Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לאחר נסיעת מבחן על קיה סיד רובוטית , סה"כ התרשמתי לטובה .

מבחוץ הרכב נראה מעולה, עיצוב מאוד ספורטיבי (בניגוד למנוע ).

איכות החומרים בסלון די טובה ,כל הכפתורים (ויש הרבה מאוד) נגישים.

תנוחת הנהיגה קצת נמוכה, העדפה אישית-לשבת יותר גבוה.

התיבה הרובוטית לא מפריעה יותר מדי, קצת רועדת בתחילת הנסיעה,אפשר להתרגל.

בעליה הרכב לא התדרדר .

לרעה אציין את המנוע האנמי והמתלים הקשיחים,.

בעוד שעם מנוע שמגיב לאט ובצורה הדרגתית אפשר להסתדר, עם הזמן הגב יסבול מחוסר עידון המתלים.

הייתי רוצה לבקש המלצה לרכבים נוספים באותה רמת מחיר שכדאי לקחת בחשבון.

הכיוון הוא c class .

להערכתי אחזיק ברכב כ5 שנים ,רוב הזמן הרכב יבלה בתוך העיר.

גיר רגיל לא בא בחשבון.

תודה

פורסם

C4, 308, מגאן (צריכה להגיע בקרוב חדשה, לא יודע מתי קרסו יביאו אותה, אבל בחו"ל הושק הדור הרביעי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פותח השרשור, תסביר לי משהו. אתה מחפש C קלאס ובדקת קיה סיד? אם כל הכבוד לקיה, והסיד באמת טובה, היא לא ברמה של C קלאס. אז אם אתה מחפש C קלאס משומשת או משהו באזור יש כמה אפשרויות כמו אלפא 159 למשל שנמכרת ממש בזול. אם אתה מחפש משפחתית חדשה יותר בדומה לסיד, זו אופרה אחרת ולמשל ה-308 עליה המליצו קודמיי היא אחת האפשרויות הטובות יותר.

תן כיוון

פורסם (נערך)

C קלאס=משפחתית האצ'בק או שאני טועה ?

אני מחפש רכב ל4 אנשים לכל היותר-לרוב הרכב ישמש נהג 1 או 2 , 4 יסעו לעיתים רחוקות

עם תא מטען סביר , אין צורך בהעברת הרבה מטען .

רכב ספורטיבי (עם נטיה להיגוי יתר לדוגמא) הוא כלל לא הכיוון

מחפש משפחתית, בטוחה ,נוחה ומאובזרת .

הסיד כפי שגיליתי לא ממש נוחה.

אם להשוות מזדה 3 ו-פז'ו 308 , מי תהיה יותר זולה לאחזקה ?

בחו"ל מתלוננים לגבי פנסים קדמיים מזיעים , האם הרכבים בארץ עברו ריקול בו העניין טופל ?

עריכה אחרונה על ידי wolverine83
פורסם
לרעה אציין את המנוע האנמי והמתלים הקשיחים,.

לסיד מערכת מתלים מצויינת ונוחות הנסיעה שלה מהטובות בקבוצה - ייתכן שהרכב שנהגת בו סבל מלחץ אויר גבוה מדי בצמיגים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם מדובר ברכב חדש נסה סיד סטיישן דיזל, הביצועים יהיו טובים יותר מהבנזין. לגבי נוחות הנסיעה אין לי מושג.

המחיר שלה קרוב לבנזין

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מדובר ברכב חדש.

מנוע דיזל אפשרות מעניינת , עוד לא יצא לי לנהוג על מונית :)

חוץ מביצועים , האם ישנם הבדלים נוספים (רעשים (או לחילופין , בידוד רעשים עדיף ) ,צריכת דלק וכו' )

האם עלויות אחזקה משתנות במידה והמנוע דיזל ?

האם מנוע דיזל עם נסועה נמוכה מבוקש בשוק הרכבים המשומשים ?

פורסם (נערך)

לגבי האבזור בסיד, משהו לא מסתדר לי .

מצאתי כתבה בynet (קישור)

להלן ציטוט:"

אבזור הבטיחות והמותרות שודרג, ויכלול מעתה מערכת להפחתת תת-היגוי (החלקת החרטום בפנייה) על-ידי בלימת גלגל פנימי בסיבוב. עוד נוספה מערכת לזיהוי שלטים והצגתם לנהג בתוך הרכב, התראה מפני רכב בשטח מת, התראה מפני רכב חוצה בנסיעה לאחור ומערכת עזר משודרגת לחנייה."

האבזור הנ"ל לא קיים בדגם אותו היבואן מוכר .

בקטלוג שישנו באתר הרשמי לא מופיע ,בסוכנות לא הוזכר .

מערכת עזר לחניה -בונוס לא קריטי ,לעומת זאת, מערכות הבטיחות שהוזכרו הן תוספת מבורכת .

עריכה אחרונה על ידי wolverine83
פורסם

האבזור הוא בדגם לאחר מתיחת פנים שעדיין לא משווק בישראל. אמנם היבואן הפתיע שהביא ציוד בטיחות מתקדם בספורטאז', אבל אני בספק אם הציוד הזה יגיע כסטנדרט בסיד.

• תוכן חדש...