירוף, בכלל - בכל מוצר שלהם שיצא לי להחזיק. אוהב מאוד את החברה הזאת.

פורסם

אולי הזכרתי בשרשור אחר לאחרונה - היה לי מקרר סמסונג כ-10 שנים, עם תקלה אחת (כרטיס פיקוד שהתקלקל לאחר כ-2-3 שנים).

לפני כשנה וחצי הוחלף במקרר סמסונג חדש. בגלל מגבלות הנישה במטבח נבחר מקרר door in door (למי שמחפש - דגם RH77), שהוסיף לי כ-200 ליטר על חשבון בליטה לחלל המטבח, בתוך הנישה הקיימת.

המקרר החדש שקט מאד, המבנה שימושי מאד אבל כבר פעמיים נזקקתי לשירות בגלל תופעה מרגיזה מאד: במערכת הפצת האויר הקר יש דלתית שנסגרת כל אימת שדלת המקרר נפתחת. אם דלת תא הקירור לא נסגרת היטב למשך מספר שעות הלחות שחודרת קופאת וגורמת לתקיעת הדלתית במצב סגור. כדי לשחררה יש צורך בהפשרת המקרר. בעיה נוספת היא השימוש בקלקר כחומר בידוד, וכיון שאם מצטבר קרח בקלקר הוא קופא בעת פירוק דפנות גם פעולות פתיחה כאלה מצריכות הפשרה.

פורסם

לעומת זאת LG אמינים בטירוף, בכלל - בכל מוצר שלהם שיצא לי להחזיק. אוהב מאוד את החברה הזאת.

מהפה שלך לג'ה, קניתי מקרר שלהם בשבוע שעבר. היות והוא נכנס רק דרך החלון, החלפה תהיה סיוט מוחלט,אז כדאי שיהיה אמין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...