Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

win7 או win10

Momo1111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלת התעלקות,

המערכת שעל כל המחשבים שלי היא 7. היא הכי נוחה עבורי ועבור השימושים שלי.

ראיתי שברוב המפרטים של המחשבים הניידים שבתקציב שאני רוצה לרכוש כתוב תומך בווינדוס 8 ומעלה. האם יש לזה עקיפה? או שאאלץ להתחיל ללמוד את אחת החדשות?

אם אין ברירה, בקרב בין המציקות, מי נוחה יותר עבורכם 8.1 או 10?

תכנס לאתר של החברה והדגם ותראה אם יש דרייברים, במידה ואין אולי תצליח למצוא דרייברים מתאימים לא הייתי בונה על זה, קח בחשבון שאפילו אם יש לא בהכרח יש אפשרות לdown grade כדי להשאר חוקי, בדר"כ בדגמים היותר עסקיים יש.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עברתי ל10 אחרי חודשים ארוכים של התנגדות.

הוא לא נורא, אבל 7 עדיף בעיני.

יש כל מני גליצ'ים מעצבנים (בימים האחרונים אם יש לי חלון על מסך מלא אני לא יכול לפתוח חלון אחר בלי לכווץ את הראשון קודם, כרום קופא בסיטואציות ספציפיות, צלילי מערכת שחוזרים על עצמם שלוש פעמים באופן קבוע ובטח עוד). חוץ מזה, הסוללה מחזיקה פחות זמן ואני לא מרגיש שיפור משמעותי בזמני עליה (ממצב sleep החזרה מידית, אבל hibernate לוקח אותו זמן לדעתי).

בקיצור, לא נורא אבל לא עדיף.

הממשק שלו נחמד לי אז החלטתי להשאר איתו.

אם יש לך טאצ' - היתרונות שלו נהיים מהותיים. אחרת, רק אם בא לך לשנות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
תכנס לאתר של החברה והדגם ותראה אם יש דרייברים, במידה ואין אולי תצליח למצוא דרייברים מתאימים לא הייתי בונה על זה, קח בחשבון שאפילו אם יש לא בהכרח יש אפשרות לdown grade כדי להשאר חוקי, בדר"כ בדגמים היותר עסקיים יש.

תודות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, אם זקן כמוני התרגל לממשק החדש תוך 5 דקות אין לך סיבה לחשוש.

הממשק של 10 יותר דומה לממשק המסורתי מאשר הממשק של 8.1, אחרי סילוק ה-charms (אותם תפריטים שהופיעו בהצבעה על הפינות עם העכבר או גרירה מהצד במסכי מגע. האמת היא שבטאבלט שממנו אני כותב כעת הממשק של 8 קצת חסר לי, אבל באף רחד מכחצי תריסר המחשבים בביתי אין בעיות מיוחדות עם 10.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

8 היה ניסוי מוזר עם כל מיני תפריטים נסתרים שצריך לבדוק באינטרנט איך להגיע אליהם, כל מיני אפליקציות מפגרות ותחושה כללית מעצבנת. ה10 הרבה יותר מזכיר את 7 מבחינת התפעול והמיקום של דברים.

בכל אופן, יש לי לפטופ בן 3.5 שהגיע עם 8, והשדרוג ל-10 הפך אותו לטיפה מהיר יותר בהדלקה. מעבר לזה, לא משהו קריטי.

במחשב הנייח שלי שהוא תכף בן 9, מותקן win7 כך שיש לי למה להשוות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

8 זאת מערכת ההפעלה הכי גרועה בהיסטוריה.

מבחינה חומרתית 10 לא מעיקה יותר מ-7, אלא אם כן המחשב ממש ממש ישן, שדרג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

התקנתי 10 על הנייד שלי (8 גיגה זיכרון, 1TB SSD, i7 - לא חלשלוש) ברגע שזה התאפשר כי לא יכולתי לסבול את 8.1 שהגיע איתו. בהתחלה היה מעולה ממש כמו בימים של ווינדוס 7, אבל בניגוד לווינדוס 7, הביצועים מאוד מתדרדרים עם הזמן וזו תופעה ששמתי לב אליה בכל המחשבים של המשרד. לא יודע מה קורה שם בדיוק, אבל אני מאוד מאוכזב.

פורסם
8 זאת מערכת ההפעלה הכי גרועה בהיסטוריה.

אני מבין שאף פעם לא היה מותקן אצלך וינדוס מילניום או וינדוס ויסטה..

יום טוב גם לך

פורסם

למחשב לא חדש לא ממליץ ,

אצל אישתי לא שמנו לב והתבצע ה"שדרוג" על מחשב נייד dell ,

התחילו צרות של דרייברים ועוד דברים מעצבנים .

חיש מהר החזרתי את המצב לקדמות ושלום על ישראל.

פורסם
ניקו, אם זקן כמוני התרגל לממשק החדש תוך 5 דקות אין לך סיבה לחשוש.

הממשק של 10 יותר דומה לממשק המסורתי מאשר הממשק של 8.1, אחרי סילוק ה-charms (אותם תפריטים שהופיעו בהצבעה על הפינות עם העכבר או גרירה מהצד במסכי מגע. האמת היא שבטאבלט שממנו אני כותב כעת הממשק של 8 קצת חסר לי, אבל באף רחד מכחצי תריסר המחשבים בביתי אין בעיות מיוחדות עם 10.

לא עניין של הרגל, יותר העדפה. ווינדוס 7 מאוד אינטואיטיבית. 8.1 במחשב נייד של אחותי פשוט מעצבן. ברור שתוך שעה וחצי התרגלתי אליו, אבל אני מעדיף להימנע במידת האפשר.

זה כמו שמתרגלים להסתובב ב40 מעלות במדי ב' במילואים, אבל זה לא משהו שרוצים לעשות באופן קבוע :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
רק 7 - ב 10 יש כמה גליצ'ים מעצבנים, ובעיות אבטחה.

ב7 העדכונים הביאו את אותן בעיות אבטחה או יותר נכון - פרטיות. אבל אם אתה משתמש בmaleware אז עדיף כבר עד הסוף בשביל החוויה המלאה. בקיצר אם כבר, אז 10.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מבין שאף פעם לא היה מותקן אצלך וינדוס מילניום או וינדוס ויסטה..

אכן לא היה לי מילניום.

עם ויסטה אני עדיין רץ, מ-2009, מעין home edition כזה בלתי ניתן לשדרוג.

יחסית ל-8/8.1 מדובר בעילוי שמימי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...