Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על כול צרה שלא תבוא :-(.

לא צריך רשת אינטרנט/סלולר וגם לא משלמים לאף אחד. פשוט עולים לאוויר וקוראים CQ,CQ,CQ.

ויש מי שעונה?

(להפתעתי כנראה שדווקא יש דור המשך. מאז שה-FT208R שלי מת אני מנותק)

אצלי באוטו יש תמיד משדר מורס מוכן לפעולה , לך תדע מתי לא יהיה אינטרנט

אתה צוחק, אבל עם אזניים מיומנות זה אמצעי הקשר האלחוטי האמין ביותר שקיים. הבעיה היא שה-sparky הוא זן נכחד. עד כדי כך שאפילו לא מצאתי את המונח בויקיפדיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נשארו לפלאפון לקוחות?

חוץ מכל עובדי המדינה, רשויות מקומיות, עובדי בתי החולים, חלק (אולי כל) עובדי האוניברסיטאות ובטח עוד כמה גופים כאלו ואחרים שהצטרפו למכרז של מנהל הרכש הממשלתי?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

משמתש ב-here רק בחו"ל וכאשר אין לי אפשרות להשתמש בווייז. לא יעזור דבר, קצב העדכון של וייז מכסה על כל חסרונותיו, בתנאי שיש לי סים מקומי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק למקרים כאלה אני מחזיק באוטו נייר טואלט כי אם הוויז לא פועל ואני מגיע בטעות לכפר בשטחים אני מתחיל לחרבן מפחד ואז טוב שיש נייר טואלט. בחייכם אנשים, לא קצת נסחפנו בתלות הזאת בוויז ובדומיו? זה נוח ללא ספק אבל כמו מערכת זינוק בעליה, nice to have אבל אפשר לחיות טוב גם בלי

פורסם
חוץ מכל עובדי המדינה, רשויות מקומיות, עובדי בתי החולים, חלק (אולי כל) עובדי האוניברסיטאות ובטח עוד כמה גופים כאלו ואחרים שהצטרפו למכרז של מנהל הרכש הממשלתי?

והרשתות הוירטואליות: וואלה מובייל ועוד אחת.

חוץ מזה, לי לא הייתה קליטה בסך הכל לשעה (איזור ראשל"צ).

פורסם

האחת היא רמי לוי.

ואללה מובייל היא פלאפון, בדיוק כפי ש-012מובייל היא פרטנר.

• תוכן חדש...