Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי לרשום רכב, אבל מדובר באוטוביאנקי ילידת 79

אני עוקב כל יום וכל נסיעה אחרי זה ומוטרד.

פעם יש טחינה על הפקק ופעם אין.

האוטו:

1} לא מתחמם

2} לא סובל מאיבוד מי קירור {פראפלו} מסיביים - איזה חצי כוס מים בחודש

מתי זה קורה?

שהשמן במצב תקין- לא יקרה

שחסר הרבה שמן מנוע- תיהיה טחינה בכל ניסעה ובכל מזג אוויר

לגבי נזילת השמן- לא מאתרים מאיפה.

יוצא לי למלא ליטר שמן בכל זמן מה.

איזה זמן מה?

יכול להיות שבוע עם MAX במדיד ואז ביום אחד צונח.

אין נזילות מטורפות

אין עשן כחול או לבן.

המוסכניקים אינם מעוניינים לפתוח מנוע בכדי לחפש מהיכן נוזל מבחינתם זה לא קריטי ועדיף לא לפתוח מנוע בן 37 לא ידוע איך זה יגמר וחלקים מהייכן נביא?

הצעות?

נ.ב

הנסיעות הם אותן נסיעות קבועות

15 ק"מ בבוקר

15 ק"מ בערב

נסיעות רגועות ללא מאמץלרכב וכמעט ללא רמזורים \ פקקים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם יש חוסר גם בנוזל קירור כנראה,שיש ערבוב של שמן איתם שזה אומר שיש פריצה ברמה כלשהי של אטם הראש.

בלי להרים ראש מנוע,זו ירייה באפלה לומר מה המצב של הראש, האם שיפוץ ראש בלבד יספיק (זה מנוע בן 37 אחרי הכל).

אם אתה מחליט,שאינך מעוניין להשקיע,השלם את הנוזלים החסרים וסע עד שייעצר.

אם אתה מעוניין לתקן/לבצע פרויקט אישי,החל לאסוף מידע טכני לגבי אופן פו"ה ראש מנוע וקח בחשבון,שיש למסור את הראש לחרט ולבצע,מילוי,השחזות ,יישור שטח,ליטוש וכו' -זה המינימום במקרה של פריצת אטם ראש בלבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מבדיקה שלי ,

החרט המקצועי ביותר בירושלים, ששמו רפאל, שהיה עובד בתלפיות

איננו איתנו

הוא פרש

האם יש מישהו חרט מיקצועי באיזור ירושלים?

ומה החלקים שעליהם אני צריך להתארגן שיהיו?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אתה אומר שאין איבוד של נוזל קירור אלא רק שמן מנוע אז למה שתהיה פריצה באטם הראש? מה שקורה אצלך ככל הניראה זה הצטברות יתר של לחות שבגלל שהיא ממוקמת מתחת למיכסה השסתומים בסמוך לפתח מילוי השמן אתה רואה אותה כל פעם מיתחדשת. גם בגטס קיימת התופעה הזו. מה שאני ממליץ זה להסיר מיכסה שסתומים ולנקות אותו הייטב עם מסיר שומנים, להרכיב ולעקוב.

פורסם
אתה אומר שאין איבוד של נוזל קירור אלא רק שמן מנוע אז למה שתהיה פריצה באטם הראש? מה שקורה אצלך ככל הניראה זה הצטברות יתר של לחות שבגלל שהיא ממוקמת מתחת למיכסה השסתומים בסמוך לפתח מילוי השמן אתה רואה אותה כל פעם מיתחדשת. גם בגטס קיימת התופעה הזו. מה שאני ממליץ זה להסיר מיכסה שסתומים ולנקות אותו הייטב עם מסיר שומנים, להרכיב ולעקוב.

ושכחת לומר שזו פעילות קלה מאד שאפשר לבצע לבד :)

קובי

:-)

• תוכן חדש...