Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה להוסיף מעט מים ולראות אם המצב משתפר

המוצר עצמו נהדר וחוסך לי מקום במקום המוצר של ה1:100 שלהם.

עדיף זה שהוא בדילול של 1:1000.

M-TECH E46

פורסם
לא זכור לי בדיוק אבל שמתי בערך 1 וחצי בקבוקים של 1.5 ליטר על בקבוקון א םאני לא טועה, ויש לי עוד איזה 8 כאלו בארון שטרם השתמשתי ואני עדיין מתלבט.

אשמח לקבל ממך את כול הבקבוקים במחיר נוח.

איזה כייף לי :)

פורסם
[ATTACH=CONFIG]449311[/ATTACH]

האם אפשר להשתמש בנוזל הזה (בתמונה)

או שכדאי להשתמש ב-SONAX ייעודי ל-BMW?

תמיד השתמשתי במי ברז ואף פעם לא היו לי בעיות של אבנית וסתימות במשך 5 שנים (בגולף 4)

האם כדאי להמשיך במי ברז?

זה הסונקס המדובר, אחלה של תכשיר! אני מוהל את הבקבוק הקטן הזה עם 4 ליטר מים מזוקקים והוא עושה את העבודה נפלא.

הבימבה שלי כמעט כבר בת 10 ומעולם לא היו לי בעיות עם השפריצרים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לעניין הזיהוי - חיישן מוליכות זה חיישן פשוט מאין כמוהו לכן מאוד סביר שיהיה בשימוש.

מים מסונני בריטה/תמי4 בתוספת תרכיז זו האופציה השפויה והזולה ביותר למים למתזים בישראל. שנים שאני עושה כך ואין סתימות.

אלכוהול נהוג היכן שיש סכנת קפיאה של המים, ואז מוסיפים אותו גם בתור חומר ניקוי, בתוספת לסבון, אבל בעיקר כמונע קפאון. לא נעים לקום בבוקר קפוא ולגלות שהמיכל קפא או שהצנרת התפוצצה.

פורסם

אם כבר מדברים על נוזל שמשות, השתמשתי בעבר ב- SONAX המוכן שהיה לא רע בכלל אבל לא היה לי זמין במקום קרוב. לאחר מכן עברתי להשמתמש במים שעברו די-יוניזציה בעמודת שרף בתוספת תרכיז של חברת VELOX , שילוב שגם היה סביר אבל לא משהו.

לאחרונה התחלתי להשתמש בנוזל שמשות מוכן של סנו (זה שבתמונה), שהוא פשוט מעולה, לדעתי יותר טוב משמעותית מה- SONAX, גם מבחינת הריח (אבל פה זה כבר טעם אישי).זה קצת מצחיק "לחפור" על נוזל שמשות אבל ממש הופתעתי לטובה מהנוזל של סנו, מרגיש שהוא בדיוק בריכוז המתאים ומוציא לכלוך שנוזלים אחרים לא היו אפילו מדגדגים לו. כתוצאה הוא גם מחזיק לי יותר זמן, בגלל שבנוזלים אחרים הייתי משתמש בכמות גדולה בהרבה כדי להבריק את השמשה. אני קונה אותו בחצי חינם, נדמה לי במחיר של 20 ש"ח בערך.

נוזל שמשות.jpg

פורסם

אני לא יודע בוודאות,לא רשום במרכיבים שיש, מצד שני לא מפרטים שם מה יש ב'חומר פעיל שטח' בדיוק. אני מצרף את הצילום של הצד האחורי עם המרכיבים.

נוזל שמשות2.jpg

פורסם

יש לי לקוחה שערבבה את התרכיז הרגיל של סנו לשמשות (לא הייעודי לשמשות הרכב) עם מים .הנוזל שהיה נשפך כתוצאה מהפעלת המגב האחורי, טפטף על הפנס האחורי והמיס את הדבק בין חיבורי העדשה של הפנס עם הבית שלו. מה שגרם לנוזל השמשות לחדור לתוך הפנס ולהשמיד אותו.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...