Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

win7 או win10

Momo1111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האובייקטיביות, ויסטה היתה בסדר גמור לאחר SP2, כמה בסדר? כמו 7 לצורך העניין. גם ההתבכיינות על 10 לא ברורה, למעט סוגיית הפרטיות שניתן לעקוף בקלות כפי שצויין פה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא חוכמת ההמונים היא מה שהרחיקה אותי מ 10. ווינדוס 7 למשל, קיימת כבר 8-9 שנים בערך. ז"א שסטטיסטית יש סיכוי שלכל בעיה שתצוץ תמצא תוך שנייה אין ספור דיונים וברוב המקרים גם פתרון אחד או יותר.

עם 10 המצב לא כזה. אלא הפוך. אתה תהיה שפן הנסיונות שאמור לדאוג לפתרונות ולייעץ\להתייעץ בפורומים למינהם עד שייבנה מאגר מידע דומה ל 7.

אולי יהיה שווה לעבור ל 10 עוד 3-4 שנים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

בקיצור - נוצר איזה חשש מהחידוש. אני מכיר את זה עוד מחלונות 95 ("אכל לי את ה-DOS"), ומכל מהדורה שיצאה מאז. ואז יוצאת מהדורה חדשה והקודמת פתאום קוסמת.

חלונות 10 קיימת כבר שנה. קרוב לודאי שאם היו בעיות חמורות הן כבר טופלו.

בעוד 4 שנים כבר יהיה משהו חדש - נניח איזה חלונות 15.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שדרגתי לא מעט מחשבים מ-7 ל-10 (מחשבי קצה, מחשבי מכונה, חדשים, ישנים), באף אחד מהם לא שמתי לב לירידה בביצועים וברובם ההבדל מורגש לטובה.

לא נתקלתי בבעיות דרייברים, גם עם חומרות מאוד לא נפוצות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שדרגתי היום לאחר המון חששות,

התקנתי על חלונות 7 נקי (תודות לכונן SSD - corsair בן חמש שנפח את נשמתו ללא הודעה מוקדמת).

אמרתי לעצמי... מה יכול להיות, אם השדרוג יהיה דפוק, נמחוק ונתקין מחדש שבע.

התרשמות ראשונית טובה מאוד! נקי, חלק, מהיר

ימים יגידו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני עובד המון עם סיטריקס, מול כל מיני גופים בחו"ל ובארץ.

האם חלונות 10 תומך בתוכנה? יש למישהו מושג?

תודה!

פורסם (נערך)
עד כמה שאני יודע, יש רסיבר ל-10, אבל הוא (לפחות כרגע) לא הצלחה גדולה.

אז דעתך היא להישאר עם 7?

שי, המון תודה.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

אם אתה תלוי בזה, תישאר עם מה שבוודאות עובד. 10 זאת לא מציאה גדולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למען האובייקטיביות, ויסטה היתה בסדר גמור לאחר SP2, כמה בסדר? כמו 7 לצורך העניין. גם ההתבכיינות על 10 לא ברורה, למעט סוגיית הפרטיות שניתן לעקוף בקלות כפי שצויין פה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ויסטה הייתה מצויינת מהיום הראשון. המערכת סבלה מיחסי ציבורי גרועים בגלל כל מיני שמועות וחצאי אמת שתפסו שורש בתודעה הצרכנית.

מיקרוסופט עשו ניסוי: הם הלבישו על ויסטה סקין, נתנו לאנשים אקראים להשתמש במערכת הפעלה ושאלו את הדעתם. התגובות היו "וואו", "מדהימה", "ממש מהירה". הציון הממוצע היה 8.5/10 כאשר לויסטה ללא סקין נתנו 4.4/10.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mojave_Experiment

https://www.youtube.com/watch?v=bsStHxtVr_w

פורסם

כמו שנאמר, if it ain't broke don't fix it.

אתה איש עסקים, לא ילד בן 16 שמתלהב מכל חידוש, הזמן שלך שווה כסף, אז אני חושב שחבל על שניהם כרגע.

פורסם
שאלה קטנה

יישמר או שיהיה אחד חדש

כן.

מלצר: הפוך רגיל או גדול

סועד: כן

מלצר: כן מה???????????????;%__=%¥¥£€

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...