Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מבקש את עזרת המומחים :roll:

לרכב שלי (דיהטסו סיריון מודל 2006) מערכת סאונד מקורית (ראו תמונות)

אך המערכת לא תקינה :-(

קורא הדיסקים לא תקין ולכן אני נאלץ להאזין לרדיו (פחות מפריע לי)

כפתור הווליום אינו מגיב, כלומר אם אני רוצה להנמיך או להגביר את השמע הכפתור מגיב סלקטיבית ואני יכול להנמיך או להגביר בכמה אחדות בודדות (לדוגמא אני לא יכול להגביר מ0 ל20 אלא מהגובה הנוכחי + או - 1)

כמו כן - כיוון שזו מערכת מקורית שבאה עם הרכב היא מעט מיושנת ולכן אין לי איפה לחבר AUX או חיבור חיצוני אחר לשמע חיצוני

האם אני יכול לתקן את המערכת:?:

האם אני יכול להחליף את המערכת באחרת:?: (אם כן לא כל כך ברור לי איך כי היא מקורית)

כמו כן מהן העלויות בערך:?:

אשמח לכל פיסת מידע בנושא

תודה רבה :lol:

daihatsu.JPG

פורסם

איזו דעת מומחים אתה דורש?

אודיו קינג די ענה על כל השאלות ששאלת בשרשור שצירפתי (אולי יצריך חיפוש עוקב).

ניתן לתקן. לא בטוח ששווה את הטרחה והעלות.

אפשר להחליף את הקיימת באמצעות רכישת מסגרת מתאמת. בחיפוש קל מצאתי רק חנות אחת שמוכרת תמורת 750 ש"ח (!).

אין לי ספק שיהיה יותר זול לרכוש מחו"ל (ראה למשל מוצרים 11-270 CARAV ו-CT23DH02).

ר"ד חליפי יעלה בהתאם לדרישות שלך. החל מכ-260 ש"ח לר"ד הכי בסיסי מחברה מוכרת וצפונה אם ברצונך במכשירים מתקדמים יותר או אפילו מערכת מולטימדיה.

פורסם

היי טום, תודה רבה על העזרה

אגב, מבדיקה שעשיתי - רדיו של סיריון מקורי מפרוקייה (משומש) עולה כ-500 (לפני התמקחויות)

מה שהייתי רוצה לעשות זה לפרק\להוציא את ההמקורי הקיים שאינו תקין ולשים במקומו רדיו דיסק פשוט(כמו שהצעת אני מניח)

מה שלא ברור לי זה העניין של המסגרת המתאמת? מה זה בדיוק?

זה מה ש"ממלא" את החור שנוצר כשמפרקים את הרדיו דיסק המקורי?

מה בדבר זוג פתחי המזגן? האם גם אותם צריך לפרק(זה נראה שזה על אותה יחידת פלסטיק)

מה סדר גודל העלות של העבודה פה? (לפרק ישן ולהתקין חדש עם מסגרת מתאמת)?

תודה וחג פסח שמח

פורסם

אגב, מבדיקה שעשיתי - רדיו של סיריון מקורי מפרוקייה (משומש) עולה כ-500 (לפני התמקחויות)

ומי מבטיח שלא יתקלקל תוך זמן קצר בדיוק כמו הנוכחי? זה גם משאיר אותך שוב בלי AUX/USB/BT לפי צרכיך.

מה שלא ברור לי זה העניין של המסגרת המתאמת? מה זה בדיוק?

זה מה ש"ממלא" את החור שנוצר כשמפרקים את הרדיו דיסק המקורי?

מה בדבר זוג פתחי המזגן? האם גם אותם צריך לפרק(זה נראה שזה על אותה יחידת פלסטיק)

כן. קצת גוגל ידידי וגם חיפוש נוסף בפורום. תראה איך נראים המק"טים שהצעתי ותבין.

נראה שהמסגרות החלופיות מתאימות למערכות דאבל דין (גודל כפול/מולטימדיה), כך שיתכן ותצטרך לרכוש גם מגירה אוניברסלית בכמה גרושים.

מה סדר גודל העלות של העבודה פה? (לפרק ישן ולהתקין חדש עם מסגרת מתאמת)?

כמו שציינתי, נראה שהמסגרת עצמה די יקרה (לפחות בארץ). את עלויות ההתקנה תצטרך לברר במספר מקומות במסגרת סקר שוק.

בכחול.

חג שמח :-)

• תוכן חדש...