Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מאוד כי מי שהעלה את הנושא, הלא קשור כל כך, של נוזל בלמים, זה אתה...

בכל מקרה, ההמלצה הנכונה היא, לחזור למוסך בהקדם האפשרי לבדיקה לחוזרת של מערכת הבלמים.

גם אם דרוש לבצע התאמה של הבלמים החדשים זה המוסך ולא הלקוח.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העלתי זאת כדי לדעת אם הוחלף ואם היה אומר שכן אז רוב הסיכויים בעניין התופעה שהוא מתאר לא ניקזו אויר מהמערכת, אך מכיוון שלא נגעו בנוזל הבלמים וראיתי שהשירשור ממשיך לעסוק בזה אז אין אז הוספתי שאין שום קשר לנוזל שלא נגעו בו.

פורסם
אבל לא כתבת שנגעו בבלמים מאחורה.

כן לא נגעו קודם.

עכשיו אחרי החלפת בלמים קדמיים נוצרה הבעיה. לכן טיפלו לי בבלמים האחוריים.

פורסם

אם לא נגעו בבלמים האחוריים אז אין שום קשר אליהם! העיקר שהכל עובד עכשיו ושימשיך לעבוד. האם שילמת עכשיו על הבלמים האחוריים או שנעשו רק כיוונים?

פורסם

חברים, זה נושא חשוב מאוד ובעיניי בעל המיצובישי מסכן את עצמו ואת הסובבים אותו.

הרשו לי לחלוק עמכם סיפור קצר: לפני מספר שנים נהגתי במיצובישי כריזמה שלי והתקרבתי לרמזור. לחצתי על דוושת הברקס, והדוושה...שקעה! נשארתי בלי בלמים. כנראה מישהו מלמעלה שמר עליי כי באותו רגע התחלף האור לירוק וקח נמנעה תאונה שיכלה להיות קטלנית. הצלחתי להחנות את הרכב בצד וגיליתי שכשלוחצים על הדוושה, יש צליל של אוויר ונשפך מעט נוזל בלמים מתחת לרכב. בסופו של דבר, גיליתי שהצינור שמוביל את הנוזל באחד הגלגלים הקדמיים פשוט התייבש ונסדק. הלקח? לבדוק את הצינורות האלה בכל הזדמנות שהרכב על ליפט.

מה שאני מנסה לומר - sasa204, תחזור למוסך באופן דחוף מאוד, אל תסכן את עצמך ואת הנהגים האחרים.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

תחזור עמוד אחד אחורה להודעה שלי ותבין איך הצנרת הזאת נקרעת ונהרסת כשחאפרים מבצעים החלפת בלמים על הליפט.

הן עמידות לאורך שנים רבות מאוד, דרוש בלאי מיוחד בכדי להרוס אותן מכיוון שזהו אחד הרכיבים הכי בטיחותיים שיש.

לרכב ישן שעבר עשור ברור שיש לבדוק כל דבר כמו שצריך, אבל זאת גם האחריות של בעל הרכב בדיוק כמו שזאת האחריות של המוסך שמן הסתם מחפף.

לכן, במכון טסטים, אמורים לבדוק שהצנרת נמצאת במצב תקין, במכון טסטים תקין ורציני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הבלמים חזרו להיות רכים למה?

נשמה יש לך או נזילה ממערכת הבלמים או שיש לך דליפת אוויר למערכת מכיוון המשא בה ראשית.

גש בבקשה לבעל מןסך אמין ותבדוק את זה דוושה לא שוקעת סתם כזה הידראולי!.

שאלה אחרת לי אליך, האם החליפו דיסקיות בלבד ? או שגם צלחות ?

יש מצב כזה שמוסכניקים חאפרים, מחליפים דיסקיות ומשאירים צלחות שיש להן שן בקצה ומה מונע מדיסקית לשבת כמו שצריך, אז תחושה בשקיעה ובברקס שהוא לא אפקטיבי. בקש מהם להחליף לך את הצלחות אם זה המצב, אפשר גם לחרוט את הקיימות (כשיש להן בשר).

אם אין לך כסף לזה כרגע אבין ואמליץ על משהו קטן (לא מועדף אך עוזר), משחיזים את הדיסקיות בקצוות בשביל שידלגו מעט על השן ויכנסו וילחצו בחלק הטוב של הצלחת.

עכשיו אתה יודע כמעט את כול הסימפטומים והפתרון שלהם גש בבקשה לסדר זה מסוכן ככה. תודה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
נשמה יש לך או נזילה ממערכת הבלמים או שיש לך דליפת אוויר למערכת מכיוון המשא בה ראשית.

גש בבקשה לבעל מןסך אמין ותבדוק את זה דוושה לא שוקעת סתם כזה הידראולי!.

שאלה אחרת לי אליך, האם החליפו דיסקיות בלבד ? או שגם צלחות ?

יש מצב כזה שמוסכניקים חאפרים, מחליפים דיסקיות ומשאירים צלחות שיש להן שן בקצה ומה מונע מדיסקית לשבת כמו שצריך, אז תחושה בשקיעה ובברקס שהוא לא אפקטיבי. בקש מהם להחליף לך את הצלחות אם זה המצב, אפשר גם לחרוט את הקיימות (כשיש להן בשר).

אם אין לך כסף לזה כרגע אבין ואמליץ על משהו קטן (לא מועדף אך עוזר), משחיזים את הדיסקיות בקצוות בשביל שידלגו מעט על השן ויכנסו וילחצו בחלק הטוב של הצלחת.

עכשיו אתה יודע כמעט את כול הסימפטומים והפתרון שלהם גש בבקשה לסדר זה מסוכן ככה. תודה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כן החלפתי צלחות ובלמים ביחד.

פורסם

צריך שמישהו מקצועי ייפתח את כל הגלגלים וייראה שהכל תקין ואם כן לבצע ניקוז אויר ייתכן וקיים אויר במערכת הבלימה ואם ייסתבר שלא קיים אויר במערכת ייתכן וקיימת בעיה במשאבה המרכזית כמו שהערכתי בתגובה הראשונה שלי....תקרא אותה שוב..

• תוכן חדש...