Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, אורי מ. כתב:

דווקא שמש הקקטוס לא רואה כל כך הרבה. יש חניה מקורה בבית ובעבודה.

עוד משהו. זה הרכב שאני מחזיק הכי הרבה זמן. לפניו היה לי 206xs שהחזקתי כ-8 שנים. אם בעבר יכולתי להגיד על כמה רכבים, מהמצאי העדכני בשוק באותו זמן - "כזה אני רוצה", היום אני לא מצליח לחשוב על רכב שמפתה אותי לנטוש את הקקטוס עבורו (אני מתכוון לרכבים שבהישג יד של האדם הממוצע). אני עדיין מעדיף ידני על אוטומטי ואני לא מוצא שום עניין בכל גלגלי העזר המודרניים כגון שמירה על נתיב, בקרת שיוט אדפטיבית (רגילה יש בקקטוס), מצלמות, צפצפות אזהרה כאלו ואחרות וכד'.

אני מודה שלא נהגתי ברכבים מודרניים (לא חושב שאפשר להחשיב את הספייסטורר של זוגתי ככזה) אבל יש לי הרושם שהנטיה של רכבים מודרניים היא לנתק את הנהג ממלאכת הנהיגה כמה שיותר.

בקיצור, אני כנראה אשאר עם הקקטוס עוד כמה שנים טובות.

אני בדיוק החלפתי קקטוס 2016 ידני ברכב מודרני יותר  קליאו 2022 ואוטומטית, שמע עולם אחר מבחינת נוחות למעבר לאוטומטי ואיבזור שלא חשבתי שאזדקק.

הפקקים פשוט הכריעו אותי, האם הקקטוס הייתי אוטומטית הייתי נוסע איתה עד לאספנות.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 28 דקות, yulianx כתב:

אם הקקטוס הייתי אוטומטית הייתי נוסע איתה עד לאספנות

המנוע היה שובק קודם. גם עם רצועה דור 4

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 12 שעות, אורי מ. כתב:

דווקא שמש הקקטוס לא רואה כל כך הרבה. יש חניה מקורה בבית ובעבודה.

עוד משהו. זה הרכב שאני מחזיק הכי הרבה זמן. לפניו היה לי 206xs שהחזקתי כ-8 שנים. אם בעבר יכולתי להגיד על כמה רכבים, מהמצאי העדכני בשוק באותו זמן - "כזה אני רוצה", היום אני לא מצליח לחשוב על רכב שמפתה אותי לנטוש את הקקטוס עבורו (אני מתכוון לרכבים שבהישג יד של האדם הממוצע). אני עדיין מעדיף ידני על אוטומטי ואני לא מוצא שום עניין בכל גלגלי העזר המודרניים כגון שמירה על נתיב, בקרת שיוט אדפטיבית (רגילה יש בקקטוס), מצלמות, צפצפות אזהרה כאלו ואחרות וכד'.

אני מודה שלא נהגתי ברכבים מודרניים (לא חושב שאפשר להחשיב את הספייסטורר של זוגתי ככזה) אבל יש לי הרושם שהנטיה של רכבים מודרניים היא לנתק את הנהג ממלאכת הנהיגה כמה שיותר.

בקיצור, אני כנראה אשאר עם הקקטוס עוד כמה שנים טובות.

מאוד שותף לתחושה שלך. כך הרגשתי לגבי המגנטיס ובמזל שמתי את הידיים שלי על ה508. אין היום רכבים ראויים בגזרת העממי-ידני לחובבי נהיגה. התחלופה הבאה היא רכבי הוט האץ ידניים. אי אפשר להישאר עם משהו פשוט יותר

פורסם (נערך)
לפני שעה, yulianx כתב:

אני בדיוק החלפתי קקטוס 2016 ידני ברכב מודרני יותר  קליאו 2022 ואוטומטית, שמע עולם אחר מבחינת נוחות למעבר לאוטומטי ואיבזור שלא חשבתי שאזדקק.

הפקקים פשוט הכריעו אותי, האם הקקטוס הייתי אוטומטית הייתי נוסע איתה עד לאספנות.

למזלי פקקים הם לא בעיה בנסיעות היומיות שלי, אז אין לי שום בעיה להמשיך עם הגיר הידני. 

"אבזור שאזדקק" לא מצליח לחשוב על כזה. או שאני לא מכיר או זה פשוט לא חסר לי. 

אני עושה עכשיו קארסיטינג לטויוטה CHR מודל 22 (אם אני לא טועה) שהופקרה אצלי ל-3 חודשים. פעם בכ-10 ימים אני נוסע איתה לעבודה וחזרה. אין בה שום דבר שבגללו הייתי מחליף אותה עם הקקטוס. ואני לא מדבר על הנדסת אנוש מאוד לא מוצלחת, לטעמי, של סידור הכפתורים על ההגה ותפעול בקרת שיוט שנמצאת במיקום בלתי הגיוני בעליל. כמו גם כניסה ויציאה שלי הרבה פחות נוחות מאשר בקקטוס. אני כן מעדיף את הכפתורים הפיזים שמסביב למסך על כפתורי המגע של הקקטוס. 

לפני 41 דקות, EliC25 כתב:

מאוד שותף לתחושה שלך. כך הרגשתי לגבי המגנטיס ובמזל שמתי את הידיים שלי על ה508. אין היום רכבים ראויים בגזרת העממי-ידני לחובבי נהיגה. התחלופה הבאה היא רכבי הוט האץ ידניים. אי אפשר להישאר עם משהו פשוט יותר

אני באמת לא שוקל עכשיו להחליף את הקקטוס, אבל אני סקרן לשמוע, איזו הוט האצ' ידנית היית שוקל (בגיל עד 3-4)?

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני כשעה, מלטבשי כתב:

המנוע היה שובק קודם. גם עם רצועה דור 4

אני נוסע כ 3-4 אלף ק״מ, למנוע היו 100 אלף ק״מ.

לכן מניח שהיה שורד הרבה שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה שרשור. קראתי עכשיו את כולו.

אני בכלל לא קשור בשום צורה לשום קקטוס, אבל אוהב מאוד סוקולנטים.

אהה, וכנראה שיש לי פטיש לרכבים צרפתיים כי זה כל מה שהיה לי עד היום.

תמשיך לעדכן בבקשה :-)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...