Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל מזדה MX3 ואני מעוניין להוסיף שיפורים לרכב (שעונים,ספויילרים, חצאיות, פנסים...)

יש מקום מומלץ??

אני מחפש בעיקר שעונים.

:?

פורסם
אני בעל מזדה MX3 ואני מעוניין להוסיף שיפורים לרכב (שעונים,ספויילרים, חצאיות, פנסים...)

יש מקום מומלץ??

אני מחפש בעיקר שעונים.

:?

רולקס טוב לך ?

תקשיב , זה נראה כאילו אתה סתם מחפש להוסיף דברים בשביל הפוזה , כבר מעכשיו לדעתי אני אומר לך , רד מהעניין

אתה לא יודע אפילו על זה שעונים אתה מדבר ... טורים ?

מה הרעיון של להוסיף סתם ?

ספויילרים ?

פורסם
רולקס טוב לך ?

תקשיב , זה נראה כאילו אתה סתם מחפש להוסיף דברים בשביל הפוזה , כבר מעכשיו לדעתי אני אומר לך , רד מהעניין

אתה לא יודע אפילו על זה שעונים אתה מדבר ... טורים ?

מה הרעיון של להוסיף סתם ?

ספויילרים ?

ערב טוב לכולם

מה קרה לכם אנשים אים בן אדם מעוניין בתוספות לרכבו .שעונים פילטרים חצאיות או שאר אביזרי יופי ונוחות למה שנימנע זאת ואים זה לפוזה להפך שיבושם לו .לגבי השיפורים תוכל לצפות בפירסומת המיתרוצצת של דף הפתיחה של האתר או פשוט ללכת ל- MAX TUNING או E&A

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

במקום לומר לבחור עזוב אותך מזה וכו' וכו' ולהשאיר אותו "תקוע" .

תלמד אותו מה זה השעונים האלה, או איזה סוגי שעונים יש, או יותר נכון איזה שעונים הוא רוצה, אולי הוא רוצה לשנות את הרקע של הלוח שעונים שלו/צבעו, או אולי הוא רוצה להוסיף שעון של לחץ שמן, וכו' ?

למה להיות כזה תוקפן, תעזור קצת, זה לא ממש יגריע בכלום.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

Since you're looking to dump money into nothing useful, I suggest you do the one thing that will make your car safer, faster, corner better, brake better, fun to drive, controllable and predictable ... take the money and use it for a couple advanced driving courses

.Moti

פורסם

עזוב מוטי, הרי ברור שעדיף להוסיף מול הפרצוף שעון מיותר לחלוטין רק כדי שיהיה משהו להתעסק תוך כדי נהיגה, או בעצם כדי שאפשר יהיה להראות לחבר'ה (ואז הם ישאלו "מה זה" ותגיד "אה, נו מה קורה לכם, זה שעון לחץ שמן סיסטולי במודול של חיישן הטמפ' של סעפת הפליטה, אלא מה", והם ישאלו "אז מה הוא עושה?" ותתחיל לגמגם להם... :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Since you're looking to dump money into nothing useful,

מוטי, מדוע אתה קובע שמה שהבחור רוצה הוא לא יעיל? לגביו זה יעיל - מדובר בלייפות את הרכב. ממתי לייפות ולאבזר את הרכב, כול עוד מדובר בטעמו האישי של בעל הרכב - הוא דבר פסול או "לא מועיל"? במקום שכולם ייתנשאו על הבחור - תעזרו ספציפית ומי שלא יודע לאן להפנות אותו - אז עדיף לתת את הבמה למי שכן יודע. מדוע את אותן התגובות לא מקבל מי שרוצה להחליף צמיגים במיאטה שלו או להוסיף טורבו ברכב אחר, או סאנרופ רחמנא ליצלן, כפי שכבר ביקשו?

פורסם
מוטי, מדוע אתה קובע שמה שהבחור רוצה הוא לא יעיל? לגביו זה יעיל - מדובר בלייפות את הרכב. ממתי לייפות ולאבזר את הרכב, כול עוד מדובר בטעמו האישי של בעל הרכב - הוא דבר פסול או "לא מועיל"? במקום שכולם ייתנשאו על הבחור - תעזרו ספציפית ומי שלא יודע לאן להפנות אותו - אז עדיף לתת את הבמה למי שכן יודע. מדוע את אותן התגובות לא מקבל מי שרוצה להחליף צמיגים במיאטה שלו או להוסיף טורבו ברכב אחר, או סאנרופ רחמנא ליצלן, כפי שכבר ביקשו?

My friend, you can go on of picking up on my choice of words but it really wouldn't change the fact that neither of the items that our friend wishes to add to his MX3 will have an ACTUAL USE, so I offered him not to dump his money on useless things but to actually make something good for him with it and use it for his own EDUCATION as a driver

?Is that such a bad thing

.Never forget that your education as a driver is the only mod that you can take you to any car that you drive and own

.Moti

On a side note, a good thing in English that they have the words improvement, modification and personalization ... makes life easier

פורסם

My friend, you can go on of picking up on my choice of words but it really wouldn't change the fact that neither of the items that our friend wishes to add to his MX3 will have an ACTUAL USE, so I offered him not to dump his money on useless things but to actually make something good for him with it and use it for his own EDUCATION as a driver ?Is that such a bad thing

.Never forget that your education as a driver is the only mod that you can take you to any car that you drive and own

מוטי, שום דבר אישי, אבל ברור שמדובר בדברים לא יעילים, השאלות שאני מציב הן: מהו חלק יעיל? בעיניי האחד מדובר בערכת ABS ובעיניי השני מדובר בלייפות את ריכבו. זה שהחצאיות/שעונים/ספוילרים אינם לטעמך - ובכן, זו לא סיבה "לרדת" על הבחור או להתבדח עליו. בעיניי זו התנשאות. כמו שאתה מבקש תשובה ענינית כאן בפורום, כך גם הבחור הזה מצפה לה.

פורסם

שעונים ברכב שאינו מוגדש זה באמת חלק מיותר , לך תשים שעון לחץ שמן מסוג טוב (גרמני) - רק היוניט תעלה לך כמו סט צמיגים חדש .

אני הייתי משקיע בבולמים וקפיצים - ג'נטים וכאלה גם יותר יפה וגם יותר טוב ולא נראה מגוחך !

JDM :twisted:

• תוכן חדש...