Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C200 CDI W203

6 כריות אוויר, ESP, בקרת אקלים (מכנית), מושבים חשמליים.

נרכשה מנהג מונית לפני כ-6 שנים.

413 אלף ק"מ, נרכשה עם 355 - נסיעה שנתית אצלי של פחות מ-10 אלף ק"מ.

עברה טסט לפני שבוע ז"א יש טסט לשנה שלמה.

פנסים קדמיים עם אנג'ל אייז, ריפוד מושב נהג חדש מקורי של מרצדס (עלות בארץ של כ-1500 ש"ח), גריל חדש עם סמל, מיכל עיבוי חדש מקורי, זרועות הגה הוחלפו לפני שנתיים, צינורות ברקס חדשים, חיישן זוית הגה הוחלף בחדש מקורי (מחלה ידועה בדגם הזה), גלגלי מגנזיום מקוריים של E-קלאס (W210), בולמים קדמיים חדשים של SACHS וכריות בולם מקוריות (כ-500 ש"ח לכרית אחת!), ריפוד גג חדש - נקי ויפה, עברה טיפול לפני מספר חודשים עם מסנן סולר מקורי ושמן סינטטי מלא (תמיד), מסנן אויר מקורי הוחלף לפני שבועיים, מושב אחורי במצב חדש!

הרכב שמור מאוד ומקורי בלי תוספות מיותרות, מי שמכיר אותי יודע שאני פדנט - הרכב תמיד חונה בצל ואני בוחן את השטח אלף פעם לפני שאני בוחר איפה לחנות. שטיפות ידניות בלבד על בסיס שבועי.

מנוע וגיר מקוריים, הרכב לא מעשן ולא שורף שמן, שום תאונות.

גילוי נאות - בגלל שכן חלאה שגירד את הרכב, נצבעה כנף אחורית שמאלית ועל הדרך נצבע הפגוש האחורי שהיה מלא שריטות (גם פתחתי ייעוץ על זה בזמנו בפורום עם תמונות של הנזק). חוץ מזה צבע הרכב מקורי.

בבקשה תחסכו ממני הצעות מגוחכות - אין לי סבלנות לזה. גמישות קלה תקרה אך ורק ליד הרכב ולא בטלפון.

הרכב תוחזק בהמון אהבה ואכפתיות.

35K ש"ח.

אלי

054-5805200

20150517_201717.jpg

20150517_201738.jpg

20150517_201809.jpg

20150517_201840.jpg

IMG_4421.jpg

IMG_20160803_204332.jpg

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...