Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבחון תקלות פיג'ו 307 מודל 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

הרכב המדובר 307 ידנית מנוע 1600 NFU.

יש לי שתי תקלות שונות-

1) בחודש האחרון קופצת לי תקלת ANTI THEFT FAULTY מדי פעם בזמן פתיחת סוויץ'. כמובן שהרכב לא מניע, אבל השלט כן מפעיל את הנעילה המרכזית. התקלה נעלמת מעצמה לאחר כמה נסיונות של סגירת ופתיחת הסוויץ'.

החלפתי סוללה בשלט- זו לא הבעיה.

2) בשנה האחרונה הרכב מאבד נוזל קירור באופן עקבי אך איטי מאוד. לצורך העניין- ב-10 חודשים וכמעט 15K ק"מ מילאתי כ-4 ליטר נוזל קירור.

הרכב לא מתחמם בשום מצב, מכסה מיכל עיבוי מקורי הוחלף, אין נזילות נראות לעין מהצנרת/רדיאטור.

הרכב נבדק בלחץ ולא נראתה ירידה גם אחרי חצי שעה.

הדבר היחיד שמצאתי ואולי קשור הוא הזעה/נזילה שנראית בחיבור בין בלוק המנוע לראש בפינה השמאלית של המנוע.

לא ברור לי אם זה מקור הנזילה או שהמים זורמים לשם ממקום אחר או שבכלל מדובר בהזעת שמן.

אשמח לעצות/תובנות, תודה מראש

IMG_1575.jpgIMG_1576.jpgIMG_1578.jpgIMG_1579.jpgIMG_1580.jpg

פורסם

בוקר טוב,

דבר ראשון - רכב מדהים יש לך, סחתיין.

לעניין התקלות, לגבי הראשונה אין לי ידע לענות.

לגבי השנייה, לפי הצבע זה נראה כמו נוזל קירור (צבע תכלת-כחול).

לגבי הנוזל על הסעפת, תפרק את המכסה העליון (זה שיש עליו סמל אדום של סיטרואן) מחובר באמצעות 6-8 ברגי

טורקס 20 מ''מ.

ותראה אם נוזל שמן מהאטם מכסה שסתומים, החיבור של הקאמשפטים לראש, או שהצינור נשם קרוע. (לוודא שאין נזילות שמן)

בדקת את הרדיאטור חימום?

כבר ניתקלתי בצרפתיות שהשתחרר להם מעט הבנד של הצינור מים שמתחבר לטרמוסטט. (בנד שפותחים\סוגרים עם מברג שטוח).

תנסה לחזק.

רועי

פורסם

תודה :wink:

רדיאטור חימום בדקתי, הכול יבש.

ממכסה השסתומים יש הזעה קלה מאוד, זה לא מגיע משם (החלפתי פלאגים לא מזמן).

פורסם

ניקיתי בעבר וזה חזר.

משאר הצינורות בוודאות אין שום נזילה.

פורסם

חשבתי על זה אבל היא מגיבה כרגיל, לדעתי הבעיה ברכיב אחר. בכל אופן אני מעדיף לזהות את זה בצורה מושכלת ולא בשיטת ההחלפה. מפורומים בחו״ל ראיתי שאולי זה מעיד על בעיה בקידוד המפתח, אבל לא ברור איך אני יכול לבדוק את העניין

פורסם

עוד מישהו?

כנראה שאין מנוס צריך לפרק מכסה טיימינג וסעפת פליטה כדי לבדוק את העניין.

בכל זאת אשמח אם מישהו נתקל במקרה דומה.

• תוכן חדש...