Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחפרתי קצת באינטרנט אלה היו ההמלצה הכי טובה לקומפוננט בתקציב נמוך אבל אני לא מוצא אותם בארץ בכלל רק באיביי ב350 שקל+- מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם או להמצליץ על קומפוננט בתקציב דומה עם מפרט כזה?

פורסם

תראה אם עדין אקטואלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588495

באתרים בחו"ל אני רואה אותם נמכרים תמורת כשווה ערך ל-500 ש"ח. ללא המשלוח.

זה שהם מומלצים בחו"ל בתקציב נמוך, לא אומר שהתקציב נשאר מקביל לתמחור בארץ.

פתחת 3 שרשורים שונים, לא כולל זה, לגבי קומפוננטים לפני קצת יותר מחצי שנה, לא הגעת למסקנה מאז לגבי אפשרויות טובות בארץ?

התקציב שלך הוא 350 ש"ח?

פורסם

התקבציה הוא 500 עכשיו קראתי על הDSK ועל הטמפו ועל פוקלים הדעות הולכות לפה ולשם הרוב פה נעולים על טמפו כל הזמן אני כבר לא יודע למי להקשיב אין לי דרך לשמוע את הרמקולים ואני לא יודע כמה הבדל כבר יהיה בין כל אלה זה תסביך רציני אני עם מגבר וסאב והרמקולים של החברה אז זה נשמע זוועה.... אני שומע בעיקר דברים כמו DAVID GUETTA, SIA דברים כאלה וקצת ראפ ואני לא רוצה סאונד שיצרום לי רק רוצה צליל נקי לא חייב ווליום מטורף שיהיה פשוט נקי.. בבית יש לי רמקולים פשוטים של JBL והאיכות לא רעה בכלל צלול ונקי למרות שבווליום מזייף קצת... יש לך המצלצה בשבילי שבוודאות אני אהב? כל רגע אני שומע המלצה לקומפוננט ואז כשאני מחפש גם שומע דברים רעים עליהם אז אי אפשר להחליט כבר.

ועוד שאלה קטנה במידה ואני ישים קומפוננט מקדימה כדאי לי להעיף את הרמקולים מהדלתות האחוריות? הם יורידו את האיכות אני חושב לא ככב?

פורסם

כל פעם זה מצחיק אותי מחדש.

מחפשים קומפוננט שלא מזייף בווליום גבוהה, עם באסים טובים, טוויטר טוב, והכל ב400,500 שקל. לא יקרה אחי אתה צריך להבין כשאתה מתפשר על המחיר והחברה אתה מתפשר על האיכות של המוצר.

פורסם

אביב, ובמה תרמת?

בסדר, ברור שבסופו של דבר מקבלים את מה שמשלמים עליו (וההשקעה בהתקנה עצמה), אבל זה התקציב של הבחור. ובתוך התקציב יש מוצרים טובים יותר ופחות. יש לך המלצות לקומפוננט בתקציב הזה ועבור המוזיקה שהבחור שומע?

לפרוטוקול אגב, ע"פ הודעות עבר, יש לבחור גם מגבר MB Quart FX4.100 וגם סאב MTX RT12AV.

סרגיי, ביום שבת יש מפגש פורום מרכז (ראה דביקים).

אם אתה מהאזור, תנסה להגיע. זו הזדמנות לשמוע ציוד ולהתייעץ באופן כללי.

הרמקולים שציינת הם קצת מעל התקציב לידיעתי. הייתי מוריד את ה-DSK ע"ס דעות שראיתי לגביהם.

אני לא יודע לתת לך המלצות ע"ב שמיעה והתאמה למוזיקה שאתה שומע.

פורסם

תשמע אביב ברור שאם אני ישקיע יותר כסף אני יצליח לקנות משהו יותר איכותי אבל אני יכול לשבת ולחשוב ככב שנה ותמיד יהיה משהו יותר טוב בסוף אני יגיע לרמה שאני יגיד לעצמי טוב אין לי 30 אלף שקל למורל SUPREME אז אני לא יקנה? אתב מבין אפשר למקסם את התקציב שלי כמו שיש 2 מחשבים שתקנה באותו התקציב אבל אחד יהיה חלש מדור ישן והשני עם מפרט חדיש והם יעלו את אותו הדבר, אז בסדר אני מחפש את ההכי טוב שיש ב500 שקל

ותודה TOM

פורסם

לא חייב להשקיע הון כדי לקבל סאונד טוב. חייב לחשוב טוב ולהבין מה אתה עושה ואז במינימום תקציב ניתן לקבל תוצעה לא רעה.

לטעמי אישית ואני ממש לא חובב גדול של מורל, פה דווקה הייתי הולך לכיוון שלם.

דעתי אישית כמובן, הרצים ופוקלים בתקצים הנתון פשוט לא משהו בכלל. אני לא אוהב את הטויטרים שלהם במיוחד בסדרות כניסה.

מורלים בכל זאת, גם בתקצים הזה יחסית נעימים.

לא זכור לי תלונות עם טמפו בגבוהים, על הרצים ופוקלים בסדות כניסה יש מספיק תלונות.

ד"א. אף אחד לא יודע מראש מה אתה אוהב וצה יהיה לך טוב. כל זה מבוסס על טעם אישי של כל אחד פה ונסיון כזה או אחר של כל מי שכותב.

מפגש מרכז? לא יודע, פעם אחרונה שמעתי רק רעש ובומים מכל הכיוונים. איזה קומפוננט אפשר לשמוע כך, אני לא יודע.

IMHO כמובן ובלי להעליב אף אחד.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...