Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בן 20, עוד מעט ניגש לטסט.

במידה ואני קונה רכב, שמעתי שאני צריך לשלם ממש הרבה כסף לביטוח, כמה זה עולה בערך? טווח ?

תודה לעוזרים

פורסם
איזה רכב?

אני בן 17.5 ומשלם על פנדה חדשה אם אני לא טועה קרוב ל - 8000 שקל.

אני עוד לא מבין ברכבים.. 8 אלף שקל רק הביטוח ?? מה עם הרכב עצמו מבחינת מחיר?

פורסם

עדיף לך בחלק מהמקרים לרשום את עצמך בתור נהג משני על הרכב של ההורים שלך(אלא אם מדובר ברכב יקר יחסית),

למרות שגם זה לא זול ועליו תצבור וותק..

ביטוח מקיף לנהג חדש על רכב חדש עולה בקלות אלפי שקלים(ע״ע המקרה של רועי)

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ולכמה זמן צריך לשלם כזה הרבה ביטוח? שנתיים ?

ככל שאתה עולה בגיל ובותק עם עם נהיגה, ויהיה לך עבר ביטוחי מסודר המנחיר ירד.

הכל תלוי באיזה ביטוח אתה עושה ולאיזה רכב.

לגבי השאלה השנייה שלך.

אתה רציני?

רועי

פורסם

פות"ש - נסה לארגן קצת את מחשבותיך.

לרכב עלויות רבות:

1. מחיר הרכישה.

2. אבדן ערך - הכסף שעליך לחסוך מדי חודש כדי שתוכל להחליף את הרכב בעוד מספר שנים.

3. רישוי שנתי.

4. ביטוח - חובה וצד ג' או חובה ומקיף, בהתאם לסוג הרכב שבידך ולסיכון שאתה יכול לקבל על עצמך.

5. דלק.

6. טיפולי תחזוקה שוטפת.

7. תיקון תקלות.

8. דו"חות תנועה וחניה, אם תעבור עבירות.

9. דלק, חניה וכו'.

בקיצור - עליך להביא בחשבון הוצאה שוטפת של לפחות 2000 ש"ח לחודש. אני מניח שלא חשבת על עלות כזו, אבל היא אפילו אופטימית (כמובן שאם תרכוש רכב ישן עלויות ירידת הערך והביטוח יהיו נמוכות, לעומת זאת תשלם לא מעט על תיקונים, כך שהסעיפים יתקזזו במיסה זו או אחרת).

חברי ורום יקרים - נקבתי בסכום 2000 ש"ח כסדר גודל. יכול להיות פחות או יותר, בהתאם לרכב ולנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי הביטוח - חובה עולה כ3000 ש"ח עד גיל 21, מעל 21 זה יורד לאיזור ה2000-2500 וב24 יש ירידה רצינית נוספת.

המקיף לנהגים צעירים (עד 24) הוא אסטרונומי, לא חשוב שאפשר למצוא משהו בפחות מ3500 ש"ח רק למקיף

אם תרכוש רכב שלא דורש מקיף או שפשוט תעשה חובה וצד ג' כל הסיפור לא יעבור את ה4000 ש"ח.

פורסם
תודה חברים.

שאלה קטנה, כמה דלק/כסף יוצא לרבע שעה נהיגה בתוך העיר ? ומחוץ לעיר ?

כל רכב זה שונה, יש רכבים שעושים 1-4 ויש רכבים שעושים 1-30

לגבי הביטוח, אני יכול להגיד לך שאני משלם על נהג צעיר לחובה ומקיף ב5800, זה על יאריס 2015

פורסם
תודה חברים.

שאלה קטנה, כמה דלק/כסף יוצא לרבע שעה נהיגה בתוך העיר ? ומחוץ לעיר ?

איזה גודל טלוויזיה אני צריך, אם אני אוהב עוגות גבינה?

וברצינות, לשאלה שלך אין תשובה ברורה. זה תלוי באיזה רכב יש לך, כמה אתה מעמיס עליו, מהם תנאי שטח בעיר שלך, עומס תנועה, סגנון הנהיגה.

בעיקרון, עשו חישוב מתישהו, למשפחתית ממוצעת בישראל עולה לאחזקה משהו כמו שני שקלים לקילומטר.

אבל זה לא ממש "לא נסעת - לא שילמת" - שים לב שאתה נכנס להוצאה של לפחות 6-7 אש"ח בשנה עוד לפני שהנעת את הרכב (אגרת רישוי פלוס ביטוח), אז קח גם את זה בחשבון.

אחזקת רכב בישראל זה דבר לא זול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שנמזר - ב"הוצאות הקבועות" כללת רק רישוי וביטוח. שכחת את ירידת הערך, טיפולים תקופתיים שיש לבצע גם לרכב שממעט לנסוע, תיקון תקלות - העלות הממשית של רכב היא לפחות 1500 ש"ח לחודש (אולי פחות לרכב ישן שלא זז) לפני שהנעת אותו בפעם הראשונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...