Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נעשה סדר בכל הבאלגן:

בביטוח חובה כמו בדברים אחרים בחיים ישנם מדרגות ביטוח. מה זה אומר ? אם אתה נהג של 20 שנה ללא תאונות או הרשעות מחיר ביטוח החובה שלך יהיה נמוך מזה של נהג עם עבירות רבות.

לעניין נהג צעיר נחזור שוב למדרגות הביטוח; המדרגה הראשונה היא של נהגים בין 17-21 שם תעריפי הביטוח גבוהים משמעותית לאחר מכן מדרגה של 21-24 ולאחר מכן 24 ואילך יש גם גיל 30 ואילך וכו'.

לעניין נהג עיקרי וזהו כלל חשוב מאוד בביטוח אם יש נהג שגילו מתחת לגיל 24 יש צורך להוסיף זאת לביטוח החובה וזה לא משנה אם הרכב של סבא והבחור הצעיר בן ה - 22 נוהג ברכב פעם בשנה מעוברת. עניין המדרגות נוצר כדי לכמת את הסיכון הביטוחי, ברגע שאותו בחור צעיר עולה על הרכב שחושב לפי הסיכון הביטוחי של אבא שלו ועושה תאונה שבה מופעלת פוליסת הביטוח חובה חברת הביטוח תטען מיד שאין כל חבות מצידה משום שהסיכון הביטוחי של בחור בן 22 שונה מהסיכון הביטוחי של אבא שלו בן ה - 50.

חברים, חברות הביטוח מחכות לSO CALLED תחכמנים שחושבים שאם יש נהג עיקרי מבוגר אז ברור שנהג צעיר יכול לנהוג ללא תוספת בפרמיה. חבל, לחברות הביטוח סוללות של משרדי עורכי דין שתאבק בכם בכל פינה שתמצא אם חרגתם מפוליסת הביטוח ויתרה מכך פוליסת ביטוח החובה היא לעניין פגיעות גוף והדבר האחרון שמישהו מאחל לאחר זוהי פגיעה בגוף ללא פיצויים.

מידי יום מתנהלים בבתי משפט משפטים על עניין ביטוח רכב ולעניין ביטוח חובה העניין סבוך וקשה.

כדי להבין את כל הסיפור לעומקו אני מציע לכם להתקשר לסוכן הביטוח הקרוב למקום מגורכם ובאם אין סוכן לאחת מחברות הביטוח הישיר.

פורסם
אישית - הייתי משלם כמה מאות שקלים, בכדי לחסוך אלפים ביום פקודה, ובתקווה שזה לא יבוא לשימוש...

זה גם מה שעשינו בסוף. ותודה ל-SSC על ההסבר המפורט.

(לפחות היה לי תירוץ להוריד את אחי מהביטוח באוטו שלי, מכיוון שאצלי ההפרש של החובה+מקיף הגיע כמעט ל-1000 ש"ח ואני מ-מ-ש לא מתכוון לשלם את זה בשבילו...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...