Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב יחסית ישן והצבע מתחיל להיעלם לו, בעיקר על הגג, וזה משהו שמציק ופשוט לא יפה בעין. משהו כזה - Vehicle-Fading-Prevention-Methods.jpg

הדרך היחידה היא לצבוע מחדש, ואם כן או לא, מהן הדרכים הנוספות ומה העלויות הכרוכות בזה? מדובר ברנו קליאו 2001

הרכב שלי בצבע כחול

עריכה אחרונה על ידי Tronie
פורסם

נטו לצבוע מחדש, אין תחליף למקרה כזה.

הצבע המקורי הלך / ירד, כל תיקון שתעשה מקומי יגרום לצבע מסביב להיות שונה, אפילו אם מדובר בצבע מקורי וזאת כיוון שהצבע המקורי יושב לך על הרכב 15 קייצים והספיק לשנות את גוונו לא מעט.

Opel Adam S 2017

פורסם

לגבי מחירים אין לי מושג, יכול להגיע מכמה מאות שקלים לפאנל עד לאלפים לצביעה באיכות וברמה גבוהה, זה בעקרון אתה מקבל מה שאתה משלם עליו, אבל תקח בחשבון שיראו הבדלי צבעים בין מקום שנצבע למקום שלא נצבע, אם זה משנה לך.

Opel Adam S 2017

פורסם

כבד על הכיס, זה יכול להגיע ליותר מחצי מהעלות של הרכב עצמו אם ככה. אין איזשהו ספריי או תרופת קסמים שמעלימה את זה קצת? צבע זה הפיתרון היחיד?

פורסם

בוודאי, צביעה של רכב נורמלית ופשוטה מתחילה בערך מ 3-4 תלוי בגודל הרכב, יש כמה אנשים שעשו זאת אצל פחח מקצועי וזכור לי דווקא לטובה פרויקט של צביעה באשדוד אצל מוסך גוונים

להלן השרשור

צביעת רכב כללית במוסך גוונים אשדוד + תמונות

נראה לא רע בכלל, אבל כמו שאתה רואה המחיר סביר.

תשכח מתרופות קסמים כי לצערנו הרב זה לא קיים בתחום הצביעה, לא לרכבים לפחות.

אצלי יש רכב משנת 2010 שהגג שלו מתקלף בצורה נוראית, גם אצלי הרכב יכנס לפחח.

Opel Adam S 2017

פורסם

מסכים שזה מפריע בעין, יכול להציע לך אולי כיוון אחר, זה רק עצה ולא מתאים לכל אחד ואני לא לוקח אחריות על התוצאות אבל ברכב שהעלות שלו כבר מתקרבת לעלות הצביעה (בלי להעליב) פשוט תצבע בעצמך, תתחיל עם המכסה מנוע, אם יצא יפה תמשיך לשאר הרכב, ליטר צבע ברק ישיר לרכב עם מקשה עולה בסך הכל 110 שקל,מדללים אותם 2:1, לכל הרכב צריך בסך הכל 3 ליטר,ובנוסף גם מדלל 1 ליטר כ 30 שקל, שאותו מוסיפים כ 30% לתערובת, נייר זכוכית וחומר מילוי כ 20 שקל. ספרי צבע יסוד כ 70 שקל. מקום סגור עדיף וקומפרסור עם פיסטולט, שאפשר לקנות כ 500 שקל או להשכיר,את הצבע אפשר לקנות באתר של: http://denber-paints.co.il/he/catalog-he/ הם עושים משלוחים עד הבית.ונותנים ייעוץ, מן הסתם לא יצא ברמה של צבעי מומחה שצובע בתנור אבל עדיף מאיך שהרכב נראה עכשיו.שייף את הרכב לא יותר מדי, מלא פגיעות עם חומר פחחים, כל מה שלא אמור להיצבע תסגור עם ניילון, שייף שוב, צבע בצבע יסוד את תיקוני הפחחות, חכה ליום חם בלי רוח, ותצבע, 2 שכבות, אפשרות נוספת היא לצבוע בפלסטידיפ, צבע גומי שבא בספריי, החומר מאוד יקר,אבל יותר קל לעבודה, ומתקלף בקלות אם לא בא לך יפה בעיין, גלון כ 800 שקל או ספריי כ 100 שקל, למכסה מנוע מעריך שתצטרך כ 3-4 ספריים, צריך לצבוע אותו כמה שכבות. פחות עמיד להערכתי מצבע רגיל, חפש באינטרנט dipyourcar, דברים מדהימים, ותעלה תמונות ותובנות אחרי התהליך.

