Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

הייתי בטיול עם האופניים בשטח והגעתי למקטע בוץ, לא הערכתי את עומקו ויצא שכל האופניים התלכלכו בבוץ. שאני בולם, יש תחושה כאילו יש משהו שמפריד ביני לבין הבלם (משהו כמו חול) וכוח הבלימה ירד. ניקיתי אותם בחומר לבלמים של joes, אך ללא הועיל.

יש מה לעשות בנדון? או רק להחליף רפידות וצלחות? d839b31243fe5bcf3bcd38f3738893f8.jpg437737bdf11c90ea586718221053a0bd.jpg

פורסם

שטפתי עם איזה צינור מזופט בלחץ נמוך יחסית שהיה שם. שאגיע הבייתה אשטוף בלחץ חזק יותר.

האם ניקוי הרפידות יפגע בכושר הבלימה? ומה סדר גודל של מחיר לפעולה כזו (אם אני מביא אותה למקום, מעדיף פחות להתעסק בזה בעצמי)

אגב, אם זה משנה אז הבלמים הם (למיטב זכרוני) shimano m445 והאופניים הם מארין ריפט זון 6

פורסם

לפי ההגיון, צריך לפרק אותם, ולנקות עם ספריי ניקוי בלמים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^הגיון של מי :roll:?

מים חמים ומברשת.

למהדרין, אפשר גם לעבור אח"כ עם מים מעורבבים בסבון כלים, ואח"כ לשטוף עם מים נקיים.

מה שאתה מראה זה שגרתי.

הרפידות יהיו בסדר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אל תשטוף את האופנים עם מים בלחץ גבוה - זה רק עלול לגרום נזק למכלולים רגישים בהם יש גריז (בד"כ לא מסתפקים בהתזה רק על אזור אחד אלא משפריצים לכל הכיוונים...).

שטיפה במים בלחץ נמוך. או לפי הצעה של FALOU.

פורסם

יעזור , אבל עדיף תן לבוץ להתייבש ואז תרכב קצת על האופניים ותלחץ על הבלמים והכל אמור לצאת .

אם לא דבר איתי בפרטי .

פורסם

אתה לא צריך לשבור את הראש כלכך

זרם מים,

פירוק רפידות

ניקוי הבוכנות

ניקוי הרפידות [שים בכוס עם מים חמים וסבון פשוט, לא כלים]

תריץ על הרוטור איזה קליפת תפוז

ולהחזיר הכל

זה נשמע הרבה, זה תהליך של רבע שעה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בוץ.

מים חמים והכל יורד צ'יק צ'ק.

פירוק זה טוב אם אין מקום להשפריץ מים או אם נדבק משהו שהוא לא בוץ, ונשאר חיכוך אחרי הניקוי.

אני גם אוהב לדנדש לפעמים, אבל זה מיותר, כי 10 שניות לאחר מכן בשטח, שוב הכל מלוכלך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...