Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי ולוסטר.

סך הכל, הרמקולים הרגילים טובים.

אך הבס חלש. לא מרגישים אותו כמעט.

הבנתי שאפשר להוסיף סאבוופר כדי להעצים את הבס - והבנתי שאם מתקינים סאבוופר גם צריך להתקין מגבר.

ואז קראתי שאם מוסיפים סאבוופר ומגבר גם כדאי להחליף את הרמקולים הרגילים לרמקולים המסוגלים לעמוד בעומס (תקנו אותי אם אני טועה?).

אשמח אם תאירו לי קצת אור על הנושא ומה אוכל לעשות כדי לשפר את איכות השמיעה ואיכות הבס (ולא בעוצמות נמוכות 8)).

תודה!

פורסם

- בצע בדיקה ברכב, היכן יותקנו - הסאב-וופר והמגבר , הרכב שלך קצת מיוחד מבחינת האפשריות.

(בדוק את אפשרויות ההתקנה - חפש קצת תמונות התקנה של סאב ברכב כמו שלך ברשת - גם בחו"ל)

לפי המיקומים התחל להעריך את גודל הסאב האפשרי.

בצע בדיקה, איזה רמקולים יש כעת ברכב, גודל נתונים ומיקומים.

א - אפשר להוסיף רק סאב ומגבר למערכת הקיימת, במידה ורמת הרמקולים ברכב סבירה.

והגברת הרמקולים שיש לך, תמשיך להיות כמו היום , מיחידת הסאונד המקורית.

ב - אפשרויות המגבר מונו רק לסאב, ואפשר מגבר 4 או יותר ערוצים - במידה ותרצה להגביר גם

את הרמקולים שיש כעת ברכב, או תרצה לשדרג אתם בעתיד.

אני הייתי מתחיל בבדיקת מיקומי התקנה, ובודק הוספת מגבר וסאב בתחילה - ואח"כ.

במידה ותרצה עוד.. אפשר להמשיך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...