Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העלמות נוזל קירור

חימנז
שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי סוזוקי סווויפט 2007, ומזה כמה ימים הנוזל קירור שלי נעלם, ורק אתמול איתרתי את הנזילה, אני צריך עזרה בלדעת מה זה הצינור הזה, כדי שאגש לתקן את זה כבר מחר, הצינור נמצא באזור המסומן בתמונה טיפה יותר בפנים ולמטה, בסרטון שצירפתי רואים בבירור את הנזילה, אשמח לעזרה

2016-06-08-15-06-38.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזגן פעל לפני או בזמן צילום הוידאו? אין קשר בין שתי המערכות. נוזל הקירור שלך אמורים להיות בצבע ומה שמטפטף אמור להיות פשוט מים שקופים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזגן לא פעל לפני ובזמן הסרטון, ובדקתי את המים שיוצאים משם במגע ובריח וזה הנוזל קירור הירוק, וזאת בדיוק השאלה שלי- מה יכול לגרום לנוזל קירור לנזול משם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהנזילה מלמעלה מהצינור שנכנס לקבינה של החימום? תשים איזה סמרטוט בין הצינורות כדי לראות מהיכן בדיוק, רק שם עובר נוזל קירור שקשור לרדיאטור למיטב הבנתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מטורף!! אני גם עם סוויפט 07 וקרה לי לפני חודש, לקח לי הרבה זמן לעלות על הנזילה ואחרי מעקב של שבוע הבנתי שיש נזילה ברדיאטור חימום.

הנוזל קירור מנוע עובר דרך הרדיאטור חימום וכנראה שיש לך שם חור,

החלפת הרדיאטור חימום דורשת פירוק של הדאשבורד וזה עניין ארוך ויקר, פתרון זמני אפשרי הוא עקיפה של רדיאטור החימום ע"י חיבור הצינורות.

במוסך מורשה לקחו לי 140 על העבודה והאמת שאפשר לעשות את זה לבד.

בהצלחה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מטורף!! אני גם עם סוויפט 07 וקרה לי לפני חודש, לקח לי הרבה זמן לעלות על הנזילה ואחרי מעקב של שבוע הבנתי שיש נזילה ברדיאטור חימום.

הנוזל קירור מנוע עובר דרך הרדיאטור חימום וכנראה שיש לך שם חור,

החלפת הרדיאטור חימום דורשת פירוק של הדאשבורד וזה עניין ארוך ויקר, פתרון זמני אפשרי הוא עקיפה של רדיאטור החימום ע"י חיבור הצינורות.

במוסך מורשה לקחו לי 140 על העבודה והאמת שאפשר לעשות את זה לבד.

בהצלחה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

זה פתרון זמני כי בחורף לא יהיה לך חימום..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה לכולם! היום היתי במוסך והבעיה היא באמת ברדיאטור חימום כמו שאמרו פה, המוסכניק משום מה לא הצליח לעשות עיקוף ומחר אני אלך למוסך אחר לבצע את זה, בינתיים ביררתי מחירים לגבי תיקון הבעיה והציעו לי 700 שח על הרדיאטור חימום ועוד 800 על עבודה, זה מחיר הגיוני? בגלל המחיר כנראה אשאיר את זה לחורף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...