Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומר לכם משתמש פה שקרה לאמו אותו דבר עם אותו הרכב, זה אמור לשלול את כל מה שאמרתם, יכול להיות שיש פה באמת פגם ביצור של סדרה מסויימת שהורכבה.

Miata ND2

פורסם
האם ידוע לך ולפותה"ש מאיזה דגם הצמיגים?

ואם אפשר למצוא נתונים נוספים שמוטבעים עליהם, אולי יהיה ניתן למצוא שמדובר באצווה דומה ואז אולי יש יותר סיכויים להוכיח כשל ייצור.

סובארו xv מגיעה עם יוקוהומה גאולנדר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מי אמר לך שזה קרה רק ל2 מתוך האלפים שנמכרו?

למקרה שלא קראת הוא טוען שעל פי זה שאותו הדבר קרה בשני רכבים, כל מה שאנחנו אומרים זה לא רלוונטי.

ומכיוון שעוד לא שמענו על עוד רכבים שקרתה להם אותה התקלה, כנראה שזה לא סדרתי.

והצמיג הזה יושב על עוד הרבה רכבים אני מאמין.

ראיתי עשרות צמיגים באותו המצב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

אז אם אדון אריק לא שמע על עוד מקרים אזי לאף אחד אחר זה לא קרה.

למקרה שלא קראת, הוא ציין שזה קרה אצל מכר שלו, אני לא מאמין בצירוף מקרים.

זה שהצמיג הנ"ל יושב בעוד רכבים ובהם לא קרה כלום, זה לא שולל פגם יצור של סידרת צמיגים.

והכי חשוב, נתנו כאן קישור למקרה עם צמיג אחר שנראה בדיוק כמו הצמיג של פותח השרשור (שבו נמצא פגם יצור) ואתה עדיין בשלך, בטוח שלצמיג אין פגם, בלי לבדוק ובלי לשאול.

עריכה אחרונה על ידי נתנאל
פורסם

אז מה אם זה קרה אצל מכר שלו? אז אתה לא מאמין בצירוף מקרים, זה אומר שזה לא צירוף מקרים? ממש לא.

למקרה שלא הבנת לא נמצא פגם בצמיג מישלין על הלקסוס, הם פשוט לא מצאו שום סימן לפנצ'ר בצמיג, אף אחד לא אמר שהצמיג עם דפקט, אך אחד ממשלין לא בדק אותו אז אל תקפוץ להסיק מסקנות אדון נתנאל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כמה אפשרויות, בסבירות יורדת:

נסיעה בחוסר לחץ קיצוני.

פגם בצמיג: האם אני רואה בליטה בדופן הצמיג בשעה 1 של הצמיג?

פגיעה בצמיג: למשל על ידי מדרכה, תגרום גם היא לבליטה בצמיג.

חתך שנגרם על ידי עצם על הכביש: בין אם חופשי ובין אם מודבק לכביש כמו בטון שנשפך והתקשה.

אם האפשרות שמדובר בפגם תופסת אז האחריות מכסה.

בחיאת חנג, הוא נסע בלי אויר.

אבל אם לזרום איתך, בין אפשרות 1 ל2 בסדר יורד הייתי מכניס גם פגישה עם חוצן זולל גומי שאכל לו את את הכתף של הצמיג כי זה החלק הכי טעים.

פורסם

קרה לי בעבר עם צמיג חדש.

מילאתי אויר בתחנת סדש בבית שמש והרגשתי משהו מוזר בניפוח, הלכתי למתדלקים והם אמרו לי שהמשאבה מקולקלת...

נסעתי לתחנה אחרת, שם גיליתי שהלחץ הוא 63..

מכייון שמלאתי רק צמיג אחד, וגם אותו רוקנתי במרחק של 3 קילומטר לא היה שום חשש.

למחרת נסעתי בכביש 4, תוך כדי עקיפת שיירה של משאיות האוטו מתחיל לרעוד בצורה נוראה...

המשכתיאץ העקיפה ועצרתי על משולש הפרדה.

הגלגל היה נראה בדיוק כמו של פותח השרשור, הטמבון עף מהרצועות שיצאו מהגלגל, ופנס נשבר.

כמובן שהלכתי לתחנה והסבירו לי בצורה יפה שזאת בעייה שלי, ושהם לא חייבים לדאוג לתקינות, וכו'.

תנסה להיזכר איפה מלאת אוויר וכמובן תוודא שזה לא יחזור על עצמו בשלושת הגלגלים הנותרים...

• תוכן חדש...