Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להעשרת מאגת המידע של הפורום

גם המכונה שלי הפסיקה לסחוט בימים האחרונים (BOSCH CLASSIXX 5 800)

פתחתי את הפילטר- יוק. ביצעתי סיבוב על ריק- סחטה. מיד הפעלתי מכונה- לא סחטה, ונשארו מים בתוף.

היום הגיע הטכנאי (חיים אמסטר, המלצתי עליו בעבר), הפך, חיפש, שלף גרב סורר :roll: והמכונה חזרה לקדמותה.

זה אחד מהדברים שאנסה לעשות בעצמי בפעם הבאה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היה לי כזה בעיה בימים האחרונים. למעט בתוכנית של 15 דק', בכל שאר התוכניות שניסיתי המכונה נתקעה בדקה האחרונה והמשיכה לפעול כך בלי לעצור ובלי להמשיך לסחיטה.

פירקתי מאחורה וראיתי שחוט אחד התנתק מהגוף חימום. חיברתי בחזרה וכעת ב"ה הכל עובד.

פורסם
לפני 1 דקה, Guest אריאל כתב:

היה לי כזה בעיה בימים האחרונים. למעט בתוכנית של 15 דק', בכל שאר התוכניות שניסיתי המכונה נתקעה בדקה האחרונה והמשיכה לפעול כך בלי לעצור ובלי להמשיך לסחיטה.

פירקתי מאחורה וראיתי שחוט אחד התנתק מהגוף חימום. חיברתי בחזרה וכעת ב"ה הכל עובד.

שכחתי לציין שהמכונה שלי היא סימנס S 12-44

• תוכן חדש...