Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ניסיתי לחפש על זה מידע, לא מצאתי כ"כ.

למה זה מעניין אותי? כי זה חוסך מקום בבגאז', כי זה שונה, וכי יש לי הרגשה שזה ישנה את חווית ההאזנה.

אני יודע שיש סאבים אקטיביים שניתן להתקין מתחת למושב אבל אלו פחות מעניינים אותי.

חשבתי על 8" או 10" פאסיביים.

אשמח אם תשפכו לי לכאן מהידע שלכם בנושא(או של מישהו אחר כי לא כ"כ מצאתי לבד).

מה אתם חושבים על זה?

בגדול אני לא מעריץ גדול של באסים אבל אני אוהב לתת להם להתבטא ואני לא מוכן לוותר על החלק הזה בטווח התדרים.

פורסם

בנוסף לדבריו של דייוויד - סאב וופר שטוח לא בהכרח אומר נפח תיבה קטן יותר, התיבה תהיה שטוחה, פחות עמוקה זה נכון אבל עדיין רוב הסאבוופרים שהם SHALLOW עדיין ידרשו נפח תיבה כמו כל סאב וופר אחר רגיל וגם אם התיבה תהיה מאוד צרה, רוב הסיכויים שמתחת למושב הנוסע או הנהג היא פשוט לא תיכנס.

אתה מחפש או סאב וופר קטן או סאב וופר שטוח כפי שדיוויד הציע - בשילוב עם דרישות לנפח תיבה קטן.

ממליץ לבדוק את סדרת מיקרו סאב של JL

ממליץ לראות התקנות של יוסי אלפיין מעלית קאר אודיו (ערוץ ההפצה של ספונסר הפורום ארק אודיו) ותיבות מזעריות שהוא בנה לסאב וופר של ARC בקוטר 8 אינטש מסדרת XDI

הוא הצליח אפילו להתקין אחד כזה מתחת למושב של סוזוקי ג'ימני!

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או קי, אז חקרתי, קראתי החכמתי, ועכשיו אני מתלבט. בכל הסקירות שקראתי, כולם מבסוטים מהתוצאה. אבל מה שמשותף לכולם זה שכולם ממליצים על זה למי שמוגבל במקום. שזה הגיוני. אבל זה אומר שכנראה אם אתה לא מוגבל במקום אז עדיף ללכת על הדרך הקונבנציונלית? וואללה לא בא לי על תיבה בתא מטען, אני רוצה אותו פנוי. באופן כללי הייתי רוצה גם להסתיר בכלל את רכיבי המערכת כמה שיותר. גם לא בא לי לוותר על הגלגל רזרבי לטובת סאב וופר שם. יש כאן מישהו עם סט אפ כזה של סאב וופר מתחת למושב שאוכל לבוא להתרשם מהסאונד? אני מעוניין לדעת מה ההבדלים ואיפה הם בולטים. אני מפחד ללכת על אלמנט קטן מידי שהוא אולי יהיה פאנצ'י ומדוייק אבל נגיד לגיטרת באס או לקונטרה באס הוא לא יתן את מה שהוא צריך לתת.

פורסם

לדברים האלה אתה צריך להיות פחות מודאג. איפה שיהיה לך שחזור חסר זה בדוגמאות מהסוגים הבאים

טראנס או מוזיקה שיש בה הרבה שימוש בתדרים כמו 40 הרץ ומטה. דאבסטפ למשל.

רגאיי או מוזיקה קלאסית בהם משתמשים בתופים גדולים או big drum

ראפ למשל זה גם סגנון מלא בבאס מלאכותי.

כלים קלאסיים למעט תופים גדולים, לא מגיעים לשם חזק ולכן תסתדר היטב עם סאב צנוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני באותה דילמה כמו שלך.

אני שומע רוק / אלטרנטיבי, ולכן סבור שאוכל להתפשר על סאב פחות חזק מהממוצע.

אצלי ברכב יש מקום ממש מצומצם מתחת למושב (בעיקר מבחינת הגובה: עד 12-13 ס"מ, קרי 5"), ולכן הרבה תיבות נפסלות על הסף.

אחרי כל מיני חפירות שמחפשות משהו קטן מחד, איכותי מספיק מאידך, ושלא יקרע את הכיס - נדמה לי שמצאתי פשרה טובה למדי: KENWOOD KSC-SW11.

כרגע יש ברשותי סאב שחבר הלווה לי, משהו גדול יחסית של פוקאל (12"), שתופס קצת יותר מרבע תא המטען המצומצם מלכתחילה של הרכב שלי. לאחר ההתקנה אשמע את המע' עם/בלי סאב בשביל להבין עד כמה הבאסים חשובים לי, ואח"כ אחליט האם כן/לא לרכוש את הסאב של קנווד (או אחר בסגנון) ולחסוך את המקום בתא המטען.

בנוסף, למרות שהביקורות על הסאב הזה חיוביות מאוד ברשת, חבר שאני מעריך את דעתו ציין שהוא ברמה נמוכה יחסית לשאר חלקי המע' שאני מתקין ולכן יהווה נק' תורפה וזה קצת העלה חששות. מצד שני הבעיה עם כל האודיופילים למיניהם שקשה מאוד לדעת מה מהביקורת רלוונטי ומה לו, היות וההבדלים בדרישות השמע יכולים להיות גדולים וכל העסק הזה מאוד סובייקטיבי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לרוק ומטאל אני לא אוהב סאבים גדולים. כי מהירות בדאבל באס לא יהיה לרוב.

סאב עם מטלים קשיחים ומנוע חזק יתנו אולי כוח, למצב של רוק, הייתי מחפש משהו מנייר אולי.

