Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ishayk,

קו טלפון כלול בעסקה ואף עובד (בדקתי עם טלפון שיש לי).

אין שקע בזק בתוך הארון תקשורת.

Taimors, אכן ההתעסקות לא משתלמת כי המדפסת עלתה 385ש"ח.

none77, מצטער על בלבול המוח :wink:, אך אני בפירוט כתבתי בתחילת הת'רד שאני צריך תקשורת ל-FAX

-------------------------------------------------------------------

לסיכום, האפשרות היחידה שיש לי היא:

לבקש מ-HOT/"בזק" (במידה ואעבור אליהם)/חשמלאי/ טכנאי תקשורת שיבוא למשוך קו בין ארון התקשורת לחדר.

הרי בטל' הביתי גם ב-HOT ובזק העניין עובד עם אותו הכבל ואותו החיבור.

שום מתאם על"ג רשת החשמל / מוקה על תשתית הכבלים?

תודה רבה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מבחינת הרשת עם מחשב זה פשוט יותר, כרטיס רשת אלחוטי עבור אינטרנט. המדפסת מתחברת למחשב, נשאר הפקס.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם

השאלה האחרונה היא על הפקס: האם יש איזשהו פתרון למעט חיבור קווי בין הפקס לבין ההוטבוקס?

יכול בהחלט להיות שכבר שווה לי לעבור לבזק בגלל שאולי במסגרת ההתקנה כבר ימשכו כבל לנקודת הטל' בחדר.

תודה.

פורסם

מה הבעיה בהוטבוקס? יש לך שקע טלפון מאחור, אם אין שני שקעים כאלה קנה מפצל בשני ש"ח וסגור ענין.

אני מסופק אם בזק, כיום, תעשה יותר מאשר לחבר את הכניסה לבית לרשת שלהם, ואם אינך באזור עם כסוי VDSL תסבול נירידה קשה במהירות הגלישה בהשוואה לכבלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial,

אין שום בעיה עם הקופסא.

הבעיה(ניתנת לפתרון) היא שהיא מרוחקת.

הקופסא בארון תקשורת בכניסה לבית והפקס בחדר (ביניהם מפריד חדר הרחצה).

אין שום פתרון לחיבור פקס לטלפון מעבר לחיבור פיזי, נכון?

הבנתי שהעניין עם בזק זה שאם אני מרוחק מנקודת השידור - מהירות הגלישה תהיה יחסית איטית.

אם אני קרוב - המהירות גבוהה.

בעוד שב-HOT זה אחיד לכולם.

איך ניתן לדעת קרבה לנקודה של בזק?

תודה.

פורסם

צריך לחפש את ארון הסעף בשכונה :?

וברצינות - בדוק באתר בזק לפי מספר טלפון שלך או של שכן המחובר לבזק.

אם במקרה אתה בין בני המזל שמחוברים לרשת הסיבים האופטיים בעית המרחק מארון הסעף לא קיימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השאלה האחרונה היא על הפקס: האם יש איזשהו פתרון למעט חיבור קווי בין הפקס לבין ההוטבוקס?

יכול בהחלט להיות שכבר שווה לי לעבור לבזק בגלל שאולי במסגרת ההתקנה כבר ימשכו כבל לנקודת הטל' בחדר.

תודה.

עלות התקנת קו חדש 177 ש"ח, אם בעבר היית בבזק- 70 ש"ח ומינ' 25 ש"ח בחודש דמי מנוי לקו הזול ביותר.

פורסם

אני גר במתחם בניינים בן מספר שנים.

יש מצב שבזק כבר הקימה נקודה כזו ממש בקרבת המקום עקב כמו הדירות שבו?

בעבר הייתי בבזק (וחזרתי להוט די מהר כי היו בעיות).

בכל אופן, אני לא צריך להסתמך כל טכנאי הוט שימשוך את הכבל (אלא אם יעשו זאת במחיר מוזל).

אפשר לבדוק עם כל חשמלאי / טכנאי רשתות - כל אלו יודעים למשוך כבל בתוך צנרת כבלים.

תודה רבה חברים.

פורסם

גם ביקור של חשמלאי לא יהיה זול וקן של בזק יקר ולא משתלם.

במקום להסתבך, 2 אפשרויות זולות:

זולה- להעביר את המדפסת ליד ההוטבוקס.

זולה פחות- להרשם לשרות fax2Mail

• תוכן חדש...