Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמלצה למקום אשר עושה שטיפה עם כפפה באזור צפון תל אביב (רמת החייל, צהלה, רמת אביב וכו') ושכנותיה (רמת השרון, הרצליה וכו').

תודה רבה! :-)

פורסם

אני שוטף בסניף שלהם בקניון אביב כבר הרבה זמן ויש לי קצת מידע להוסיף...

הפחות טוב (בשטיפה חיצונית):

התאורה שיש באיזור השטיפה פשוט לא מוצלחת, מה שלא מאפשר לחבר'ה האלה להוציא רכב משטיפה במצב מושלם בפעם הראשונה. בכל אחת מהשטיפות שביצעתי בעבר היו רג'קטים - הם פשוט לא יכולים לראות טוב את כל משטחי הרכב. יש מקומות מסויימים שבאופן קבוע דורשים "תיקון" אחרי שהרכב נמסר חזרה לידי - בדרך כלל זה בחלקים הנמוכים יותר (אזור תחתון של הפגושים, חלק אחורי של קשתות הגלגלים) ומשום מה גם המראות החיצוניות ומידי פעם נשאר איזה איזור קטן במשטחי הצד שפוספס ולא נגעו בו כלל. מבחינתי, שטיפה שלאחריה אני נאלץ לעבור עם פנס על כל משטחי הרכב כדי שהעובד יראה היכן לא ניקו, מרמזת כי ירידה לפרטים לא תמיד מתבצעת. במקרה של swissvax זה לא מזלזול אלא בגלל תנאי התאורה הבעייתיים כרגע.

הטוב:

אף פעם אין וויכוח לגבי הריג'קטים, תמיד עוברים איתי בסבלנות על כל המקומות שלא נוקו ומנקים אותם באופן מושלם תוך כדי שאני מאיר אותם בפנס. הצוות במקום חביב וברור ששירות הלקוחות עומד אצלם גבוה בסדר העדיפויות, למרות פספוסים פה ושם במהלך הניקוי.

מבחינת פנים הרכב - בהחלט עבודה טובה, קשה לומר שזיהיתי ריג'קטים בעבר.

פניתי לאנשי swissvax במקום בנוגע לתאורה מספר פעמים, אף פעם לא נפנפו אותי אלא להיפך, יש תמימות דעים כי היא לא אופטימלית כרגע וכאמור התיקונים מבוצעים לשביעות רצוני ובצורה יסודית.

The older you get, the better you used to be

פורסם

מעניין, ניסיתי לברר מה התהליך שטיפה דרך הפייסבוק שלהם אבל הם לא עונים. קצת מאכזב.

הם משתמשים בחומרים ייעודיים לכל משטח? (שמפו לחוץ הרכב, חומר מנקה לג'אנטים, חומר ניקוי עדין לפאנלים וכו')

פורסם (נערך)

ביקורת SWISSVAX רמת אביב

בתור אחד שלא מבקר בקניון רמת אביב היה טיפה מסובך למצוא את השטיפה עצמה, אין שלטים מנחים בכניסה לחניון, היה שלט יחיד ממש על יד המשרדים שלהם.

איכות שטיפה:

השטיפה החיצונית נעשית על ידי קיטור מים (אדים) ומטליות מיקרופייבר עם קצת ONR. העובדים עוברים על הרכב עם הקיטור ותוך כדי מנגבים לכלוך מהרכב עם המטליות.

הייתי מופתע שאין קדם שטיפה ואין שימוש בשום שמפו לרכב, הוסבר לי שזה בגלל תקנות העירייה.

השטיפה הפנימית נעשית על ידי מטלית לחה ושואב. אין שימוש בחומרים.

קיבלתי את הרכב ללא נייר להגן מפני הלכלוך ברגליים לשטיח הרכב של הנהג.

לסיכום, התוצאה היתה טובה אבל הרבה פחות מהמצופה. הפער בין הסרטונים והתמונות באתר שלהם לשטיפה בפועל גדול מדי.

שירות לקוחות:

שירות לקוחות מעולה. אנשים מאוד אדיבים ושירותיים. קבעתי תור לפני שבאתי והם עמדו בזמנים.

מחיר:

כל המחירים מתייחסים לרכבי מיני\סופר מיני.

שטיפה חיצונית ופנימית - רגיל - 80 ש"ח

שטיפה חיצונית ופנימית - עם קצת דיטיילינג - 200 ש"ח

שטיפה חיצונית ופנימית - עם דיטיילינג מלא (פוליש וקס) - 450 ש"ח

מהרגע שנכנסת לחניון אתה מתחיל לשלם על חניה (גם אם באת רק לצורכי שטיפה), לא מחיר גבוה אך מוסיף למחיר הכולל. יש אפשרות לקבל כרטיס הנחה של 12 ש"ח מהמקום.

