Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת ההתלבטויות איזה רכב לרכוש, עלתה האופציה של איביזה החדשה (1.0 TSI) אל מול פיג'ו 208. עם זאת, שמעתי ממספר מקורות שעלות הטיפולים בקונצרן VAG גבוה פי 2 בהשוואה לזו של פיג'ו. מכיוון שאני לוקח את העלויות השוטפות בחשבון, הייתי שמח לשמוע מנסיונכם האם עלויות הטיפול באיביזה גבוהות כ"כ, ובאיזה מחירים מדובר? (לטיפול 15K ו-30K).

תודה.

פורסם

אגדה אורבנית - אני מחזיק סקודה ייטי וסיטרואן C4 ונראה לי שהמקורות שלך לא אמינים במיוחד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ברשותי סיאט איביזה 2015 (הדגם עד מאי). מנוע 1.2TSI.

טיפול ראשון במוסך E&A AUTOSPORT בבני ברק שמתחמה גם בשיפורים 490 ש''ח. (טיפול 15K)

טיפול שני (30K) במוסך רון 750 ש''ח וכלל גם החלפת נוזל בלמים (לא חובה) תוספת של 250 שעושה 1000 ש''ח.

במוסך מורשה צ'מפיון, טיפול ראשון 15K עולה (באשדוד לפחות) 750 שקל .

בגדול, המחירים לדעתי דיי דומים , אך מה שיכאב בכיס יהיה כאשר תגיע ל 100 אלף קילמוטרז' או כשצטרך להחליף טורבו , מתלים , תושבת מנוע וכו'.

פורסם
ברשותי סיאט איביזה 2015 (הדגם עד מאי). מנוע 1.2TSI.

טיפול ראשון במוסך E&A AUTOSPORT בבני ברק שמתחמה גם בשיפורים 490 ש''ח. (טיפול 15K)

טיפול שני (30K) במוסך רון 750 ש''ח וכלל גם החלפת נוזל בלמים (לא חובה) תוספת של 250 שעושה 1000 ש''ח.

במוסך מורשה צ'מפיון, טיפול ראשון 15K עולה (באשדוד לפחות) 750 שקל .

בגדול, המחירים לדעתי דיי דומים , אך מה שיכאב בכיס יהיה כאשר תגיע ל 100 אלף קילמוטרז' או כשצטרך להחליף טורבו , מתלים , תושבת מנוע וכו'.

הכל יפה במיספרים שאתה רושם אבל השאלה מה נעשה באותו טיפול כי 1000 שח לפילטר שמן, שמן , פילטר אויר וריענון נוזל בלמים זה לא זול! 250 שח רק לריענון נוזל בלמים? יקר!

פורסם

אני עדיין סבור שעדיף שרכב חדש יטופל לפחות בשנות האחריות שלו במוסכי יבואן. אני עדיין סבור שיש גם כאלה טובים.

נכון שהמחירים הם יקרים יותר - ידוע.

לאחר תום האחריות - ניגש למוסך אחר (לא מורשה יבואן).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובות.

אז ממה שאני מבין הטיפולים הראשונים לפחות (וכן, אני הולך להקפיד על טיפול במוסכים המורשים רק כדי להנות מהספק של אחריות רצון טוב בשנה השלישית) שווי ערך לטיפולים בקונצרנים אחרים.

יש לכם המלצות למוסך מורשה טוב של VAG באיזור המרכז? (שמעתי הרבה על רון, אך לא יודע האם הוא מורשה).

פורסם

עלות החלקים מאוד יקרה,

תרכש בעצמך את החלקים בזול ותפנה למוסך רון או אם אתה מכיר מישהו שיכול לעזור לך, עוד יותר טוב.

הרי פילטר אוויר זה בסך הכל 2 ברגים, והפילטר עולה באזור ה60-80 שקל, אין סיבה לקחת 250-350 על זה.

Seat Ibiza FR

פורסם
עלות החלקים מאוד יקרה,

תרכש בעצמך את החלקים בזול ותפנה למוסך רון או אם אתה מכיר מישהו שיכול לעזור לך, עוד יותר טוב.

הרי פילטר אוויר זה בסך הכל 2 ברגים, והפילטר עולה באזור ה60-80 שקל, אין סיבה לקחת 250-350 על זה.

הבנתי. יש מקום מומלץ לרכישת חלקים?

והאם מוסכים מורשים מסכימים לעבוד עם חלקים שהובאו ע"י הלקוח? (אני משער שרק עם מקוריים)

פורסם

כמה טיפולים אתה חושב שיהיו לך עם רכב חדש באחריות? המחירים לא שונים מיבואנים אחרים וכל המורשים יקרים יותר מפרטיים מאלף ואחת סיבות וגורמים משתנים וקבועים (פריסה ארצית, מלאי חלפים, מיקום מרכזי וכו' וכו'). שיקול אחר שהייתי מציע לך להוסיף למשוואה של ההוצאות היא ירידת ערך גבוה של הצרפתיות לעומת הפופולאריות של איביזה. רק במכירה העתידית אתה יכול להרוויח את כל מה שלכאורה אתה חושב שתשלם יותר על הטיפולים.

• תוכן חדש...