Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אני מעוניין לקנות רכבים למטרת סחר, הבנתי שבעיקר כדאי לי לפנות לחברות הליסינג שמוכרות את הרכבים שלהם במחירים לסחר, רציתי לדעת אם יש מישהו יודע למי אני יוכל לפנות?

תודה לכולם :)

פורסם

ידידי - אם אתה שואל שאלות כאלה, תרד מהרעיון כי כנראה "תפסיד את המכנסיים".

המגרשים רוכשים בד"כ כמויות של מכוניות מחברות הליסינג, ומקבלים הנחת כמות, בנוסף לכך הם מחפשים מוכרים פרטיים שמתקשים למכור את כלי רכב שלהם.

קח בחשבון שאם אינך סוחר מורשה תהיה חייב להעביר בעלות ובטח את המכוניות שתקנה.

חוץ מזה תמיד תתוכל ל"חפש מציאות" בלוח יד 2, אני בטוח שתמצא אותן, אבל די מסופק שתוכל למכור אותן ברווח נורמלי במצב השוק הנתון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לכל חברה גדולה יש מגרש סוחרים. מדובר על רכבים שחוטים שהסוחרים קונים ומסדרים. אתה חייב להיות סוחר מורשה בכדי לירכוש משם או לחילופין להעזר בסוחר שיקח ממך כמה גרושים

פורסם

במתחם גלילות יש לכל חברה מתחם לסוחרים. ממליץ לך לקפוץ ולהתרשם. בכל מקרה על מנת לסחור ברכבים עליך להשיג תו סוחר. מכירה של רכבים ללא רשיון סוחר תגרור קנסות כבדים במידה ויעלו עליך. בנוסף קח בחשבון שאלו רכבים שחוטים בהרבה מהמקרים ואלא אם יש לך פחח ומכונאי שאתה עובד איתם באופן קבוע ויכולים לעשות לך מחירים משתלמים - רד מהעניין.

פורסם

כמו המגיבים הקודמים אני גם בתחושה שהשאלה שלך מלמדת על כך שאתה צועד במסלול בעייתי.

נראה שאתה שואל מאחר ומעולם לא עסקת במכירת רכב לפרנסתך.

אם אתה שואל אז אתה כנראה מאמין ביכולותיך בתחום. זה לגיטימי והגיוני. לכן אני מציע לך להתחיל לעבוד בתור שכיר/פרילנסר במגרש לפני שאתה מתחיל לרכוש רכבים למטרות סחר.

פורסם

סחר רכב בארץ לא וורוד כמו שהוא נראה בגס מנקי או ווילרס דילרס.

הרעיון הוא לקנות רכבים עם תקלות שלא כלכלי לתקן אותם לאדם מן השורה, אבל לבעל מקצוע שיש לו את האמצעים, זה כלכלי.

למשל לחבר שלי הלך מנוע לבלנו 98 (שעברה פחחות מלאה מקדימה בגלל תאונה קלה), הוא מכר אותה למוסכניק ב 800 ש"ח!

למוסכניק היה מנוע (שכנראה השיג מבאלנו אחרת ב 800 ש"ח או אפילו בחינם) והופ יש לו רכב נוסע שעלה לו 1000-1600 ש"ח והוא יכול למכור אותו ב 3-4 אלף.

לצערנו זה לא המצב בפועל, מה שקורה זה שסוחרים קונים רכבים לאחר תאונה שהם אובדן להלכה (לא כלכלי לתקן), משפצים בזול ומוכרים אותם כ"חדשים מרופא"

• תוכן חדש...