Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משיהו מכיר את השיטה לבצע לימוד מחדש לגיר שלא באמצעות מחשב.?

כן, ביצעתי כמה פעמים, ויש הסברים מאוד מפורטים ברשת.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

בתור בעלים של רכב כזה, קפיצה של הגיר לניוטרל לא מעידה דווקא על תקלה במצמד , אלא על תקלה במנוע ההפעלה, האם בהחלפה הקודמת הוחלף המנוע? אם לא יכול מאוד להיות שזה העניין.

לגבי הכיולים , קניתי מתאם ב80 שקלים שמאפשר לך להתחבר ולאפס את הגיר. די פשוט לתפעול, וחוסך הרבה כאב ראש עם המוסכים.

צריך לקחת כל תקלה בהבנה.. כל רכב יש לו את הבעיות שלו,

ההחלפה הראשונה מבוצעת בחינם במרכזי השירות (בהנחה שלא הוחלף קלאץ והרכב מתחת ל200 אלף), במידה ויש תקלה במפעיל תופיע תקלה במחשב ...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חזרה לי התקלה שוב . האיפוס החזיק בדיוק חודש .

הפעם זה קרה לי ולא לאשתי , פתאום באמצע הנסיעה שמעתי החלקה מהגיר איזה מין רעש כזה של כככככככ וחזר לניוטרל .

זה האור שנדלק לי בתמונה ..

מכבים את האוטו ומניעים הכל מסתדר , העניין הוא שלא מוצאים כלום במחשב.

גיר.jpg

פורסם
בתור בעלים של רכב כזה, קפיצה של הגיר לניוטרל לא מעידה דווקא על תקלה במצמד , אלא על תקלה במנוע ההפעלה, האם בהחלפה הקודמת הוחלף המנוע? אם לא יכול מאוד להיות שזה העניין.

לגבי הכיולים , קניתי מתאם ב80 שקלים שמאפשר לך להתחבר ולאפס את הגיר. די פשוט לתפעול, וחוסך הרבה כאב ראש עם המוסכים.

צריך לקחת כל תקלה בהבנה.. כל רכב יש לו את הבעיות שלו,

ההחלפה הראשונה מבוצעת בחינם במרכזי השירות (בהנחה שלא הוחלף קלאץ והרכב מתחת ל200 אלף), במידה ויש תקלה במפעיל תופיע תקלה במחשב ...

מה זה מנוע ההפעלה , התקלה שוב חזרה לי , והעלתי תמונה מה זה עושה לי , זה גם קרה לך?

פורסם
מה זה מנוע ההפעלה , התקלה שוב חזרה לי , והעלתי תמונה מה זה עושה לי , זה גם קרה לך?

המוסכניק שלי אומר אוליי זה גיר.אבל עדיין לא בדק אותו

• ספונסר פורום
פורסם

יש צורך בחיבור הרכב למחשב אבחון כדי לקרוא את קודי התקלה, כל השאר בגדר ניחושים.

סוחר רכבים, גם אני מצטרף לשאלה של דניאל, מה תפקיד המגנטים?

פורסם

בסוף ברכב הזה די כדאי לשים קלאץ מקורי,

לגבי המנוע הפעלה כאשר יש בעיה בתפקוד שלו , ההילוכים לא נכנסים למקום ,

מנוע ההפעלה זה מה שמחליף את הדוושה ברגל ומפריד את הקלאץ.

יש קוד תקלה שנשמר וניתן לקריאה עם קורא יעודי של טויוטה.

בעיקרון לפי הק"מ שהרכב עבר בדרך כלל מחליטים אם להחליף קלאץ או לא.

מנוע הפעלה עולה משהו כמו 700שקל ועבודה של הרכבה צריכה לעלות 300 - 400 שקל..

צריך לעשות איפוס עם המחשב, למעשה לפני ההחלפה צריך במחשב לקחת את ידית הקלאץ לאחור , אחרת צריך כיוונים ידניים שיכולים לסבך את כל הסיפור , צריך מישהו שמכיר את הגיר ויודע להתעסק עם זה , זה כבר תהיה פעולה מאוד קלה...

פורסם
יש צורך בחיבור הרכב למחשב אבחון כדי לקרוא את קודי התקלה, כל השאר בגדר ניחושים.

סוחר רכבים, גם אני מצטרף לשאלה של דניאל, מה תפקיד המגנטים?[/quote

0

בפעם הקודמת חיברו למחשב לא מצאו כלום , עכשיו זה רה לי ורכיב האנג'י היה מחובר והכל מראה תקין

פורסם

אנגי לא רלוונטי כאן , הוא מראה תקלות קבועות,

כאן התקלה בדרך כלל הינה היעדר זרם למנוע שמעיד של חוסר תנועה.

כמו מקדחה שנגמרים לה הפחמים ואחרי שמחכים כמה דקות או נותנים מכה הכל מתחיל לעבוד...

אם יש תקלה מסוג זה הסורק של טויוטה משאיר את קוד התקלה בזיכרון.

בכל אופן אם לא הוחלף פעם ראשונה קלאץ ברכב , ניגן לגשת למוסך מורשה לשלם 330 בדיקה ואם אכן זו התקלה המדוברת ויש קוד במחשב , ההחלפה מבוצעת באחריות.

תבקש פלט היסטורית טיפולים של הרכב, אצלי הקלאץ החזיק 140 אלף..

לגבי המגנטים , לא ממש ברור לי גם במה מדובר , יש לרכב הזה קלאץ מקורי יעודי , וקלאץ תחליפי שאמור להיות מאותו מפעל AISIN דגם 316R

יש שטוענים שזה לא בדיוק אותה האיכות, חיצונית זה נראה אחד לאחד זהה.

פורסם

קלאצ הוחלף במוסך טויוטה יחזקאל בירושלים לפני שנתיים , לפני 30 אלף בערך, ומאז יש לי דפיקות בהעברת הילוכים לפעמים שמוסך טויוטה אמר לי זה סינכרונייז משהו כזה , אני מתלבט לנסות לסדר את זה או לעשות טרייד אין ולהעיף את האוטו המחורבן הזה והדגם הכי מחורבן שטויוטה ייצרו איי פעם

• תוכן חדש...