Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי מעורב בתאונה. המקרה הוא כזה: מישהו נכנס בי מאחורה בזמן שרציתי לפנות, זה התרחש ברחוב חד סטרי וחשוך, מכיוון שהיה חשוך והרחוב היה צר אז לפני שעשיתי את הפנייה עצרתי כדי לוודא שאני לא פוגע בשום דבר בזמן הזה רכב שבא מאחורה פגע בי בצד השמאלי אחורי, באזור של הפנס. כאשר התרחשה התאונה החלפנו פרטים וכל אחד נסע לדרכו. כאשר פניתי לביטוח שלי ונתתי את כל הפרטים הם חזרו אלי ואמרו לי שהנהג טוען שהוא לא אשם ושאני בכלל נסעתי אחורה ופגעתי בו. נאלצתי להפעיל את הביטוח שלי. עכשיו אני רוצה להגיש תביעה נגד הנהג הפוגע וגם נגד החברה שלו (מכיוון שמדובר ברכב חברה - רכב משלוחים).

יש לי סרט של התאונה מהמצלמה שנמצאת ברכבי, רואים בו שהרכב שלי מקבל מכה (הכל רועד בסרט).

האם אני צריך לפנות לעורך דין להתייעצות עם כל מה שיש לי ביד, לפני שאני מגיש תביעה בתביעות קטנות?

אם כן, האם מישהו מכיר עורך דין טוב שיכול לעזור לי באזור באר שבע?

תודה לכל העונים!

פורסם

יש לי סרט של התאונה מהמצלמה שנמצאת ברכבי, רואים בו שהרכב שלי מקבל מכה (הכל רועד בסרט).

תודה לכל העונים!

האם בסרט רואים שאתה עומד ולא נוסע אחורנית.

זה שבסרט המצלמה רועדת מהמכה, לא אומר שאתה לא נסעת אחורה ופגעת ברכב השני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צור קשר עם מי שפגע בך, תגיד לו שיש לך צילום וידאו של כל העסק ורואים ברור שלא נסעת אחורה. אם הוא מתעקש, תסביר לו שבנוסף לעלויות של תיקון הרכב הוא יספוג הוצאות משפט. אם פשוט.תגיש תביעה קטנה, שם תפרט בדיוק מה קרה, במילים פשוטות מבלי להסתבך

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

פורסם

אני כבר תיקנתי את האוטו, מכיוון שמי שפגע מתעקש על כך שנסעתי אחורה למרות שאמרתי לו שיש לי הקלטה. רציתי לשאול האם כדאי לפנות לעורך דין ולהתייעץ לפני הגשת התביעה או שאין צורך?

האם כדאי להגיש תביעה רק נגד מי שפגע או שגם נגדו והחברה בה הוא עובד (חברת משלוחים).

פורסם

נגד הנהג נגד בעל הרכב ונגד חברת הביטוח שלהם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...