אם בהמלצה של TOM הייה 8W3, כבר הייתי קונה אותי.

כאופציה לסאב מתחת למושב, אני הייתי הולך ושומע את הסאב הזה. לא ממש מעמין שהוא ינגן מתחת ל 40-45 הרץ, אבל אני ל מטאל ורוק חותך את הסאב גם כך ב 40-45, לכן זה יכול להיות מהיר ומעניין. גם עומצה תההיה סבירה ממנה, בגלל שהוא בתוך הסלון.

IMHO

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
לדברים האלה אתה צריך להיות פחות מודאג. איפה שיהיה לך שחזור חסר זה בדוגמאות מהסוגים הבאים

טראנס או מוזיקה שיש בה הרבה שימוש בתדרים כמו 40 הרץ ומטה. דאבסטפ למשל.

רגאיי או מוזיקה קלאסית בהם משתמשים בתופים גדולים או big drum

ראפ למשל זה גם סגנון מלא בבאס מלאכותי.

כלים קלאסיים למעט תופים גדולים, לא מגיעים לשם חזק ולכן תסתדר היטב עם סאב צנוע.

או קי, אז יש לי סיבה להשאר בכיוון שאני הולך אליו, זה טוב.

אני באותה דילמה כמו שלך.

אני שומע רוק / אלטרנטיבי, ולכן סבור שאוכל להתפשר על סאב פחות חזק מהממוצע.

אצלי ברכב יש מקום ממש מצומצם מתחת למושב (בעיקר מבחינת הגובה: עד 12-13 ס"מ, קרי 5"), ולכן הרבה תיבות נפסלות על הסף.

אחרי כל מיני חפירות שמחפשות משהו קטן מחד, איכותי מספיק מאידך, ושלא יקרע את הכיס - נדמה לי שמצאתי פשרה טובה למדי: KENWOOD KSC-SW11.

כרגע יש ברשותי סאב שחבר הלווה לי, משהו גדול יחסית של פוקאל (12"), שתופס קצת יותר מרבע תא המטען המצומצם מלכתחילה של הרכב שלי. לאחר ההתקנה אשמע את המע' עם/בלי סאב בשביל להבין עד כמה הבאסים חשובים לי, ואח"כ אחליט האם כן/לא לרכוש את הסאב של קנווד (או אחר בסגנון) ולחסוך את המקום בתא המטען.

בנוסף, למרות שהביקורות על הסאב הזה חיוביות מאוד ברשת, חבר שאני מעריך את דעתו ציין שהוא ברמה נמוכה יחסית לשאר חלקי המע' שאני מתקין ולכן יהווה נק' תורפה וזה קצת העלה חששות. מצד שני הבעיה עם כל האודיופילים למיניהם שקשה מאוד לדעת מה מהביקורת רלוונטי ומה לו, היות וההבדלים בדרישות השמע יכולים להיות גדולים וכל העסק הזה מאוד סובייקטיבי.

אכן עסק סובייקטיבי. מה שאומר שכמעט אף פעם אתה לא תהיה בטוח בבחירה שלך במוצר.

לרוק ומטאל אני לא אוהב סאבים גדולים. כי מהירות בדאבל באס לא יהיה לרוב.

סאב עם מטלים קשיחים ומנוע חזק יתנו אולי כוח, למצב של רוק, הייתי מחפש משהו מנייר אולי.

אם בהמלצה של TOM הייה 8W3, כבר הייתי קונה אותי.

כאופציה לסאב מתחת למושב, אני הייתי הולך ושומע את הסאב הזה. לא ממש מעמין שהוא ינגן מתחת ל 40-45 הרץ, אבל אני ל מטאל ורוק חותך את הסאב גם כך ב 40-45, לכן זה יכול להיות מהיר ומעניין. גם עומצה תההיה סבירה ממנה, בגלל שהוא בתוך הסלון.

IMHO

אני פחות שומע מטאל, יותר רוק קלאסי. אני באמת חייב לנסות ולשמוע את הסט אפ הזה, אולי אני בכלל לא יאהב ואחליט על סאב בבגאז' וזהו.

פורסם

http://forums.drom.ru/toyota-ipsum-nadia-gaia-picnic-avensis-verso/t1151331978.html

http://www.mitsubishi-asx.net/viewpage.php?page_id=58

https://www.drive2.ru/c/884105/

https://www.drive2.ru/l/3451307/

סתם כרעיונות אולי.

לא זוכר איזה רכב יש לך, אבל במדף אחורי גם אפשר לבנות משהו ולא לתפוס מקום בבגז'.

פורסם

פרספקס בעובי של 10 ממ.

לא חייב לחתוך משהו, אם יש לך מגש שניתן לפירוק, אפשר לבנות במקומו. אם יש משענת יד מאחורה, אפשר לבנות גם שם.

פורסם

אין מגש שניתן לפירוק, גם המושבים האחוריים לא מתקפלים. יש משענת יד אבל חשבתי לעשות שם חיבורים לAUX ו- USB.

אולי אוותר על מושב אמצעי מאחורה, אעשה משענת יד קבועה ואשים תיבה בחלל. טוב אני נסחף כבר.

פורסם

ל-156 סטיישן היה סאב מקורי (מק"ט 60665906) בדופן תא המטען:

84887d1359924859-subwoofer_bose-61757739_2_644x461_sprzedam_subwoofer_bose__alfy_156_zdjecia.jpg

גם בסדאן זה ענין פופולרי (בניה מותאמת) והופך את השטח הלא לגמרי שימושי:

1_247.jpg

ליותר מנוצל :wink::

zab2.jpg

• תוכן חדש...