מסקנות:

התוצאה הכללית היתה טובה אך הרבה פחות מהמצופה. לדעתי חלק גדול מהבעיה הוא הניסיון של המקום למתג את עצמו מאוד גבוהה אך בפועל השטיפה היא בינונית.

השימוש באדים מבחינתי הוא חסרון ענק ביחס לכל שטיפה ידנית אחרת, אין את התחושה הנקייה שאתה מקבל אחרי השטיפה ואין קדם שטיפה לכן אם האוטו מאוד מלוכלך זה לא המקום לשטוף.

לצערי אני חושב שהרוב בפורום יעדיפו לעשות את אותו דבר בעזרת דלי מים קצת ONR וכמה מטליות מייקרופייבר בחצי שעה ולחסוך את ה 80 ש"ח.

דירוג (1 עד 5):

איכות שטיפה חיצונית: 4

איכות שטיפה פנימית: 3

שירות לקוחות: 5

מחיר\תמורה לכסף: 2

אשמח לקבל עוד המלצות. אני בטוח שבסוף נמצא את המקום המושלם :wink:

עריכה אחרונה על ידי Aternus
פורסם

חברים,הרי כולם עובדים לפי שעת עבודה בסופו של דבר.

שעת עבודה מינימלית היא 100ש,גם חברי הפורום שאין

להם מקום מסודר והם יכולים להגיע לבית הלקוח ולעשות

או שטיפה או דיטיילינג כלשהו גם מחיר לא פחות מ100ש

לשעה.

אם תבוא ו תגיד לSWISSWAX שתקציב שלך 200ש

או 300ש הם ילקלקו לך רכב שעתיים או יותר,תלוי מה

עלות שלהם לשעה,ואם תוסיף עבור חומרים,אז בטח

שישתמשו אפילו עם שמפו של SWISSWAX אוריגינלי

ויתר מוצרים אוריגינאליים של SWISSWAX.

הרי חומרי טיפוח אוריגינאליים של SWISSWAX

בכלל לא זולים,תיראו באתרים בחו"ל.

אז להתאים את עצמם לשוק זה המצב,

או שאני טועה אז תקנו אותי.

פורסם

אתה צודק וזה גם מה שהוסבר לחבר הפורום, אני מבין את האכזבה שלו אבל כפי שהסברתי לו אף אחד לא ינקה את הרכב שלך טוב כמו שאתה מנקה אותו, אלה אם אתה מוכן להשאיר אותו לאותו הזמן ובתשלום הולם. אני חושב שהיתה ביננו אפילו הסכמה על כך. ותיקון קטן זה לא פוליש ווקס זה כולל פלסטלינה ווקס :wink:

פורסם

אלי,אני ממליץ לכם לסים שלט שעת עבודה X

תוספת X לחומרים SWISSWAX

אז הכל ברור.

אני יודע שדיטיילרים ישר אומרים ללקוח שעלות

שעה היא(100ש) נניח ותוספת חומרים פרימיום

נניח(20ש לשעה) + מע"מ וזהו.

ואז לא יבוא אף אחד עם תלונה...

הוגן!!!

כמו מוסכים,סמים שלט עלות שעת עבודה

ובכל טיפול הרכב רושמים ומחייבים עבודה

לפי תאריף שעת עבודה,תכן אותי אלי אם אני

טועה.

פורסם

בסופו של דבר זה עניין של תיאום ציפיות.

אין ספק שהמקום מנסה לעלות את רמת המקצועיות בשטיפות בארץ וזה מבורך אבל צריך גם להציג את הדברים בהתאם כדי שהלקוח יבחר אם זה מתאים לו.

מכוניות יוקרה בחדרי זכוכית ושטיפה עם מברשת משי וחומרים ייעודיים זה מה שראיתי בסרטונים וזה מה שציפיתי לכן גם התאכזבתי.

שלא תטעו, השטיפה שלהם רחוקה שנות אור משטיפת מטאטא בכפר קאסם אך פחות ממה שהיתי מצפה למכון שטיפה.

בקיצור, אשמח להמלצה על עוד מקומות :wink:

פורסם

אתה יכול שדיטיילר מקצועי כגון יעקב אלטר (יש עוד מבחר) ישטוף לך את הרכב.. כמובן ששעת עבודה שלו היא בערך 120 לשעה אז שטיפה רצינית יכולה לעלות בסביבות ה 240 שקל..

*כל המחירים הם כמובן השערות שלי

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...