Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

win7 או win10

Momo1111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שנאמר, if it ain't broke don't fix it.

אתה איש עסקים, לא ילד בן 16 שמתלהב מכל חידוש, הזמן שלך שווה כסף, אז אני חושב שחבל על שניהם כרגע.

תודה :-)

פורסם

האם השדרוג לוינדוס 10 נותן רשיון לגרסא הזו של וינדוס, או שזה רק שדרוג של ה 7/8?

נניח החלפתי מחשב ואני רוצה להתקין וינדוס, אוכל להתקין וינדוס 10 במקום במחשב הישן?

פורסם

לא יודע מה מיקרוסופט עשתה לעצמה, אבל הביצועים של חלונות 10 פשוט גרועים. אני לא מדבר על מחשב אחד או שניים. אני מדבר על למעלה משבעה מחשבים ניידים, כולם מהשנתיים האחרונות.

רק ה-i7 6700hq שמריץ בעיקר תוכנות שרטוט עובד בצורה סבירה, אבל רק סבירה ולא יותר מזה.

הנייד המרכזי שלי, i7 5600u, זיכרון 8 גיגהבייט, ססד של 1TB, ללא ג׳אנק ועם התקנה נקייה. מהקופסא עם חלונות 8.1 היה גרוע. עדכון לחלונות 10 שיפר משמעותית את המצב לכחודשיים. עכשיו הוא כבר לא סוחב דברים פשוטים כמו אקסלים. ניסיתי אופיס 2013, ניסיתי אופיס 2016 - כלום. הכל חוקי וברישיון (מחשבים של חברה), וללא שום תוכנות נלוות שעשויות להאט אותו. אפילו גלישה באינטרנט בחלונות מרובים גורמת בקלות ללאגים מרגיזים.

אני אפילו לא מדבר על שלל מחשבי ה-i5 וה-i3 שנתקעים בפעולות הכי פשוטות.

באמת שאני לא מבין איפה הקאץ׳. מדובר על הרבה מחשבים שונים, מחברות שונות, כולם מודרניים, חלקם ממש high end כאמור. משתמשים שונים, רשתות מחשוב שונות (אחד אפילו לא היה מחובר לשום רשת מעולם), נקיים מוירוסים ונוזקות. אף לא אחד מהם עובד באופן שאפשר להגדיר כחלק.

אני עכשיו כותב מהמקבוק פרו שלי. בציר 2010, מעבד core2duo 2.4Ghz. דגם הכניסה של לפני יותר משש שנים. ענתיקה ששודרגה עם ססד שגם הוא כבר קשיש בעצמו. בחיי שהוא עובד הרבה יותר מהר מכל המחשבים במשרד.

מיקרוסופט שחררה בשעה טובה עדכון לחבילת האופיס שלה למק שסוף סוף תומך בעברית באופן מלא. הלוואי שהם היו כותבים מערכת הפעלה באותו כישרון שבו הם כותבים תוכנות.

מה לעזאזל הם עשו שם לחלונות? חלונות 7 היתה מצויינת, כמעט ולא נתקלתי בבעיות האלה איתה. אחריה מישהו שם שכח שמערכת הפעלה אמורה גם להיות שימושית ולא רק יפה, ומהירות זה הדבר הראשון שחשוב.

פורסם

להשוות OSX שתוכננה ועברה אופטימיזציה לחומרה ספציפית למחשבים שמריצים חלונות זו טעות. בערך כמו להשוות קונסולות ל PC כשמדובר בגיימינג.

אני עם 10 בערך מהיום הראשון ששוחררה כעדכון - לא הבחנתי בדעיכה כלשהי בביצועים השוטפים.

פורסם
להשוות OSX שתוכננה ועברה אופטימיזציה לחומרה ספציפית למחשבים שמריצים חלונות זו טעות. בערך כמו להשוות קונסולות ל PC כשמדובר בגיימינג.

אני עם 10 בערך מהיום הראשון ששוחררה כעדכון - לא הבחנתי בדעיכה כלשהי בביצועים השוטפים.

שמח שהזכרת PC גיימינג. יש לי כזה בבית, עובד הרבה יותר מהר מ-PS4. ססד, חלונות 7 עם steam big screen.

פורסם

היכולות של הכרטיס ב PS4 משתוות לאלו של הרדאון 7850-7870. שים את אחד הכרטיסים האלו במחשב שלך ותריץ באטלפילד 4 לצורך העניין, ה PS4 יאכל אותו בלי מלח (ועם שתי פרוסות גבינה).

פורסם (נערך)

אני לא משווה חומרה זהה. לא בהשוואה של חלונות 10 ל-osx (וזה אנדרסטייטמנט לאור ההבדלים בחומרה) ולא בהשוואה של חלונות 7 ל-ps4.

יש לי r9 280x. לא כזה רחוק מהכרטיסים שציינת. לא יודע לגבי באטלפילד 4, אבל וויטצ׳ר 3 לדוגמא, זה הבדלים של שמים וארץ. לא רק בביצועים הגרפיים אגב, אלא בעיקר בחווית השימוש וזמני טעינה.

ונחזור לנושא, אין סיבה שאקסל (תוכנה של מיקרוסופט) תעבוד הרבה יותר טוב על osx מאשר על חלונות 10, ויש עוד הרבה פחות סיבות שהיא תעבוד טוב יותר על חומרה כל כך עתיקה (שגם היתה די low end אפילו לזמנה).

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם

אתה אומר שהמחשב מתפקד פחות טוב, אז למה אתה עדין עם 10?, ועוד עם מספר מחשבים.

זה הקאצ', לשדרג זה פשוט, לשנמך קצת פחות.

פורסם

כי חלונות 8.1 (איתה הם הגיעו) עוד אפילו פחות טובה.

אין לי רישיון לחלונות 7 עבורם, ועלולים להיות בעיות של דרייברים גם אם אתקין אותה.

פורסם
לא.

..

אם כך אין שום הגיון בשדרוג.

אני זוכר שלפני שנה אמרו שבעת השדרוג מקבלים אפילו KEY לווינדוס, אולי זה היה ככה ושינו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השדרוג הוא קודם כל בשביל מיקרוסופט, לא בשבילך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם כך אין שום הגיון בשדרוג.

אני זוכר שלפני שנה אמרו שבעת השדרוג מקבלים אפילו KEY לווינדוס, אולי זה היה ככה ושינו?

בטח, והאלף הראשונים ששידרגו גם קיבלו פוט-משאז' מביל גייטס.

• תוכן חדש...