Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 50 אלף

badyan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מעוניין בייעוץ לקניית סופר מיני משומשת. הדרישות שלי הן (בסדר יורד):

1. מחיר עד 50 אלף

2. מקום לעגלה בבגאז' ולכיסא בטיחות אחד מאחור.

3. חסכונית בדלק

4. אמינה, לא דורשת הרבה נסיעות למוסך

5. סחירות גבוהה

אשמח לטיפים לגבי הרכב וגם איפה כדאי לחפש כזה (סוכנויות רכב, יד2, סוויץ' וכו').

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוסיף קצת וקנה חדש.3 שנות אחריות ו פטור מטסט.תעבור על הרשימה ותמצא כמה מועמדות.

סופר מיני חדשה (מלבד דאצ'יה) הוא לא ימצא בעוד כמה אלפים, הוא יוכל לקנות רק מיני באזור ה60 וגם זה ידני. אם יש לו צורך במכונית מרווחת יותר הוא לא ימצא באזור הזה. השאלה היא מה עדיף מכונית "מפנקת" יותר יד שניה שתאבד פחות מערכה או מכונית חדשה שתוך 5 שנים תהיה שווה כבר חצי מחיר.

אני גם מחפש משהו בסגנון שאתה מחפש, רק שאצלי יש פחות דגש על חסכונית בדלק משום שאין לי הרבה נסיעות, והיו לי התלבטויות לגבי הגודל.

תחילת ההתלבטות שלי היתה בין אלו כולל יתרונות חסרונות שאני הבנתי לגביהן (אבל אני איני מבין גדול)

טיוטה יאריס - שומרת ערך (טוב ורע - יקרה לשנתון שלה), אמינה, חסכונית, עם זאת גיר רובוטי זה סיכון - אז יש לשים לב.

הונדה גאז - מרווחת מאוד לקטגוריה, זריזה, חסכונית יחסית, נוחות נסיעה. חלפים יקרים, יקרה יותר

מאזדה 2 - נסיעה טובה, מרווחת, אבל לא חסכונית כל כך ויש הרבה בשוק . רצוי לקנות דגם dynamic עם אכפת לך מבטיחות

יונדאי i20 - יש הרבה בשוק, נמכרת מתחת למחירון, חסכונית, סה"כ תמורה טובה לכסף

סוזוקי סוויפט - חביבת האנשים, יקרה יחסית לשנתון - שומרת ערך, מאוד אמינה, חסכונית, תא מטען קטן

דיאטסו סיריון - קצת זולה יחסית למה שאתה מחפש ומיני, אבל חסכונית מאוד ואמינה מאוד

קיה פיקנטו - מיני, אבל לא מאוד חסכונית. יפה ועם אחריות 7 שנים. תוכל לקנות שנתון גבוה. אבל i10 כנראה עדיפה

יונדאי I10 - דומה לפיקנטו, פחות יפה וממש במעט יותר טובה בפרמטרים של נוחות, בטיחות ודלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה גיל,

האמת שאחרי זה חשבתי על זה ובתכלס גם לי אין עד כדי כך הרבה נסיעות אז חסכונית בדלק פחות חשוב מאמינות.

אני אבדוק את האפשרויות שציינת, תודה רבה על התשובה המפורטת!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ידני הולך,

הייתי הולך על הסאנדרו 1.2 ידנית.

1. מחירה 55K, מעט חורג מהתקציב, אבל אתה מקבל חדש (ואין כמו חדש) ופטור מטסט ל-3 שנים.

2. תא המטען מכיל 320 ליטר, מניח שזה יכנס שם אבל אין טוב ממראה עיניים. הם טוענים (לפי מה שקראתי בפורום) ששני כיסא בטיחות נכנסים בלי בעייה (להבנתי הם גם מדגימים את זה באולם התצוגה), אז אחד ייכנס יופי.

3. דלק- לפי המפרט שלהם, הצריכה המשולבת היא 1-17 בערך, תוריד 20 אחוז בערך ייצא לך צריכה ריאלית של 1:13.5.

4. יחידת ההנעה המוכחת היא אותה אחת מהקליאו, אמינה.

5. מוקדם לדעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...