Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למנשא לאופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב אני מחפש לקנות מנשא לאופניים שיותקן על הבגאז׳ של יונדאי גטס , כיום יש לי את המנשא ה״צהוב״ והפשוט שהוא לא בטיחותי בעליל . התכנון 2-3 זוגות , מחפש משהו משומש ובטיחותי , תודה מראש ושבוע טוב .

עריכה אחרונה על ידי erga25

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

Saris Bones RS

לא חושב שיש משהו יותר טוב, כן לא זול (חדש 1500 ש"ח, יד 2 אזור ה1000ש"ח )

אבל מאמין שהאופניים יקרות הרבה יותר אז שווה להשקיע, במיוחד שאתה לא מרוצה מהפשוט הצהוב (שרובם כאלו במחירים של 300 ש"ח)

פורסם

אם משחקים בליגה העליונה של המנשאים, ללא ספק הטולה 991 (2 זוגות) או הטולה 992 (3 זוגות) הוא הטוב מכולם.המנשא שומר על הרכב, קל מאד להתקנה ולהסרה, מסיבי ובטוח, אין רצועות צד, אין רצועות בד.לי יש-אני מאד מרוצה, הביקורות בעולם מצויינות.חסרונות: כבד למדי, יקר.להתרשמות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

לא יודע לגבי ה'ללא ספק', לי יש ספק ואשמח להבין - במה הוא עדיף על הRS?

יש לו עוד 2 contact points שזה מבחינתי פחות טוב, וזה ההבדל המרכזי. לא הצלחתי למצוא איזה פיצ'ר שאין בRS.

בנוסף, האחריות שלו מוגבלת בזמן בעוד שלRS יש אחריות לכל החיים, ומחיר הרכישה יקר משמעותית.

יש לי הרבה נסיון עם הRS, נכון להיות אני לא מכיר מנשא טוב ממנו לתא מטען כשמשקללים את כל הפרמטרים. מבחינת איכות נטו אני לא חושב שהthule נופל ממנו, אבל בתור חבילה כוללת נדמה שכן. אתה מוזמן להסביר לי מה אני מפספס (לא בציניות)

(*אני כיום עם מנשא וו גרירה)

עריכה: מהתמונה של הטולה נדמה שהידוק השלדה למנשא מתבצע ע"י גומיות, בניגוד למנגנון של סאריס (לא יודע איך קוראים לזה) - כך שזה חסרון רביעי שאני מוצא (נק' מגע, מחיר, אחריות). קיצר אני באמת מעוניין להבין למה אתה סבור שהוא המלך הבלתי מעורער.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא היה לי סאריס אם כי בהחלט שקלתי אותו.עשיתי מחקר לא קטן לפני הרכישה, שינהם מנשאים אחוריים מצויינים ואני חושב שהטולה עולה במעט על הסאריס בקלות ההרכבה וההתאמה (אם כי שני המנשאים כבדים ומסורבלים כשלעצמם).קראתי על מקרים ותלונות גם בארץ וגם בחו"ל בהם הסאריס פשוט נשבר, ההסברים שניתנו קשרו במידה מסויימת בין החומר הממוחזר ממנו עשוי הסאריס ולבין השבר.כך גם קראתי על מקרים בהם הסאריס לא היה מותאם לסוג הרכב (די טריקי בסאריס שלא מתאים לכל רכב) ולכן נגרמו נזקים קלים. בטולה יש טבלה מסודרת שכוללת המון סוגי רכבים ומדריכה באופן ברור על איזו מידה יש לקבע את זוויות המנשא וזה עובד מצוין. ההצמדה עם גומיות קלה, פשוטה ואינני מוצא בה פגם. אם גומיה התבלתה, קל וזול להחליף.הסאריס קל לנעילה נגד גניבה גם של האופנים וגם של המנשא אם כי גנב עיקש עם קטר ממוצע יוכל לגנוב את האופניים ועם עוד קצת כוח, גם את המנשא.אולי "הללא ספק" בו השתמשתי מעט קיצוני אבל על פי חפירה באינטרנט ואחר כך על פי שביעות רצוני מהטולה, הגם ששני המנשאים מובילים את הקטיגוריה, הטולה בעיניי עדיף למרות מחיר מעט גבוה יותר מאשר הסאריס.

פורסם

השבירה עליה אתה מדבר, למיטב ידיעתי והיכרותי (ותקן אותי אם אני טועה), היא במנגנון הידוק השלדה למנשא - קרי לא המנשא עצמו נשבר, אלא ה'קליפס' שמהדק את השלדה לאופניים. אני שמעתי על מקרים כאלו, וגם לי אישית קרה שהקליפס שמונע נדנוד נשבר.

מצד שני, היות ויש 3 נקודות אחיזה הסיכוי שבתקלה אחת האופניים יעופו קיבינימט קטן, ואם אתה משתמש בfail safe בדמות קיבוע נוסף כלשהו (פנימית / גומי) - זה אמור למנוע את המצב הזה (לאחר המקרה ההוא, התחלתי להשתמש). אציין שאני מאוד ממליץ להשתמש בfail safe בלי קשר לסאריס/טולה, זה פשוט חכם יותר ולא דורש מאמץ נוסף. גם במנשא הוו-גרירה (thule) שלי אני עושה את זה למרות שההסתברות שמשהו יקרה נמוכה *מאוד*. מה אכפת לי - fail safe כשמו כן הוא... (:

אגב, המנשא שלי היה יד2, ועדיין החליפו לי את החלק בחדש בלי למצמץ. כאמור אחריות לכל החיים - ועוד עם שירות ברמה הגבוהה ביותר, סחטיין על סאריס ועל היבואן שלו(!)

קשה לי לדמיין את המנשא עצמו נשבר, היות והוא מסיבי בצורה מטורפת. מכאן התיקון.

יש טבלת התאמה באתר של סאריס, ואכן מומלץ לבדוק התאמה טרם הרכישה. לא יודע איך זה עובד עם הטולה.

בכלליות שני המנשאים הנ"ל מצוינים, אתה לא תשמע אותי אומר דברים רעים על הטולה גם כי אין לי נסיון ישיר איתו, וגם כי ברור לי שזה מוצר מהשורה הראשונה.

עם זאת, כשאני משקלל את כל המשתנים, אני לא מוצא סיבה לשלם למעלה מ50% יותר על מנשא עם מעט מאוד added-value (אם בכלל). אם הם היו באותו מחיר היתה כאן יותר התלבטות.

בכל אופן זה סוג של win win situation, שכן כל אחד מהמנשאים הנ"ל ישמרו על פח הרכב, על שלדת האופניים, ויחזיקו הרבה יותר זמן מאשר כל המנשאים הצהובים עם הרצועות המתבלות בשמש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים לגמרי והיות ולי יש גם פיאט פנדה וגם פיאט 500 שלהם מצאתי התאמה בטבלה של טולה, בחרתי בו

• תוכן חדש...