Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאישתי דאציה סנדארו . נרשמנו לטיול שהיה היום ליערות הכרמל .

היה טיול מהנה מאוד עם מדריך טוב. יצאנו מקניון זיכרון לכיוון בית אורן ומישם הגענו גם לבת שלמה .

הטיול היה שטח קל שהסנדארו סטופוי עבר בקלות ללא פגיעות בגחון

אני רוצה לשבח את היבואן שדואג לטיולים כאלה P_20160709_122243.jpgP_20160709_120134.jpgP_20160709_115450.jpgP_20160709_141720.jpgP_20160709_141715.jpgP_20160709_140927.jpgP_20160709_160535.jpgP_20160709_141808.jpgP_20160709_144914.jpg

פורסם

אני כרגע מעונין לירכוש דאציה נוספת גם לי אבל כניראה אלך עד דאסטר 4על4

המועדון מאוד מאורגן. מדריך מקצועי שזורם עם הנהגים בדרישות שלהם . אירוח של שתיה חמה ועוגה. חולצות לכל מצטרף

P_20160709_110947.jpg

פורסם

אחלה.

כן ירבו אירועים כאלה ויבואנים שמבינים שתמיכה במותג אחרי המכירה היא נדבך חשוב בבנית ערך למותג.

כל הכבוד לקרסו על הפעילות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שמח שנהניתם, לירוי - וכל הכבוד ליבואן שמשקיע בפעילות הזו.

אגב, האדומה של אשתך? הפכת אותה במחי סמל בשנקל לבעלת הנעה כפולה? :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כל הכבוד ליבואן, באמת כיף לראות שמתחילים להפיק יותר ויותר אירועים כאלה ללקוחות (אבארט, סקודה יטי, סובארו XV). נותן תמריץ לקנות אוטו חדש.

אבל "שטח"? זה נראה כמו שטח שגם פרארי 458 יכולה לעבור בלי פגיעות גחון.

ואני לא מבין מה הביעה עם הסמל בשנקל... זה ראשי תיבות של four wheel dacia. וזה נכון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נתחיל בזה שהטיול לא מתאים לכל רכב .היו קטעים שגם הסנדארו התקשה לעבור והינו צרכים להסתובב .

אין ספק שלסנדארו אין יכלות שטח קשה אבל עדין הוא עבר יפה ובהצלחה מקומות שבחיים לא איתי ניכנס רכב פרטי. כמובן שללא מדריך לא היתי ניכנס בכלל

פורסם

שלום לירוי וחברי הקבוצה,

איזה כיף לשמוע!

אנחנו מאוד מאוד שמחים שנהית בטיול ומקווים שתשתתף גם בטיולים הבאים. קהילת דאצ'יה מארגנת פעילויות רבות ללקוחות כגון טיולים, סדנאות ובקרוב גם הרצאות מרתקות ופיקניקים. כל הפעילויות הקרובות יישלחו אליך בדוא"ל בימים הקרובים.

פורסם
אתה בכוונה השארת את הנילון שמגן על הפס קישוט מכרום על הפגוש הקידמי?

השארתי כי זה ניראה טוב על האוטו. אולי יותר מאוחר אוריד אותם

פורסם
האוטו זה 4 יושבים ו4 דוחפים:lol:

עדיין אפשר לשים לרכב מדבקה גדולה מאחורה של

TURBO וזו תהיה האמת לאמיתה. מזכיר לי קצת את אנשי ה 205 שפעם היו שמים לה סמל של GTI מאחורה;

רכב לבן, צלחות רגילות, ללא סאנרופ או חצאיות, אבל GTI (:-

• תוכן חדש...