פורסם
בוודאי, צביעה של רכב נורמלית ופשוטה מתחילה בערך מ 3-4 תלוי בגודל הרכב, יש כמה אנשים שעשו זאת אצל פחח מקצועי וזכור לי דווקא לטובה פרויקט של צביעה באשדוד אצל מוסך גוונים

להלן השרשור

צביעת רכב כללית במוסך גוונים אשדוד + תמונות

נראה לא רע בכלל, אבל כמו שאתה רואה המחיר סביר.

תשכח מתרופות קסמים כי לצערנו הרב זה לא קיים בתחום הצביעה, לא לרכבים לפחות.

אצלי יש רכב משנת 2010 שהגג שלו מתקלף בצורה נוראית, גם אצלי הרכב יכנס לפחח.

הרכב שלי בן 15 שנים אז זה הגיוני שהגג שלו מתקלף, איך רכב בן 6 שנים כבר מתקלף? איך מונעים את זה מלכתחילה?

מסכים שזה מפריע בעין, יכול להציע לך אולי כיוון אחר, זה רק עצה ולא מתאים לכל אחד ואני לא לוקח אחריות על התוצאות אבל ברכב שהעלות שלו כבר מתקרבת לעלות הצביעה (בלי להעליב) פשוט תצבע בעצמך, תתחיל עם המכסה מנוע, אם יצא יפה תמשיך לשאר הרכב, ליטר צבע ברק ישיר לרכב עם מקשה עולה בסך הכל 110 שקל,מדללים אותם 2:1, לכל הרכב צריך בסך הכל 3 ליטר,ובנוסף גם מדלל 1 ליטר כ 30 שקל, שאותו מוסיפים כ 30% לתערובת, נייר זכוכית וחומר מילוי כ 20 שקל. ספרי צבע יסוד כ 70 שקל. מקום סגור עדיף וקומפרסור עם פיסטולט, שאפשר לקנות כ 500 שקל או להשכיר,את הצבע אפשר לקנות באתר של: http://denber-paints.co.il/he/catalog-he/ הם עושים משלוחים עד הבית.ונותנים ייעוץ, מן הסתם לא יצא ברמה של צבעי מומחה שצובע בתנור אבל עדיף מאיך שהרכב נראה עכשיו.שייף את הרכב לא יותר מדי, מלא פגיעות עם חומר פחחים, כל מה שלא אמור להיצבע תסגור עם ניילון, שייף שוב, צבע בצבע יסוד את תיקוני הפחחות, חכה ליום חם בלי רוח, ותצבע, 2 שכבות, אפשרות נוספת היא לצבוע בפלסטידיפ, צבע גומי שבא בספריי, החומר מאוד יקר,אבל יותר קל לעבודה, ומתקלף בקלות אם לא בא לך יפה בעיין, גלון כ 800 שקל או ספריי כ 100 שקל, למכסה מנוע מעריך שתצטרך כ 3-4 ספריים, צריך לצבוע אותו כמה שכבות. פחות עמיד להערכתי מצבע רגיל, חפש באינטרנט dipyourcar, דברים מדהימים, ותעלה תמונות ותובנות אחרי התהליך.

נשמעת כמו עבודה לא פשוטה, אבל אבדוק זאת לעומק. תודה רבה

פורסם

גם רכב אחרי 15 שנים זה לא "הגיוני" שהצבע מתקלף.

כי זה תלוי בהרבה גורמים. בראש ובראשונה זה צבעים כהים -כחול/אדום/צהוב/שחור וכד'

שגם אם תפנק אותם כל שבוע בווקסים בצורה עיסוי תאילנדי... השמש כאן תסיר מהם את הלכה ללא מאמץ

אחרי שנים בודדות. צבע לבן? לא ולא.

פורסם (נערך)

טיוטה שלי בת 15 שנים, גג נקי לחלוטין. (זה לא הרכב הראשון שלי שנקי גם אחרי 10 שנים)

צבע לבן עמיד יותר למפגעי השמש. כמובן שיש עוד כמה פרמטרים שמשפיעים.

העניין הוא שרכבים בצבעים כהים נפגעים כבר בשלב מוקדם של חייהם בצבע.

זה דבר שאני אישית לא מוכן להשלים איתו -לכן לא רכוש רכב כהה. (חוץ מזה שאני לא אוהב את הצבעים)

נזכרתי שהרכב של הבן שלי עוד מעט בן 17. צבע לבן נקי בגג ללא התחלה של קילוף.

יכול לצרף תמונה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...