Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בצינור דיאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי טויטה סטארלט ופתחתי את המכסה מנוע אחרי כיבוי מנוע ושמתי לב שפתאום יש קצת רטיבות באזור הצינור שמתחת לפקק רדיאטור, נראה שיש מעין "שריטה" של 10 סמ

בדקתי שוב אחרי כיבוי וכשפתחתי את המכסה מנוע ראיתי אדים שעלו ובעבוע מהסדק הזה, שנמשכו ל5 שניות עד שהטמפ כנראה ירדה, לא נראה שיש חור רק מעין חריץ לאורך 10 סמ.

הסקאלה תמיד על החצי, בדקתי גם עם פקק רדיאטור עם מד טמפ ובעת הנעה הטמפ' על 80-90 מעלות, אין חוסר בנוזל קירור או נזילה.

אני בטוח שזה משהו חדש שקרה בזמן האחרון, מה מידת הרצינות של העניין והאם אפשר לטפל באמצעות איטום של האזור ?

תודה

צירפתי תמונות:

2e0d298ffd9afd4a53ac46b066daab7a.jpg8f6e71eacab162b34804c2acb1abd9ab.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

מישהו יודע/מכיר? תודה

פורסם

קשה לקבוע לפי התמונות אם זה הדוד של הרדיאטור או רקבון של הרשת, כך או כך תאלץ להחליף רדיאטור.

רק לפני יש לבדוק שזה לא נזילה מהפקק רדיאטור עצמו.

את הבדיקה עושים במוסך עם מכשיר לחץ למערכת קירור.

פורסם
קשה לקבוע לפי התמונות אם זה הדוד של הרדיאטור או רקבון של הרשת, כך או כך תאלץ להחליף רדיאטור.

רק לפני יש לבדוק שזה לא נזילה מהפקק רדיאטור עצמו.

את הבדיקה עושים במוסך עם מכשיר לחץ למערכת קירור.

אין רקבון ברשת, אלו המים שנזלו עליו מהסדק שיש שם, פתאום שומעים שיש רעש של תסיסה אחרי כיבוי המנוע ועכשיו אני בטוח לחלוטין שזה לא היה לפני, כמובן שתוך 5 שניות האדים והנזילה מפסיקים

• תוכן חדש...