Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי ברכב באתר יד 2 שהייתי מעוניין בו. ניסיתי ליצור קשר עם המפרסמת ולא הצלחתי. אחרי כמה ימים המפרסמת חזרה אלי לשיחה קצרצרה בה סיפרה שהיא כבר עשתה טרייד אין והיא בדרכה למסור את הרכב. לצערי הרב לא הספקתי להוציא ממנה יותר מידי מידע על מצב הרכב ומאז אני לא מצליח לתפוס אותה למרות אינסוף נסיונות. מיד יצרתי קשר עם המגרש ואמרתי שאמור להגיע אליהם רכב כך וכך ואני מעוניין לבוא לראותו. וכך יצאתי לכיוון כמוצא מציאה. כשהגעתי הרכב כבר שטיפה ונראה נוצץ.

עשיתי עליו סיבוב והוא בסה"כ נראה טוב.

בעיקרון מדובר בטרייד מורשה של אחד היבואנים הגדולים והוא מתהדר בזה. בכל זאת דברים שהפריעו לי:

1.נאמר לי שהרכב טופל במורשה וביקשתי היסטוריית , הציגו לי דף פנימי חתום של הטרייד המציין באיזה קילומטרים בוצעו טיפולים. ביקשתי לירות טיפולים מפורטים יותר ואם אין לקפוץ למורשה ולהוציא פלט , בתחילה סירובו בטענה שאסור להם וכו ' לאחר ויכוחים והתעקשות שלי הסכימו שנקפוץ למוסך מורשה שהיה בקירבת מקום ואני אראה במחשב המוסך שני טיפולים אחרונים ואכן קיימים (היה שם משהו על בורר הילוכים ).

מרגיש שמסתירים ממני מידע.

2. בנסיעת המבחן בתחילה לא הסכימו לנסיעה בכביש מהיר. בטענה שאין ביטוחים

3. ביקשתי לעשות בדיקה בעיר אחרת הייתה בהתחלה התגדות רצו שאעשה בתוך העיר..

האמת שאהבתי את הרכב ולא אהבתי האנשים והחוסר השקיפות.

מה אתם האומרים האם כדאי לקחת לבד!

פורסם

לא.

השוק מוצף במכוניות טובות, למה להינעל על אחת מסויימת? ועוד דרך הטרייד אין???

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

על איזה רכב מדובר? דגם נדיר או ייחודי? קילומטראז' מאד נמוך או מה? למה אתה כל כך להוט אחריו? משהו בהתנהלות שלך לא נכון וגם מלחיץ...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

דב אין שום בעיה לרכוש רכב מטרייד אין של יבואן,אני מסרתי את הפנדה שלי גם לטרייד אין של כולמוביל.

אבא שלי מסר ת הפיגו שלו,יש בהחלט רכבים טובים מיד פרטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דב,

החצי הראשון של מה שרשמת נכון. אם אין אפשרות לבדוק את הרכב כפי שאתה רוצה (בגבולות ההיגיון) זה מדליק נורות אדומות.

החצי השני של מה שרשמת הוא שטות מוחלטת. כולנו מכירים אנשים שמסיבות שונות העדיפו לוותר על כמה אלפי שקלים תיאורטיים ולעשות טרייד אין. אין שום סיבה לפסול רכישת רכב מטרייד-אין, יש לא מעט סיבות דווקא להעדיף מגרשי טרייד אין מסודרים. הם כפופים לחוק, מחוייבים לגילוי נאות ועוד.

פות"ש - אם לא מאפשרים לך לבדוק את הרכב כפי שאתה רוצה תסביר להם מה מונע ממך מלהתקדם. אם יסכימו לבוא לקראתך - סבבה. אם ימישכו להערים קשיים - תיפרד מהם. קח בחשבון שלא תמיד מסתירים ממך משהו, לפעמים הרכב הוזמן עבור מקורב כזה או אחר ופשוט לא רוצים למכור לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
על איזה רכב מדובר? דגם נדיר או ייחודי? קילומטראז' מאד נמוך או מה? למה אתה כל כך להוט אחריו? משהו בהתנהלות שלך לא נכון וגם מלחיץ...

לא נדיר בכלל. כולה פוקוס רגילה דור 2 גירסה אחרונה לפני מעבר לרובוטי. נתוני הרכב סבירים קילו' נורמלי ונראת טוב ומחיר 27% מתחת למחירון.

למיטב ידעתי אם רוצים אין להם שום בעיה חוקית או טכנית להוציא פלט של ההיסטוריה מאחד ממוסכי ממורשה. האם אני צודק ?

פורסם

אתה צודק - לא צריכה להיות בעיה להוציא נתונים ממוסך מורשה - תפנה לזו שהרכב היה בבעלותה עד עכשיו. ולגבי הרכב - ריבוי עצום של פוקוסים מאפשר לך גמישות במציאת הרכב, לא צריך להתביית דווקא על האקזמפלר הנ"ל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הלוואי ויכולתי לדבר עם הבעלים הקודמים, היא לא עונה לא לשיחות ולא להודעות.

אני מכיר את כל הפוקוסים שביד 2 ולא ראיתי מציאה.

מחיפושים שעשיתי בקארספורום דווקא רריתי דיעות חיוביות על הטרייד הזה , שייחסית נחשבים אמינים. והם מתהדרים בזה שיש להם רכבים מיד פרטית ולכן מחירים גבוהים יחסית.

פורסם
בתחילה לא הסכימו לנסיעה בכביש מהיר. בטענה שאין ביטוחים

משונה מאוד. הביטוח תקף בכל כביש, או שאין ביטוח בכלל.

חשובה מאוד נסיעה בכביש מהיר, לאיתור בעיות בגיר / סטיה / רעידות / התחממות במאמץ לאחר שחוזרים לנסיעה עירונית וכו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...